Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Connoisseur: takze dve pasivky prumer 16 cm proti sobe v dolni casti skrine. odtud polozeny stolni vetrak tak aby vanul na vybojku takze otoceny smerem vzhuru.
diky za radu. mas nick jak nazev nejakeho dinosaura. :-)
ten odtahový větrák si bude tahat sám vzduch od spoda nahoru.
rozháněcí větrák jen míchá vzduch jako když mícháš vařečkou v hrnci polévku, takže ho dej na boční stěnu, aby ti foukal jakoby vodorovně do prostoru mezi lampu a vršky kytek.... tím pádem nebude pod lampou tolik tepla, protože se namíchá se zbytkem vzduchu v pěstírně a ten pak odchází ven... a taky se ti kytky musí lehce pohybovat v tom větru.
aha tak takhle to je. dost jsem toho o tematu precet ale v nekterych pripadech je nutne aby mi to nekdo jako ty vysvetlil takhle abych to konecne spravne pochopil. supr. :-)
vcera jsem vyrobci poslal vykres moji skrine kterou mi postavi. nemam moc fantazii a predstavivost ale snazil jsem se vsechno nakreslit tak aby to bylo spravne, nicmene se muze stat ze tam budou nejake chyby o kterych nevim. potrebuju abyste me na to upozornili v pripade ze tam nejakou uvidite, poslu veskery material stejne jako jsem poslal vyrobci. mam jen dnesek na to abych mohl zmenit udaje rozmeru atd. a zitra v patek uz ty vykresy bude povazovat za definitivni a rozjede vyrobu materialu. u me to pak postavi.
vcera jsem vyrobci poslal vykres moji skrine kterou mi postavi. nemam moc fantazii a predstavivost ale snazil jsem se vsechno nakreslit tak aby to bylo spravne, nicmene se muze stat ze tam budou nejake chyby o kterych nevim. potrebuju abyste me na to upozornili v pripade ze tam nejakou uvidite, poslu veskery material stejne jako jsem poslal vyrobci. mam jen dnesek na to abych mohl zmenit udaje rozmeru atd. a zitra v patek uz ty vykresy bude povazovat za definitivni a rozjede vyrobu materialu. u me to pak postavi.
navic jeste prikladam jen pro vas moji predstavu skrine v budoucnu se vsim vsudy. zmeny a doplneni urco budou probihat.
skříň příjde umístit do rohu kuchyně. pro představu jsem tu část vyfotil. otvory, jak jsem uvedl na výkrese, slouží k větrání, a umístil jsem je tak, že nepůjdou při vstupu osoby do kuchyně vidět. takže ty spodní dva otvory dole budou naproti levé stěně a ten otvor v pravo nahoře bude naproti zadní stěně u okna.
toto je už nejspíše finální verze rozměrů skříně. výšku stropu mám 260 cm tak doufám že to nebude problém (bude přibližně 15 cm mezera vrch skříně - strop)
EDIT: nedari se mi zamenit fotky. takto to uvedu textovou formou - na vykrese mely byt jeste rozmery - výška 2m, vyska vrchni skrinky 45cm, sirka 1m, hloubka 1m
PS1: a nejsem si jisty jestli se mi tohle ufo vejde do vrchni skrinky. vyse v obrazku mam sice uvedeno ufo 450m3/h ale budu tam nakonec chtit asi 800m3/h s regulatorem od klecky zde odkaz http://klecka.cz/growshop/Ventilace...k_RKW_160L.html . no fakt jako doufam ze se mi to tam i s obalenim roockwoolem vejde (myslim celkovy prumer, ne napojeni). :-(
PS 2. jsem na netu v kavarne a dosel mi cas. snad je vsehcno v poradku a nejsou tu chyby.. :-(
chcel by som predpestovať dnuka na out, tak 2-3týždne a chcel by som sa spýtať keby rastliny nemali odťah a príťah za tu chvíľu či by im to mohlo uškodiť, ďakujem
Původní příspěvek od Bysvk chcel by som predpestovať dnuka na out, tak 2-3týždne a chcel by som sa spýtať keby rastliny nemali odťah a príťah za tu chvíľu či by im to mohlo uškodiť, ďakujem
Zacpi si nos, pusu, pozoruj co se děje a pak nás o tom informuj. Možná tě tak za 1-2 minuty po zacpání něco napadne, tak si to pak pamatuj, je to docela podstatné pro život.... co to je?