Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od crazyn Čaute bando , měl bych možná "blby dotaz" ale mě to nedá , koupil jsem si poprvé booster od AN , Big Bud coco, trošku jsem stím zatřepal a teče mi teď z toho , takové tuhé "mlíko" je to v pořádku ? Nebo mi to hnojivo umřelo :-D
More Grams zajistí menší ztrátu váhy sklizně během procesu sušení. Funguje tak, že vyplní vnitřek pupenu rostlinnými vlákny a bílkovinami, čímž utvoří vrstvičku, zabraňující ztrátě tekutin. Část vody, která se nachází uvnitř pupenu, zároveň přemění ve hmotu.
Hlavně ředíš...ale je to třeba možný.
Takový " Utvoří vrstvičku, který zabrání tomu, aby se ztratila jakákoli část tekutin." to už je jiná. Já bych neměl koule vylít tohle na svou úrodu. Podle mě si složení nepamatuje ani ten čárifuk co to vařil.
Tak ja jsem to zkusil a muzu jen potvrdit, ze to funguje. Na radu dovozce jsem ztrojnasobil davku a opravdu doslo k tomu, ze uroda byla cca o 1/3 hmotnejsi. Na chuti a vuni se to nijak neprojevilo. Caryfuk ma dobra hnojiva, jen se o tom v CR moc nevi ☝🏻
ahoj doporučíte pro nováčka nějaké jednoduché hnojivo kterým takzvaně nic neposeru? indoor pěst,semena periody malého vzrůstu, hlína BioNova Bio Soilmix,stan 60x60x140, cca100W led.
Kazda znacka prodava zakladni hnojiva na obdobi rustu i kvetu. Jmenovat konkretni znacku/produkt samozrejme muzeme, ale hraje v tom roli trochu osobni preference. Takze at se podivas kamkoliv, tam nejake “jednoduche” hnojivo najdes. A nebo rovnou nakoupis cely katalog 😂