Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ať žije NOD a fajfky
Joity nemám rád neb mě to přijde (byť nesmyslně) jako plejtvání a toho pocitu se prostě nezbavým :-°) A taky proto že joita neualím ani kbych se rozpůlil na tři kulatý hranoly se čtyřma ručičkama :-°)))
Mám svoji oblíbenou fáju z ebenovýho dřeva dovezenou loni z Amsterdamu a taky jednu šlukovku co už mám asi 3-4 roky (moje první skleněnka co jsem se z ní poprvé zkouřil)
PS. za avatar se všem NODařům omlouvám ale je to kámošovův nejpovedenější joint a tady ho uvidí nejvíce povolaných lidí :-°)
lidi dve speky do nosa..a tahat a tahat ale nie...proste jonatana fajne a pomale vychutnavanie..jo hezke...alebo kovova abo drevena fajka...abo naka keramika
if the kids are united, then we´ll never be divided...
Ja sem zastance špeků, miluju je a když sem byl v USA kde se papírky moc nejedou (a řiká se jim white boys) tak se mi stejskalo po tom klasickym českym brčku :-) Ale zas na druhou stranu to jejich pravý obří bongo "madam" taky nebylo vubec špatný. Poprvé sem to trošku přehnal a z toho večera moc nemam.
jo borci ale narvat faju umí každey a smotat pěknou larvu NE!
avšak sou stavy kdy to neumí už žádney a pak se kotlík hodí
Pěstuji, tedy jsem குவியெடோன BUDOUCNOST PATŘÍ AEROPONII !!!! ...jeden kubík stačí, když tě můra tlačí...
I do my thing and you do your thing. I am not in this world to live up to your expectations and you are not in this world to live up to mine. You are you and I am I.
And if by chance we find each other, it is beautiful...
.:::::BONSAI BROTHERS:::::.