Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
etd mi jeden clovek ktereho si moc vazim rekl ze jakykoliv navyk (cigarety, huleni, alkohol) je v poradku ale jen do te doby, kdy vyplnuje mezery v beznem zivote.. problem zacina kdyz bezny zivot vyplnuje mezery v huleni a piti...
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.
já teda trávu neberu jako drohu třeba jako nějakej herák
hulim protože mě to baví prostě je to pohodička vyrazit si z kámošema na brko a pak pohoda prdel...všechno de stranou.. seš ve snu nic my tráva nebere maximálně peníze ale stojí to za to a hulit bych nepřestal..
Kromě jiného možná hulím i za účelem strukturování času. Aneb pro dnešek už na všechny důležitý věci kašlu, dám si jointa a už po mě nikdo (včetně mě) nic nechtějte.
Hulim preto lebo to berem uz ako keby som to mal v nabozenstve , proste som si nato tak zvykol ze hulim 3x denne a viac a stale ma to bavi a nic mi natom nevadi !