Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
jo as tim opařením kořenů..... četl jsem na netu že je to uplná blbost..... snížení kvality rostlin..... ta rostlina dostane šok a vyprodukuje všechnu priskyřici co má v sobě zbytečně ven.....je to jako když živej strom sekneš sekerou tak poteče smůla...... je to blbost....
tu pryskyřici akorát dostaneš z rostliny na povrch!! a ...jako myslíš že má pryskyřici janom n povrchu???.... akorat ti zbytečne vyleze s té rostliny.... dělěj jak myslíš
Herer kdyz by si cet co sem psal tak by si vedel myslis ze ta rostlina vyprodukuje x nasobny mnozstvi pryskyrice ktery by jinak vyrabela nekolik dni behem par sekund v horky vode ? asi ne co
herer ma ale pravdu.. Ona ti pryskyrice pri ruznych sokach rostliny (zlomeni, poskozeni, vysoka teplota) doopravdy a doslova vylejza na povrch.. Je to dano tim, ze se tim kytka brani a snazi se ta poranena mista zacelit.. Newim na kolik je to pravda a jestli se to vyplati, ale hodne clanku zde na groweru se zabyvalo tim, ze kdyz zacnete kytku propichavat u stonku zrezlejma hrebikama, tak prodlouzi rustovou/kwetovou fazi a snazi se poskozene misto uzdravit a cim?? a nehlede na to, ze když pozorujes palice doma ve skrinu uz od jejich zrodu, videl bys jak se ti vsechna pryskyrice pekne trpyti na liste a palickach a JAK krasne to ZARUSTA do te palicky ..
Kdyby neco tak pisni PM a ja tento prispevek smaznu.. Zdrawim Warlock!
Kdo chce moc, nema nic, kdo ma moc, chce jeste vic .. Megalomanstvi je nemoc.. 1.2.3.4.5.6.7.8.
sting: ok... zkusíme.. tak pls smázni ty příspěvky který jsi napsal,já to taky smáznu a nebude to tu dělat bordel.. taky si myslim že to bylo zbytečný...
Jinak už sou kytí dneska první den ve tmě,zejtra budou taky ve tmě a večer v neděli to seknu a bude sušení!!! je toho dost hodně!! pak naházim fotky,nafotil jsem growroom a novou várku řezů + skleník a něco málo z outu na políčkách Vybila se mi baterka ve fotáku tak to teď nabiju a k večeru až bude time tak to sem naházim....
And na jedný tý největší palici na kytce v growroomu mi začal vršek ňák schnout,a chloupky tam byly naprosto hnědý a bylo to šíleně vosypaný a celý jak vod bláta,tak jsme to vostříhali,ten vršek,a nabombili do skla jednu malinkou paličku,ve třech sme si každej dali dva prdíky a byli sme tak dvě hodiny na sračku šíleně stoned účinek,byl sem jak kdybych dostal palicí po hlavě,prostě masakr... Doufám že to neni všechno takhle přezrálý,protože to je fakt killer jak svině...
A tady je něco málo z outu a ze skleníku...
Venku maj moje kytí zatim celkem malý paličky,ale za to takový kompaktní a krásně vosypaný pryskyřicí a ve skleníku sou to hrozný šišky těžký a taky krásně sypou.... Check it
edit: ta první fotka je Jack Herer z řízku z growroomu...
Naposledy upravil Jeck Herer 09-09-2006 v 11:04 AM
Čau lidi..hej ja mit net doma a taky foťák, tak vam sem tez hodim svoje kousky..hezky outík a taky dobře chutná..Ale tyhle vase kousky sou fakt třída!!
Spousta lidí se mě ptalo na smrad toho skleníku,takže odpovídám :
Smrad tam je šílenej,ale už to ani nějak nepochytávám,už sem z toho smradu tak načichanej že už to celkem přehlížim
Celej barák nám krásně voní po Hererovi,celá zahrádka po kytičkách a skleníček je cejtit až k sousedům Náádhera.... vůně je fakt good,ale už mi to celkem leze na mozek,hlavně ten Herer je tak strašně aromatickej a šíleně voňavej,když mám v kapse v energitce sakl s 0,4g paličkou tak je to cejtit jako svině,a cejtěj to hrozně i lidi co si se mnou povídaj a stojej kus vode mě
Taky už se mi párkrát stalo že si ke mě v busu přisednul týpek když sem měl u sebe paličku a hned se zeptal jestli mám náký hulení Je to fakt dost voňavka.....
to Koloman: Zdarec,dík za pochvaly,jinak to na tý fotce je ňákej skunk ze semínka co jsem vyndal z paličky skunku kterej jsem kdysi koupil,takže No name skunk
Naposledy upravil Jeck Herer 16-09-2006 v 14:59 PM
Nadhera ten 400W indoorek se ti vazne povedl... Taky uz za chvili zacnu svuj prvni 400W indoor, a kdyby se mi povedlo neco takovydleho, byl bych snad nejstastnejsi clovek, samo K+