Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já střídám v intervalech několika dní FLORIA(z OBI)-pro palmy a jiné zelené rostliny se zvýšeným obsahem mikroprvků s Advanced natural power-stimulant kořenů(z growshopu) + obden stříkám listy phytaminem(tim se nic nepokazí). Výsledek-kyti maj krásnou barvu šťavnatý listy, mám z nich radost
Každé hnojivo má jiné složení, např. více mikroprvků, více stopových prvků atp. takže pokud se navzájem, byť jen částečně doplňují tak proč to nezkusit.
robim to a oplati sa to - hlavne mam svoje kyticky rad a doprajem im rozne maskrty, a ako hovori zname prislovie -pestra strava ,zaklad zdravia (a nepovazujem AH za as take uzasne hnojivo), s bio hnojkami su kyti zdravsie a stavnatejsie,tj spokojnejsie.... kuknite moj thread black box, od kamosov som si poodlieval rozne hnoje (mili kamosi) a teraz krmim, uvidime lebo rstu ako z vody(a pritom su v hline)
Cim merite PH? Stacej PH papirky? Chci rozject svuj prvni bubler za nedlouho Nerad bych do toho vrazel nejak extra moc penez A na kolik tak vyjdou ty zakladni hnojiva? Dikes
Původní příspěvek od TommyBoy Presne tuhle zkusenost jsem udelal pri prvni sklizni... Kyti hnojeny Kristalonem byly STRASNYYYY ale strasny hukot (ale nechutnalo to moc dobre, takze to jiste bylo tim kristalonem)
T.
Mam dotaz, mam rizky power plantu, czechglock rikal, ze je hned prepnul na kvet, a ze jsou to pekny kytky uz Tak jsem se chtel zeptat, kdyz je budu chtit taky hned prepnout na kvet, ale aby jeste rostly, mam hnojit na rust ci kvet? Dik
Ahojky. HOdim ti sem fotky, abys videl. JInak PwP roste jak svina, to ti rekne kazdej. Přo mém prvním indooru mi vyrost PwP v hlíně 110cm za 20dní pri 18/6, po přepnutí na květ ještě 40cm. Teď v bubleru po přesazení rovnou na květ 50cm za 14 dní.
První foto je 3dny po přesazení, druhé 14dní. JInak řízky byly pod zářivkou dokud nevykázály růst. Jo a hnojil jsem pul na pul, květ, růst.