Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
na chuti u toho to nejde nijak zdát ba naopak jsou to chutovky a vduchu by tě nenapadlo že kouříš hovna. ale ja bych potřeboval dostat odpovět na mou otázku.
Zdravím
No já používám koňskej hnůj,takovej slámovější.A míchám to 1:1 se zahradnickým substrátem b a spokojenost.V růstu nemusím ani hnojit.
Jinak mr.José doporučuje vykopat jámu na dno 10 cm slámy na to hnůj těch 10 až 20 cm.A zahrnout hlínou.Tu hlínu bych smíchal s perlitem+kostní moučka nebo tak něco...
Ať se daří.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
no chutná to tak jak to vypadá a voní takže jako dost kvalitní venek a vduchu by tě ani nenapadlo že kouříš hovna až by sis pochutnal tak bych ti toto oznamil. ale potřeboval bych spíš odpovět na mou otázku.
sory za koment trošku sem zapomněl že už jsem to jednou psal trochec high. já na dno každý rok dávám sut,pro lepší odpodnění udělám to i letos a jsem teda rozhodlej to namíchat tet po rostání sněhu to hned posypu po políčku jelikož mám toho opravdu hromady tak prosypu facht řádně,udělám podom téma o outu tak pak mužete schlédnout díkas.
Tak já mám jen takovou zajímavost:
S kámošem jsme našly u nich v plotě uškrcenou srnu, tak jsme jí zakopaly u něj v rohu zahrady. Na jaře jsme jí jen tak z hecu zasadily na hrobeček Amnesii. No to co z toho vyrostlo za strom sem si ani nedovedla představit. Ničím se to nehnojilo ani se to moc nezalívalo, a ta kytka měla skoro 3m!!Asi se kytička přiživila na tom co bylo v zemi...
Zdravím ve spolek, jedu si stavet foliovník, ale resim trochu jak s destem. Na chate se nekdy i 14 dni nebo 3 tydny nevyskytnu. Potreboval bych aby se prilezitostne samozavlazilo. Mam si udelat stresni okeno, nebo to pak ztrácí úplně význam? Boky budou rolovatelný, takže větrání nebude problém. Stejně jako pak v době prázdnin bude 100% přítomnost člena rodiny, jde hlavne o jaro a podzim. Díky a at roste
Původní příspěvek od nadrzajda Zdravím ve spolek, jedu si stavet foliovník, ale resim trochu jak s destem. Na chate se nekdy i 14 dni nebo 3 tydny nevyskytnu. Potreboval bych aby se prilezitostne samozavlazilo. Mam si udelat stresni okeno, nebo to pak ztrácí úplně význam? Boky budou rolovatelný, takže větrání nebude problém. Stejně jako pak v době prázdnin bude 100% přítomnost člena rodiny, jde hlavne o jaro a podzim. Díky a at roste
Ahoj, nevím jestli ti po takové době bude odpověd ješte užitečná, ale z mé praxe nezastřešený fóliovník na významu neztrácí.
Má to své pro a proti.
Na jaře, po přesazení... mají kytky stejně menší náskok, je tam tepleji a vlhčeji..bez střechy ti nehrozí, že by si měl později nalepené vrchy na strope. V tvém případě, kdy nemáš kytky v době růstu pod kontrolou to je ideál.
Problém může být na podzim silny vítr, kytka je od mala chránená před větrem, později tak není tolik pevná/pružná a bude víc náchylná k lámání.
Pro udržení vláhy je neefektivnější způsobem mulčování, o tom je na foru spoustu informací.
Osobně jsem při takovém grow měl problém s plísní, ale to asi bylo odrůdou.
Pokud AF ohýbat podelně je asi nejlepší pro výnos ... Nebo ho nechat růst jaký je ... Rozhodně nezastřihávat
A u femek/regulár ... čím dřív tím líp Nejlíp zastřihávat, ono když máte v červenci kytku vysokou přes 2m a okolo 30ti i víc vrcholků ... Taky to udělá svoje
Základ je dobré místo. Vysekat si plácek, ideálně dovézt hlínu a promíchat ji s původní. dostatek slunka, vodu řeším tropf blumatem a kanystrem, pokud je chladno dávám tři kůly a potáhnu igelitem na skleníky - konstukce týpí.. Hlavně zajistit, aby při lijáku voda nic neodnášela sebou .. Už se mi stalo, že to podemlelo malé kytky a vše bylo v háji.
tgun .. Mavericku, ty bejku jeden, chci s tebou spát teď nebo nikdy.
zdravim. Poradte a dajte svoje tipy:ako riesite prenos sadenic aby sa neposkodili? mlade sadenice sa daju priklopit kelimkom ale vacsie rastliny je problematicke preniest vo vacsom mnozstve.poradte
kdyz je chces vozit je dobry nechat aspon v 0,5 max litrovejch kelimkach... vzit nakou krabici a vyskladat tak aby se tam moc nemleli. Pravdepodobne je budes muset zohejbat, mozna nakou vetvicku zlomit, obcas se to uplne bez poskozeni neobejde. Ale to vklidu rozdejchaj kdyz jim pripravis dobry podminky na miste.
A kdyz uz tak podelim se taky s jednim tipem. uricte znate problem se zavlahou kdyz dyl nezaprsi a sou horka. Vemte petku naplnte vodou, udelejte do vicka par mensich der a zapichnete vzhuru nohama do hliny. O par dni to prodlouzi nutnost navstevy vaseho policka (a snad i snizi riziko odhaleni zvedavcema). Neni to nic prevratnyho, ale fakt to par dni vydrzi... kdyz uz sem musel na policko kazdej druhej den aby kytky neuschly (spatne zvolenej a pripravenej flek) tak sem to s timhle figlem prodlouzil na tejden.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Pěkný den, prosím o radu 2roky jsem pěstoval 1kytičku v zemi a 2 v 65L každá byla v maltovníku zvlášť, ale ty v maltovníku měli vždy malé a řídké paličky než ty v zemi, chci se zeptat zda to mohlo být tím, že ten maltovník není moc vysoký nebo např moc častým zastřiháváním. Chtěl bych se tomu letost vyvarovat tak nevím zda do těch maltovníku zase sadit. Měl jsem v nich dutbana, frisian ducka, instakush a ICE cool. A když jsem měl v normálním 30L květináči frisiandew,květináč je vyšší ale ne širší než maltovník který jsem zastrihl jen 2x tak měl pěkně velké salámy .. Po případě mohu dodat i fotky kytek s maltovníku . Předem děkuji a budu rád za každé info.