Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
no vsak tady nikdo nikoho nelimituje - at si kazdy prohlizi a vzdelava se dosytosti - to jsou ty neplacene funkce. Pokud chces pouzivat bazar nebo prispivat do diskuze tak si myslim ze 80 kc je hodne malo. Vzdyt tohle dostava pomalu kazde druhe dite jako denni kapesne, takze tady nezacinejte ze by to chtelo zmenit.
Ja sem svina -> takze jestli zmena tak at se to klidne zdrazi ... pochybuju ze by se snizil pocet lidi na tomto serveru a alespon ubyde stupidnich dotazu od deti ktere se zaregistrovali a nemaji vubec poneti jak pestovat, jenom ze by chteli hydroskerozadvepade u sebe v pokoji pokud mozno zadarmo a hned :P
Můj názor je,ža platit brzdí přísun členů.Je to pakatel ale je to tak.
A řekněme si narovinu,kdyby carlosovi ty reklami na to nevydělaly,nedělal by to.
Klidně víc reklam,to je můj názor
Jestli najdete chyby v mém pravopisu,moc se omlouvám,jsem dislektik.
Původní příspěvek od Zemědělec Můj názor je,ža platit brzdí přísun členů.Je to pakatel ale je to tak.
A řekněme si narovinu,kdyby carlosovi ty reklami na to nevydělaly,nedělal by to.
Klidně víc reklam,to je můj názor
Kdyby byli v prdeli ryby , nemuseli by bejt rybáři , od ty doby co se plati , nemažu denne nekolik nezletilců ,to je můj nazor ...
profesionalizace projektu vetsinou prospeje. v dobe jalovych onlinovek (novy vynily na auto za kilo..) jde spise o vyjadreni hmotne podpopry informacemi nabiteho serveru. druha vec je ze nejzapalenjsi byvaji prave studentici atd.. (jak obcas ctu "az budou prachy dokoupime s kamosema metr sonoflexa.." apod.). Takze neco navic za $ urcite ano.. . ..muzu mit za litr na tyden svou fotku jako pozadi fora..? ehmno..
mimochodem nevim presne co je klub grower. nikde tu na me neblika odkaz
Lidicky podle me je temer kazda castka malo pro neco tak uzasnyho jako je grower. Jen jde o to jak bude vyresene placeni, ne ze by mi bylo lito penez ale znam se sebemensi slozitost me donuti vypnout net. Tuto komunitu mam v oblibe ikdyz neprispivam, ale jde o to kolik lidi by melo stejny postoj. Fly high, te noha, te pero, te prsk, nazdarek kasparek. Fellina
Vypadá to skvěle , akorát to chce ještě spravit to vyhledávání aby pracovalo jak má , a designově vylepšit a zpřehlednit encyklopedii ...
Jinak skvělej nápad ...
právěže já to zažil ještě všechno zadara, jen kdo chtěl podpořit G mohl si koupit triko, pak jsem sem dlouho nechodil a teď takovýhle změny ...........
Původní příspěvek od dvojka-trojka právěže já to zažil ještě všechno zadara, jen kdo chtěl podpořit G mohl si koupit triko, pak jsem sem dlouho nechodil a teď takovýhle změny ...........
Takovýhle změny? Od doby, kdy ses zaregistroval se s úvodní stranou vůbec nic nezměnilo. Téměř žádné nové redakční informace ze světa growingu... Akorát se zpoplatnila registrace a inzerát v bazaru... A Hlava ti už neodpoví. Není tu.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Když se Carlosi podíváš na úvodní stránku, tak 1.článek KULTIVOVANÉ RAKOUSKO je z roku 2008, Grower Photo Canna Cup 2007 je z roku 2007, GROWER IN SWITZERLAND je z roku 2006, Cannabis Cup 2003. atd. atd.
Prostě by to chtělo nějak aktualizovat, udělat nový vzhled. Co myslíš?