Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já dát 4 brka modelu za den, tak jsem do večera tuhej. Mně stačí brko na den, někdy i dvě, to už ale na to musí být společník/čnice. To ale ještě nebalím klasický brka, naplním to tak max na dva cm, poněvadž hulit nějakou spařeninu to fakt nemusim. To radši jen dva - tři šluky a je-li chuť tak ubalit další.
Průměrně tak gram deně, ale když mám volnej den i víc..
Nedokážu to omezit... kouřím nejen pro ten stav, ale i pro tu chuť a požitek při kouření. Cigarety nekouřím vůbec..
Původní příspěvek od kotlis staršně mě zajímá jak to dělají borci v americe že hulí 5g denně, nejsou z toho vykvašení a sou furt kreativní..
co vy??
ženete to vždycky do maxima nebo si dáváte jenom tak pohodově??
já většinou hulím s mírou ale sem tam si dám takový experiment co jako snesu..končí to ale pak většinou v hospodě nebo doma na gauči v šíleném stavu,bez schopnosti komunikovat a tak..
no??
proc? protoze v americe huli seno
zlata evropa
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
Nehulim vubec už skoro 2 roky (po 8mi hodně zhulenejch).Prostě mi to přestalo dělat good a už na tudle prdel neni ani čas,ani chut.... K rostlinám zůstal vstah naprosto stejný....
před pár rokama to u mě vipadalo tak,že sem hulil furt..pak už se stávalo že někdy sem už neměl takové stavy co předtím a oběvovali se schýzi tak sem si dal pauzu třeba měsíc..jinak ted už tolik do sebe to tak neperu..nevím mě stačí si třeba za den smotnout brčko a vklidu a pohodě si ho vychutnat a na celý den mi to stačí..akorát pak třeba v noci si dám sklo a tím završím den...
Dřív míň, ale co mám teď svojí kočičku, tak s brkem vstáváme i usínáme, hulíme prakticky celej den. Do toho pracuju, studuju. Neřekl bych že mi to nějak extrémně škodí
Nejhorší je, když hulíte jen proto že hulíte,(dávat obden 2 stovky za ošizený 0,7 g pokud kupujete).. sedíte jen doma u kompu nebaví vás nic dělat,balíte špek za špekem už vás to ani moc nevodí, a když jo, tak je to depresivní stav.. proto začínám hulit už jen o víkendy, nejhorší přečkat první tři dny pak závislost opadá a cítite se čerstvejší.. už prostě nemusim hulit když nechci.. jen škoda že sem to neměl pod kontrolou už od seznámení s první ganjou.. vymaštěnost, ztráta přátel a peněz, holky mě nezajímaj atd.. však to znáte ... proto všeho s mírou!
Já sem prostě v dnešní době závislej na přírodě takže to znamená že většinou přez zimu a na jaře hulim hodně, pak přes léto moc né třeba 2x do měsíce a pak už zase se sklízí takže zase hodne tak od zari ... takze asi ta
k
xD
-"Muž v černém kráčel pouští, a pistolník mu byl v patách"
-"Tak jdi, jsou i jiné světy než tento"
-"Všehno je devatenáct"
ked som bol na vysokej skole hulil som 5-8krat {denne}
teraz uz nehulim...a ak tak raz ..2x za rok {kvoli priatelke...neobmedzuje ma ale vidim na nej ze z toho nema radost...}
mno....kdyz mam, tak mam tezkej problem to nezkourit, i kdyz si to reknu
kdyz nemam, tak mi to nevadi a "chut" dostavam tak po 2-3 tydnech
jinak...co se zvysovani davek a tolerance tyce, doporucuju precist napriklad Strucnou historii drog, nebo obecne nejakou odbornejsi literaturu. Najdete tam tzv "navyk na drogu". Ne ve smyslu navyku - nutnosti uzivat, ale ve smyslu "pochopeni" ty drogy. Zkratka u jakykoliv drogy ze zacatku nevite co cekat, takze ty stavy prekvapej, jsou neznamy a proto jsou intenzivnejsi....viz MJ, kde se vam lehce zvednou koutky a zacnete se tomu smat, pak se smejete tomu, ze se smejete a nevite proc a za chvili se valite v krecich smichu tomu, ze se valite v krecich smichu. Po nejaky dobe uz vite, ze zvedajici se koutky indikujou prichod "stavu" a uz vas to nerozesmeje....a kdyz hulite po 5000. tak uz je jen malo veci, ktery by jste na tom stavu neznali, proto taky jste schopni mnohem vetsi kontroly a pripadnyho potlaceni (temer) toho stavu, kdyz je to potreba (benga, nehoda, mama
V podstate uplne stejny je to se vsema drogama....no a to vede ke zvysovani davek...protoze po nejaky dobe uz stav "zhulenosti" mate dost promaklej. Tudiz aby jste dosahli "prekvapeni" projevujiciho se prvotnima priznakama (smich) tak instinktinve zvysujete davku....prichazi stavy "vyhulenosti" a ty jsou novy...po tom co se je naucite poznavat a chapat davate jeste vic a je tu prehulenost atd...samozrejme nazvy si vymyslim, ale snad je jasny o co jde
jinak...jak mi rekl jeden anglan po 2g z 40g kostky hasise...."dont smoke it no more, you´r already high enough and even if you smoke the rest, you cant get more high"
vim ze mel pravdu...ale obcas je proste CHUT
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané