Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie Indoor » 4th grow 250-400-600W 18ks Orange Bud (SOG/Bush?)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 10 11 12 13 14
Autor
Téma 
Jamés
Stálý Člen

Karma uživatele Jamés - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 177

Taky si tipnu
A- 459g
B- XXK

1.Dokumentovaný OUTProjekt PorodniceProjekt porodnice next level OUTSweet Tooth + Magnum AF- OUT1. a 2. IN Gavita Tropf Blumat White RhinoMoje skromné chilliDutch Passion seeds..Candy Kush + Buddha auto OUT3.IN AK-47 Canna Coco 600WSkromný OUTMoje 1. Selekce
Moje 1.Selekce.. pokračování OUT
Jamés still strong! OUTMasožravé rostliny Moje 2. selekceMohanRam - BlackJack - GSC S1xCK - GG#4xCK OUT2020

Naposledy upravil Jamés 15-02-2020 v 09:02 AM

Old Post 15-02-2020 v 08:45 AM
Jamés je offline   Profil uživatele Jamés   Find more posts by Jamés   Foto galerie člena Jamés   Click here to Send Jamés a Private Message   Add Jamés to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
BlueRhino
Nový Člen

Karma uživatele BlueRhino - 81% PěstitelskáKarma uživatele BlueRhino - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 178

A 380g
B X9

Old Post 15-02-2020 v 12:05 PM
BlueRhino je offline   Profil uživatele BlueRhino   Find more posts by BlueRhino   Foto galerie člena BlueRhino   Click here to Send BlueRhino a Private Message   Add BlueRhino to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fénix
Stálý Člen

Karma uživatele Fénix - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 179

Krasavice ;-)

A.) 826g
B.) X1

Old Post 15-02-2020 v 12:24 PM
Fénix je offline   Profil uživatele Fénix   Find more posts by Fénix   Foto galerie člena Fénix   Click here to Send Fénix a Private Message   Add Fénix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Karma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% Pěstitelská

Re: Tipovačka může začít ;-) Příspěvek č. 180

citace:
Původní příspěvek od Chronik Duck
[SIZE=7][B]
Tipovačka může začít ;-)

[
Mustr...
A.) 666g
B.) X2

X2= č.12!!
2 = č.2
Nejlepší psát dle kachličky na fotu

Já jen pro info .. zatím vedou čísla holek od 10 výše..

1.) 250w 2.G 250w 3.G 400w 4.G 600W OB
5.G MIXSIX 400w6.G 600W Chronic

řízečky grow v 30ml př.44,63

Old Post 15-02-2020 v 13:17 PM
Chronik Duck je offline   Profil uživatele Chronik Duck   Find more posts by Chronik Duck   Foto galerie člena Chronik Duck   Click here to Send Chronik Duck a Private Message   Add Chronik Duck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Karma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% PěstitelskáKarma uživatele Chronik Duck - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 181

citace:
Původní příspěvek od Fénix

A.) 826g

Chlapče ty se mi zamlouváš... ;-) ale to bych je asi musel zvážit dvakrát..

Jinak ještě foto kořenového systému
Vlevo 1,6 květník
Vpravo 3,5 květník

Old Post 16-02-2020 v 21:26 PM
Chronik Duck je offline   Profil uživatele Chronik Duck   Find more posts by Chronik Duck   Foto galerie člena Chronik Duck   Click here to Send Chronik Duck a Private Message   Add Chronik Duck to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
AladinXXX
Seržant

Karma uživatele AladinXXX - 96% Pěstitelská

Team Member: MOD

Příspěvek č. 182

560g
X1

Harry,jdu do baraku!
------------------------
Rap save my life!
---------------------
ten zlej..

Potřebuješ něco upravit ???-napiš mi PM.Serža

Old Post 16-02-2020 v 21:32 PM
AladinXXX je offline   Profil uživatele AladinXXX   Find more posts by AladinXXX   Foto galerie člena AladinXXX   Click here to Send AladinXXX a Private Message   Add AladinXXX to your buddy list     Navštiv homepage uživatele AladinXXX! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fénix
Stálý Člen

Karma uživatele Fénix - 66% Pěstitelská

Příspěvek č. 183

citace:

Chlapče ty se mi zamlouváš... ;-) ale to bych je asi musel zvážit dvakrát..

