Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Chlapče ty se mi zamlouváš... ;-) ale to bych je asi musel zvážit dvakrát..
Jinak ještě foto kořenového systému
Vlevo 1,6 květník
Vpravo 3,5 květník
jn, jsem to odeslal a až pak jsem si uvědomil, že si tam měl vzadu výšku (35 cm)...kalkuloval jsem to na větší rostlinky.......ale tak někdo musel nastřelit nejvyšší hodnotu
Ahoj. Promiň, ale tipuju 300. Ony ty kytky sice v závěru nakynuly, ale kvůli tomu, že v období největšího bujení, kdy se ty palice měly natáhnout, tak byly podviživený, nezaložily květenství jaký by měly, pak to nějak jakž takž obrostlo novýma bliznama. V budoucnu pokud jedeš hlínu, nezabýval bych se tak detailně pH a výtokama, ale stačí EC metr, aby sis ověřil zálivku a s pH se hlína vypořádá. Udělal jsi to celý podrobně do detailu, takových threadů tu je málo, pěkný.
Není se třeba omlouvat za něco co je očividně pravda. ..
pH a EC metr už mám i s roztoky, ale jak jsem psal "alespoň si půjčit od kamaráda a přeměřit!"
Dnes jsem takto vypomohl kolegovi. AH Dutch formula jako já koupeno letos.
EC vstup 0,2
100% Dutch formula na růst
100% Enzymes
100% root stimulátor
Výsledek 1,1 čili 0,9
Trafo made in China
Zarucak nikde
Návod formát A5 v AJ (lepší jak čínsky)
On 18.2.2020 v 11:00 SEČ obsah H²O v nádrži 0ml
Data za posledních 24h
t°C min\max = 17,3\19,6
RV % min\max = 44\58
Reset dat k 18.2.2020 v 11:00 SEČ
edit: dotaz?
když postupně odstraňujete listí jak schnou tak to děláte za světla nebo pod zelenou žárovkou (protože na práci ta zelená jako nic moc, na čumendu jako stačí... )
"Generally speaking, mellow, laid-back growers tended to produce mellow, laid-back herb, whereas uptight, sinister growers tended to produce uptight, sinister herb." - DJ SHORT
Přesně tak - taky jsem nad kytky pověsil 3 litrovou PET - uvnitř cukr s vodou a kvasinky - pomalu to kvasí a pouští na listy CO2. BOX cca 1x1x1,5 metru. V noci mi teploty dovolují vypnout ventilaci vždy na pár hodin, pak to profoukne VENTILACI na pár minut a zase hodiny klid. Takže se na ně pomalu sune CO2 - je těžší než vzduch, takže na ně padá shora.... Rozhodně jim to neuškodilo. Až to přestává bublat (CO2 v lahvi), tak cca 7-14 dní, tak dám novou náplň a jede se dál. Ale jakmile je ventilace v provozu, tak to nemá účinek a všechno hned letí pryč, to je jasný.
citace:
Původní příspěvek od Chronik Duck
Testy mám moc rád ;-) hlavně experimeny, koumani, bádání a kutěni a výsledné poznání ....
Na 1,5l kvasu (300g cukr a ¼ kostky droždí)
Bublinky v 3mm hadicce
5ml / 1min = 300ml/h = 6l/den
Expanzní nádoba z nafukovacího míče (lehký plážový velký)
A jak zapneš světlo tak holkám foukneš ranní kávu pro hezké vstávání do práce ;-)
foukneš znamená, že se opřeš o box bachorem na balón a zařveš "do práce vy lemry" nebo "šup šup"
Kvas do demižonu větších proporcí než 2l v testu dimenzované dle velikosti balónu...
Propriety:
Hadička
Rychlospojky s ručním ventilem
Balón
Demižon (kanistr)
Chuť na ko*otiny....
Vím, zahradníci 21 století by nevolili tuto ruční, levnou, málo efektivní sestavu, ale jde o poznání ;-)
foto z průběhu měření čas/objem na sestavě...hodinky typ.XX.
;-)
Ahoj, tak myslim ze muzes byt spokojenej uz ted a kostovacka to jen podtrhne
Poslední příspevek konci tak povzbudive, ze musim reagovat
Jezich se zpozdil a dodelal mi to cidlo az ted o vikendu, no o dva mesice jenom. Ale to jeste neni vsechno, musim dat dohromady nejaky ty boostry a treba i domacky recepty. Ale co je mozna pozitivni zprava, co uz ted pozoruju. Tak doma v tomhle obdobi to je presne naopak, COcka az moc, neni problem pri zavrenym okne vydejchat vzduch na 1200 ppm, v zavrene loznici i na hodnoty pres 2000 ppm.
Proto nekdy rano takovej bolehlav.
Kazdopadne o vikendu zalozim vlakno, jendriv na pruzkum co je v mich moznostech koupit a pak teprve nejaky test. Kazdopadne to vypada ze fungovat bude cokoli a zalezet bude uz jen na trvanlivosti. gl