Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Proč vlastně hulíte?
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 11 12 13 14 15 »
Autor
Téma 
Rascal33
Stálý Člen

Karma uživatele Rascal33 - 63% Pěstitelská

Příspěvek č. 193

etd mi jeden clovek ktereho si moc vazim rekl ze jakykoliv navyk (cigarety, huleni, alkohol) je v poradku ale jen do te doby, kdy vyplnuje mezery v beznem zivote.. problem zacina kdyz bezny zivot vyplnuje mezery v huleni a piti...

This is the end, my only friend the end...

ACTUAL
Rascal33's OUT 2k14

SMOKED OUT...
Rascal33's annual 10th IN 2k14

Rascal33's Power Plant, Durban Poison, Jack Herrer, OUT 2k13

Rascal33's Power Plant + Durban Poison by Dutch Passion 2k12

Rascal33's Amnesia Haze SCROG @ 220W CFL

Rascal33's IN + OUT 2011 Mandala #1, Safari Mix

Out & In 2010 Mandala #1, Purple, Pure

Sezona 2009 s Mandala Seeds (Mandala #1, Purlpe #1, Safari Mix)

The Pure Rascal's OUT 2008
R@scal's Jack Herrer @ Envirolite 200W
Rascal's The PURE @150W Bonsai indoor
R@scal's MANDALA Hashberry & Speed Queen @ Envirolite 200W Red

STUFF
IsoPropylAlkohol Hash
Oblíbená trika???
Kufr na bong, model Basic
Kufr na bong, model De-Luxe

Old Post 26-11-2006 v 12:06 PM
Rascal33 je offline   Profil uživatele Rascal33   Find more posts by Rascal33   Foto galerie člena Rascal33   Click here to Send Rascal33 a Private Message   Add Rascal33 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 194

ani nevim ale je to good otázka už hodně lidi se mě ptalo proč valstně hulím ani sám nevím...

Old Post 17-12-2006 v 16:35 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kwjetoň
design the future..

Karma uživatele Kwjetoň - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 195

mě to baví..

je to muj malej rituál v tomdle rychlym světě..

Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன
BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.

Old Post 17-12-2006 v 18:45 PM
Kwjetoň je offline   Profil uživatele Kwjetoň   Find more posts by Kwjetoň   Foto galerie člena Kwjetoň   Click here to Send Kwjetoň a Private Message   Add Kwjetoň to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tekken
Stálý Člen

Karma uživatele tekken - 95% PěstitelskáKarma uživatele tekken - 95% PěstitelskáKarma uživatele tekken - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 196

já teda trávu neberu jako drohu třeba jako nějakej herák

hulim protože mě to baví prostě je to pohodička vyrazit si z kámošema na brko a pak pohoda prdel...všechno de stranou.. seš ve snu nic my tráva nebere maximálně peníze ale stojí to za to a hulit bych nepřestal..

Old Post 09-02-2007 v 20:20 PM
tekken je offline   Profil uživatele tekken   Find more posts by tekken   Foto galerie člena tekken   Click here to Send tekken a Private Message   Add tekken to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kafevar
Stálý Člen

Karma uživatele kafevar - 73% PěstitelskáKarma uživatele kafevar - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 197

Kromě jiného možná hulím i za účelem strukturování času. Aneb pro dnešek už na všechny důležitý věci kašlu, dám si jointa a už po mě nikdo (včetně mě) nic nechtějte.

Old Post 09-02-2007 v 21:49 PM
kafevar je offline   Profil uživatele kafevar   Find more posts by kafevar   Foto galerie člena kafevar   Click here to Send kafevar a Private Message   Add kafevar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ono
Stálý Člen

Karma uživatele Ono - 87% Pěstitelská

Příspěvek č. 198

Pretože som rád dofajčený.

Marihuana je dar.

Old Post 09-02-2007 v 22:54 PM
Ono je offline   Profil uživatele Ono   Find more posts by Ono   Foto galerie člena Ono   Click here to Send Ono a Private Message   Add Ono to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Index
Stálý Člen

Karma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% PěstitelskáKarma uživatele Index - 79% Pěstitelská

Příspěvek č. 199

udělám si čas sám na sebe.....odpočinu si když hulím sám, když hulim s kámošema, pokecám si pobavim se, dostanu maximum z okamžiku

Old Post 09-02-2007 v 23:18 PM
Index je offline   Profil uživatele Index   Find more posts by Index   Foto galerie člena Index   Click here to Send Index a Private Message   Add Index to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 200

pretoze je to lepsi svet nez tato seda ,,realita,,

what a fuck?

Old Post 09-02-2007 v 23:20 PM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 201

Proč vlastně hulim? V poslední době ani nevim, proč vlastně hulim....

Old Post 10-02-2007 v 04:03 AM
Deskrypt
Nový Člen

Karma uživatele Deskrypt - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 202

Hulim preto lebo to berem uz ako keby som to mal v nabozenstve , proste som si nato tak zvykol ze hulim 3x denne a viac a stale ma to bavi a nic mi natom nevadi !

http://imagegen.last.fm/archaeopteryx6/oartists/Digitallamkynet.gif

Old Post 10-02-2007 v 10:31 AM
Deskrypt je offline   Profil uživatele Deskrypt   Find more posts by Deskrypt   Foto galerie člena Deskrypt   Click here to Send Deskrypt a Private Message   Add Deskrypt to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr*Skunk
Stálý Člen

Karma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% PěstitelskáKarma uživatele Dr*Skunk - 52% Pěstitelská

Příspěvek č. 203

lebo mi nechutí ALKOHOL je to humus

OUT_05-06-07-2008
LegalizÁcia Marihuany Na Slovensku
Prenos rastliniek_!
Ako funguje hemisfera mozgu_!
Poľnohospodár telom aj dušou_!
Zi tak,aby ked zomrieš,sa všetci Tvoji známi začali nudiť...
S pozdravom Jozef Kocik pre koktavých stačí iba Jozef

Old Post 10-02-2007 v 18:53 PM
Dr*Skunk je offline   Profil uživatele Dr*Skunk   Find more posts by Dr*Skunk   Foto galerie člena Dr*Skunk   Click here to Send Dr*Skunk a Private Message   Add Dr*Skunk to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Dr*Skunk! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 204

no hulím protože je to kolikrát lepší než chlast...

Old Post 10-02-2007 v 19:14 PM
brambora
Stálý Člen

Karma uživatele brambora - 95% PěstitelskáKarma uživatele brambora - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 205

hulim protoze mne to bavi chci se smat a trava mi to celkem i zprostredkovava nebo jak se to rika

4x Love Potion #1, 70w, sklizeno

Bramborova BÍLÁ Rodina

Old Post 10-02-2007 v 19:40 PM
brambora je offline   Profil uživatele brambora   Find more posts by brambora   Foto galerie člena brambora   Click here to Send brambora a Private Message   Add brambora to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
jude
Stálý Člen

Karma uživatele jude - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 206

...z haluze

...Say No To Hard Drugs !!!
As High As Usual

Mozno sa taka narodila...mozno je to Cernobyl

Old Post 10-02-2007 v 21:55 PM
jude je offline   Profil uživatele jude   Find more posts by jude   Foto galerie člena jude   Click here to Send jude a Private Message   Add jude to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
PalYno
Stálý Člen

Karma uživatele PalYno - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 207

lebo mam rad ten stav HIGH!

what a fuck?

Old Post 11-02-2007 v 13:10 PM
PalYno je offline   Profil uživatele PalYno   Find more posts by PalYno   Foto galerie člena PalYno   Click here to Send PalYno a Private Message   Add PalYno to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 208

Hulim protože potom všechno prožívam mnohem silnějc

Old Post 11-02-2007 v 13:17 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:53 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 11 12 13 14 15 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-01-2010 - Pričaste hulenie - 24 odpovědí
13-05-2013 - Proč pěstujete? - 100 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás