Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ja poslouchám všechnu hudbu z který něco cítím ať je to Manu Chao, (staří) Redhoti, Radiohead,Pearl Jam, The Doors.. atd je toho moc. Rád si v létě zajdu na open air Jungle,D´n´B, poslechnu si i hip-hop,jazz pohodové ragge, ska je toho opravdu moc. Zdravím všechny a hulte, tripujte, houbujte a hlavně užívejte života bez zbytečnéjch ojebů na ostatní, život je krátky na to aby jste ho sobě a ještě něco horšího jinému narušovali ba někdy i ničili.
Bueno dias Mekalinos.
Absolutní svoboda je daleká budoucnost, k níž jsme všichni na cestě, jejíž obraz nikdo nezná, jejíž zákony nejsou nikde napsány.
no, nechci vam do toho kecat, ale sezente si nekdo DJ Aphrodite, dobry subwoofer a kvalitni ganju. Pak poznate co je peklo a raj v jednom okamziku :-) Viva DrumBass...
elektronicka hudba ovladla naprostou vetsinu mladeho posluchacstva,moc mne to mrzi jelikoz nam to ukazuje jak hloupost vitezi.vse co nevyzaduje moc energie to se posloucha nejlepe,kdykoli se ma zapojit hlava uz je to horsi.slysim samy hip hop techno dance music a dela se mi mdlo.vse neuveritelne nahlas snad aby se zakryla ta (ne)hudebni zoufalost.k tomu si kazdej date "speka"jasne v pohodee tupy hovada vlezte mi na hrb a nedelejte ze poslouchate hudbu protoze to rozhodne nedelate.ale nekdy to zkuste.
2kaja: nevim no ale nejak s tebou nesouhlasim, protoze hh se mi nezda moc elektro a to ho posloucham sakra dlouho abych to vedel nebo treba takovej jungle,techno,dnb ,zkousel si ho nekdy hrat? Neni to vubec zadna prdel a co teprv hh taky to neni zadna sranda ho hrat o cem sem se uz nekolikrat presvedcil.
Uz te vidim jak bys ty treba napsal text do hh , by se ti vsichni vysmaly a hloupej ses maximalne tak ty kdyz rikas tohle, z toho plyne ponauceni ,ze nesmis vsemu verit. Si proste jen hloupej blbecek a nezaslouzis slitovani , stejne tak jako pot ,taky te sere kdyz ho mas na sobe.
Ps - az udelas nejaky svoje hudebni demo tak mi dej vedet ja ti to nalezite ocenim ty einsteine. Vis co vlasne mi v...z p...l .
2La Ardilla Roja: jo jo aprhodita mam treba ta pecka s tim pichanim jak tam ta zenska rve , to je rychta.
nemáš pravdu - takhle hudbu nemůžeš dělit - hudba je prostě hudba! zkus si poslechnout třeba nějaký hódně starý Floydy - vždyŤ to má mnohem blíž k Moving Shadow než k floydum o dvacet let později...
hip-hop dokáže bejt hudebně naprosto vychytanej, skoro neelektronickej (poslechni si třeba Deliquent Habits)
no a rychtičky - víš co byla první hudba - bubnování, rytmus - šamanská extáze, trans... tohle je prostě návrat k naprostejm kořenum - hudba nemusí bejt jenom 1.sloka - refrén - druhá sloka - sólo - refrén....
PS: příště zkus bejt trošku víc tolerantní, kydat sračky na něco, co se mi nelíbí, umí každej pitomec
jsem rad,slova nezustala bez odezvy.souhlasim s vami.na svoji obhajobu bych pouze napsal co mne primelo k tak nekompromisnimu psani.ztravil jsem vecer v takzvanem klubu pro mlade pobliz prahy a bohuzel jsem si s prateli nemohl rici ani par slov jelikoz cele ctyri hodiny bez ustani hralo techno rychle a hodne nahlas ostatne jak to ma byt.potom zapnu pocitac a na doporuceni se podivam na tutu stranku a ctu zase jenom o techno je vsechno.me rozhorceni je celkem opravnene.nerad hazim vse do jednoho pytle a casto si rad poslechnu rap nebo neco kde se objevi lidsky hlas co ale nesnesu je agresivni zcela nekompromisni techno obvzlaste neplni li svuj ucel ktery je tanecni.bohuzel v posledni dobe vse nasvedcuje tomu,ze kde figuruje technika,pocitacem konce automaticky a primo umerne vytraci se duch samotne hudby.posloucham dlouho a vse mozne ale nejradeji to co tvori lide a ne pocitac.zajimalo by mne kolik ortodoxnich technaru a houseru ma predstavu i o jinych hudebnich zanrech a predevsim jestli si ji vubec chteji utvaret. mam strach,ze jim na to uz nemuze zbyt energie.zdar
to už je rozumný slovo, jenom snad buď otevřenej veškerej hudbě, já dřív poslouchal jenom bigboš, potom 60. léta a kytarovky - elektroniku jsem odsuzoval (tuc tuc), nenech se svázat žánry - dobrá muzika a šitová muziku extuje napříč všemi styly.
BTW: nemáte něgdo CATO SALSA EXPERIENCE - viděl jsem jeden klipík a dost se mi to líbilo, bohužel ssem to nigde nesehnal
Pokud máte poněkud zmatenej zhuleneckej trip. vřele doporučuju trochu té tvrdší elektroniky ala Nine Inch Nails. Pokud jste sebedestruktuvní typ-tak to vidím na nejlepší deathmetalovou kapelu Deicide.To jsou tak neuvěřitelný huliči a poslouchat pekelnou dvoušlapku Stevea Asheima je o mozek.Mimochodem, death jinak neposlouchám.
No a pro melancholické povahy jsou např. Radiohead jako dělaní!!!avšak pozor-některé písně znějí jako soundtrack k sebevraždě.
Jako nejlepší neutrální kapelu volím Nirvanu (You Know You´re Right je geniální písnička, při které mi ukápla vlahá slzička-Kurt už tady nikdy nebude, aby napsal další tak krasné věci.)
Amen.
hele kájo já taky neposlouchám elektronickou hudbu a nenadávám těm co ji poslouchají. z těch tvejch příspěvků odhaduju že asi holduješ dechovce a country. holt každýmu se líbí něco jinýho a plivat ostatním na jejich styl není to pravý ořechový. Já teda poslouchám hardcore, neopunk. líbí se mi taky jungle.
Zofka: hey poslouchat zcazenej napriklad Slipknoty je o nervy ALE je to bomba maji skvely gradace kytar. Samozrejme sem je uvedl jako priklad Soulfly, Sepultura nebo Coal Chamber = od zacatku az do konce to hrnou pred sebou skvela silenost.
Pokud chcete tuto a podobnou hudbu live. Doporucuji zapadoceska seskupeni:
Made by the Fire-instrumentalni emo-core, za bubny sedi nejlepsi bubenik minimalne na zapade jakysi Ondra Miller - po dlouhe dobe skupina pri ktere sem mel otevrenou hubu a jenom sem cumel
Positive Mind-HardCore ve sve necistsi podobe vejplach jak svine
Concrete-to same jak PM
svoboda prvního končí tam kde začíná svoboda druhýho
When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark,
At the end of the storm is a golden sky.
And the sweet silver song of a lark.
Pani a damy,pokud si fakt chcete uzit dobrej staavek po cazunku - pustte si reggae...Bob Marley /neni nutno predstavovat,nee??/ Black Uhuru, 311, Lee Scratch Prerry.......atd.
pohoda beat rulzz!
Původní příspěvek od Dude BTW: nemáte něgdo CATO SALSA EXPERIENCE - viděl jsem jeden klipík a dost se mi to líbilo, bohužel ssem to nigde nesehnal
Dude - Cato Salsa jsou perfektni...mam asi 5 tracku a sehnal jsem je pomoci Kazaa lite...vytecnej P2P program. Zkoukni http://www.kazaa.com ale bacha na spyware! sezen si radsi Lite verzi...nema obtezujici reklamy..
kdyztak PM me, muzu snad este nekde vyhrabat link....ted nato nemam..
Jo. Dřív to bylo techno, ale postupem času, když člověk dostává rozum,tak je to Hip Hop!!!! Nějakej ten punk taky neuškodí a Reggae nemá chybu!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jo a ještě obyčejný bubínky.