Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Moc zajímavé umělecké dílo vytvořené velice zajímavou technikou. Už ani nevím kde jsem na to sebral odkaz, ale házim vám to sem. http://www.blublu.org/sito/video/muto.htm
Zkoukněte a posuďte sami.(Jedná se o animaci na zeď doprovázenou velice psycho zvuky)
edit:zvětšete si to na plnou obrazovku ať to stojí za to
jinac kdyz mam sativu, tak 1)kecani s kamosema, stihovani po icq miluju
2)hudba, I&W,H 16,Tiesto,Anna K,Kabáti
3)CoD4, mam fest dobry reflexi a empatii
kdyz indicu, tak i podlaha mi pride pohodlna
: to je v piči kytara lol ja mam doma dvě, pak klavir velkou tahaci harmoniku co vazi aspon 50kg fletnu a dalsi foukaci harmoniku dneska sme praskli jednu strunu *LOL*
Původní příspěvek od Mixerka : to je v piči kytara lol ja mam doma dvě, pak klavir velkou tahaci harmoniku co vazi aspon 50kg fletnu a dalsi foukaci harmoniku dneska sme praskli jednu strunu *LOL*
to ja mam taky doma klasickou spanelku,jumbo, pak semi akustickou kytaru,stratocastra,pak nakou starou kejtru z floyd rose akorat na toho voxe mam zalusk uz mi nestaci peavey rage 258... asi se pudu lecit z zavislosti na strunach