Jinak ještě foto kořenového systému
Vlevo 1,6 květník
Vpravo 3,5 květník

jn, jsem to odeslal a až pak jsem si uvědomil, že si tam měl vzadu výšku (35 cm)...kalkuloval jsem to na větší rostlinky.......ale tak někdo musel nastřelit nejvyšší hodnotu

Old Post 16-02-2020 v 21:55 PM
Fénix je offline   Profil uživatele Fénix   Find more posts by Fénix   Foto galerie člena Fénix   Click here to Send Fénix a Private Message   Add Fénix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kaktus
Stálý Člen

Karma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% PěstitelskáKarma uživatele kaktus - 96% Pěstitelská

Příspěvek č. 184

Ahoj. Promiň, ale tipuju 300. Ony ty kytky sice v závěru nakynuly, ale kvůli tomu, že v období největšího bujení, kdy se ty palice měly natáhnout, tak byly podviživený, nezaložily květenství jaký by měly, pak to nějak jakž takž obrostlo novýma bliznama. V budoucnu pokud jedeš hlínu, nezabýval bych se tak detailně pH a výtokama, ale stačí EC metr, aby sis ověřil zálivku a s pH se hlína vypořádá. Udělal jsi to celý podrobně do detailu, takových threadů tu je málo, pěkný.

Old Post 16-02-2020 v 22:04 PM
kaktus je offline   Profil uživatele kaktus   Find more posts by kaktus   Foto galerie člena kaktus   Click here to Send kaktus a Private Message   Add kaktus to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 185

Není se třeba omlouvat za něco co je očividně pravda. ..
pH a EC metr už mám i s roztoky, ale jak jsem psal "alespoň si půjčit od kamaráda a přeměřit!"
Dnes jsem takto vypomohl kolegovi. AH Dutch formula jako já koupeno letos.
EC vstup 0,2
100% Dutch formula na růst
100% Enzymes
100% root stimulátor
Výsledek 1,1 čili 0,9

Na start růstu Ok ale u mě "total poser"

A jinak 300g úsměvu od ucha k uchu mi stačí ;-)

Old Post 16-02-2020 v 22:54 PM
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 186

Malá nápověda pro TIPOVAČKU

humidita min\max = 33\44 %
t min\max = 17,5\19,2 °C
Ventilátory jedou všechny..
2x ofuk horní 12x12cm 220V
2x ofuk spodní 10x10cm 12V
RK přes pácháč

Old Post 17-02-2020 v 08:28 AM
crazyn
Stálý Člen

Karma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% PěstitelskáKarma uživatele crazyn - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 187

Ty větráky vypni... akorát to rychleji ususis a dojebes , nech jen odtah na minimum

Old Post 17-02-2020 v 09:21 AM
crazyn je offline   Profil uživatele crazyn   Find more posts by crazyn   Foto galerie člena crazyn   Click here to Send crazyn a Private Message   Add crazyn to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Chronik Duck
Stálý Člen

Příspěvek č. 188

citace:
Původní příspěvek od crazyn
Ty větráky vypni... akorát to rychleji ususis a dojebes , nech jen odtah na minimum

Vypnuto.. díky za info (chtěl jsem ať mají vzduch ať neplesnivi)
Bez těch ofuků je tu ticho jako v hrobě;-)

Old Post 17-02-2020 v 09:49 AM
Chronik Duck
Stálý Člen

Upgrade vybavení Příspěvek č. 189

Tak dneska konečně dorazila, sice 5 dní zpoždění ale co už..
Dal jsem jí na spodek boxu a jsem zvědav jestli něco nachytá.

https://www.pohodovydum.cz/odvlhcov...c-vzduchu-7992/
1400,-

Trafo made in China
Zarucak nikde
Návod formát A5 v AJ (lepší jak čínsky)
On 18.2.2020 v 11:00 SEČ obsah H²O v nádrži 0ml

Data za posledních 24h
t°C min\max = 17,3\19,6
RV % min\max = 44\58

Reset dat k 18.2.2020 v 11:00 SEČ

edit: dotaz?
když postupně odstraňujete listí jak schnou tak to děláte za světla nebo pod zelenou žárovkou (protože na práci ta zelená jako nic moc, na čumendu jako stačí... )

Naposledy upravil Chronik Duck 18-02-2020 v 11:27 AM

Old Post 18-02-2020 v 10:58 AM
biz
Stálý Člen

Karma uživatele biz - 92% PěstitelskáKarma uživatele biz - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 190

A.) 468g
B.) X1

"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT

Old Post 18-02-2020 v 11:41 AM
biz je offline   Profil uživatele biz   Find more posts by biz   Foto galerie člena biz   Click here to Send biz a Private Message   Add biz to your buddy list     Navštiv homepage uživatele biz! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
buprenorfin
Nový Člen

Karma uživatele buprenorfin - 40% Pěstitelská

Příspěvek č. 191

Přesně tak - taky jsem nad kytky pověsil 3 litrovou PET - uvnitř cukr s vodou a kvasinky - pomalu to kvasí a pouští na listy CO2. BOX cca 1x1x1,5 metru. V noci mi teploty dovolují vypnout ventilaci vždy na pár hodin, pak to profoukne VENTILACI na pár minut a zase hodiny klid. Takže se na ně pomalu sune CO2 - je těžší než vzduch, takže na ně padá shora.... Rozhodně jim to neuškodilo. Až to přestává bublat (CO2 v lahvi), tak cca 7-14 dní, tak dám novou náplň a jede se dál. Ale jakmile je ventilace v provozu, tak to nemá účinek a všechno hned letí pryč, to je jasný.

citace:

Testy mám moc rád ;-) hlavně experimeny, koumani, bádání a kutěni a výsledné poznání ....

Na 1,5l kvasu (300g cukr a ¼ kostky droždí)
Bublinky v 3mm hadicce
5ml / 1min = 300ml/h = 6l/den
Expanzní nádoba z nafukovacího míče (lehký plážový velký)
A jak zapneš světlo tak holkám foukneš ranní kávu pro hezké vstávání do práce ;-)
foukneš znamená, že se opřeš o box bachorem na balón a zařveš "do práce vy lemry" nebo "šup šup"
Kvas do demižonu větších proporcí než 2l v testu dimenzované dle velikosti balónu...

Propriety:
Hadička
Rychlospojky s ručním ventilem
Balón
Demižon (kanistr)
Chuť na ko*otiny....

Vím, zahradníci 21 století by nevolili tuto ruční, levnou, málo efektivní sestavu, ale jde o poznání ;-)
foto z průběhu měření čas/objem na sestavě...hodinky typ.XX.
;-)

to Luise: už se nemůžu dočkat na tvé výsledky...

Old Post 20-02-2020 v 12:58 PM
buprenorfin je offline   Profil uživatele buprenorfin   Find more posts by buprenorfin   Foto galerie člena buprenorfin   Click here to Send buprenorfin a Private Message   Add buprenorfin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Luise
Stálý Člen

Karma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% PěstitelskáKarma uživatele Luise - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 192

Ahoj, tak myslim ze muzes byt spokojenej uz ted a kostovacka to jen podtrhne

Poslední příspevek konci tak povzbudive, ze musim reagovat
Jezich se zpozdil a dodelal mi to cidlo az ted o vikendu, no o dva mesice jenom. Ale to jeste neni vsechno, musim dat dohromady nejaky ty boostry a treba i domacky recepty. Ale co je mozna pozitivni zprava, co uz ted pozoruju. Tak doma v tomhle obdobi to je presne naopak, COcka az moc, neni problem pri zavrenym okne vydejchat vzduch na 1200 ppm, v zavrene loznici i na hodnoty pres 2000 ppm.
Proto nekdy rano takovej bolehlav.

Kazdopadne o vikendu zalozim vlakno, jendriv na pruzkum co je v mich moznostech koupit a pak teprve nejaky test. Kazdopadne to vypada ze fungovat bude cokoli a zalezet bude uz jen na trvanlivosti. gl

Old Post 20-02-2020 v 14:10 PM
Luise je offline   Profil uživatele Luise   Find more posts by Luise   Foto galerie člena Luise   Click here to Send Luise a Private Message   Add Luise to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:42 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 10 11 12 13 14  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás