Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
kamo tak to asi bola vystraha pred tym najazdom batmanov
alebo to tam vyriadil niekto za teba
bude nam smutno za panom growerom ale ostanes v nasich srdciach kazdych 12hodin kvitnut
r-man...
Ty vole, mam sklaplou čelist ještě ted!
To snad ani neni mozny!!! Je mi to desně chlape lito a celkem i chapu proč to balíš....
O tomto se ani nemužu zmínit te svojí, nebo bych měl taky po p.....!
Hodně zdaru v budoucnu a myslim že mluvim za všechny, když řeknu, že jsi opravdu profík ve své třídě.....Kéž bych brzy mohl dosahnout Tvych znalosti a hlavne grower uspěchu.
S touto tužbou se s Tebou loučím. Já si v podobných případech říkám, že co Tě nezabije, to Tě posílí....
Hodně štěstí přeje Wolker :-(
P.S. Ted jsem ještě Tvoje seminka nesadil, ale v druhém kole určitě....
Woe, nestacim cumet. Je mi te uprime lito, kytek, pestirny, fotaku i notebooku. Vlastne i tvoji mlady... Jak sem to cet, tak mam chut se na to taky vysrat, mam pestirnu 150 km od domova a jezdim tam jednou za tejden, fsechno automaticky, jestli se mi stane nec o jako tobe tak si asi hodim masli, protoze barak je prez tejden prazdnej :-(
Je mi tě fat líto...fakt klika že si nevyhořel komplet...to si neměl pojistku??...s tim větrákem to je celkem psycho respekt a gl aspoň do života když s pěstěním končíš...
Tepelna pojistka 460,-
Radost z pestovani - k nezaplaceni stejne tak i vyhorela pestirna
je to skoda kamo teprv stavim skrin a jestli se stane neco takovyho tak...radsi nemyslet
brainmente,nejses sam komu to nejde spustit,me se pouze prehraje zvuk a dal nic,v cem ti to nejde prehrat? ja to skousel v WMA 11 a neslo to a vic prehravacu tady nemam.
poradte nekdo
dikas