Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja mam venku 5 kytek a jediny co mi vykvetli byly samci(2) tagze zbytek snad budou samice.. no aspon ze tak a nekvetlo to zaroven abyhc zase nemel prprcli pool rostlinstva.. zatim mier..
je lepsi bejt zdravej, zhulenej,stastnej,bohatej,vlivnej a slavnej nez nemocnej, nevyhulenej,smutnej,chudej,nevlivnej a neznamej 1. offline Encyklopedie Modelu by "Blesk" 1. Indorek by "Blesk"(presunuto "dolu") Noname - sklizeno-zhuleno 2. Grow by "Blesk" 70W 6xC99-sklizeno-zhuleno 3. Grow by "Blesk" 250W 3xRox,3xS.A.D- presun opet "dolu" 1. DC-OutDoor xxxKw slunce.. Rox.. S.a.D -slizeno/zatim nezhuleno
-------------
Pokud zmizi protivnik uvnitr, protivnik venku mi uz nemuze ublizit.
Hm ja mam kyticky na balkone a zatim tam mam jen dve bliznicky takze za nedlouho by se to melo jiz tvorit...jo a dneska sem u jedne kyticky zjistil ze je to mutant samec i samica tak sem se na nej nasral a putoval ke kamosovi na chatu ......
no jo kvete to a to sem ani nečekal je to takovej malej balkonek cca 56cm velikej, adoptoval sem ho odkamoše jako malinkoý rostlinky se slovi,, nech to jak to je a třeba z toho něco bude, ty se věnuj tomu svímu" no a tak sem ho poslechl vše sem nechal přírodě jen sem vyštípnul samce co mu tam tak krásně rostl no a vida kvete.A jak sem se na to tak díval tak sem si řikal no když už tak už sice je na to pozdě ale hodil jsem tam hnojku na květ není to pozdě??? vživotě to nic nividělo tak snad tomu neuškodím...
Naposledy upravil Nosferatus 10-08-2006 v 21:36 PM
no, jeden model (2 kytky) mi kvete už teď, druhý (1) ještě roste a dost mě překvapuje...řekl bych, že ještě má čas, na fotce
EDIT: už kvetla, když jsem tohle psal...
„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert ChaoticRoman's OutDoor 2006
Naposledy upravil ChaoticRoman 13-08-2006 v 23:42 PM
A jak sem se na to tak díval tak sem si řikal no když už tak už sice je na to pozdě ale hodil jsem tam hnojku na květ není to pozdě??? vživotě to nic nividělo tak snad tomu neuškodím...
Neboj, neuškodíš jej. Práve naopak, dodáš jej NPK (hlavne P) a porastú ti krásne šišky. Len dávaj pozor na prehnojenie, aby si nespálil korene!!!
2Ono
Aj taky sem teď udělal pokus a zkoušim hnat Co2 přímo ke kořenům do hlíny, kdyi sme se o tom tady byvili ale než pokus zkončil tak sem přišel o svou zahrádku.. co myslíš?
Šudo: patrně jsi na tom stejně jako já, a to tak, že ty INdoor modely pěstované venku kvetou kurewsky pozdě. :-/ Leč alespoň to vynahradí potencí THC, ale už bych se taky chtěl chlubit makry mikropaliček, mám jen hafo pistils.
Kuci ja se bojiiim ja mam strach ze nestuihnu dokvest nebo ze me to shnije pac fakt nektery kytiz skoro ani naznak a vzhledem k pocasi jaky je tak potes prdel teda
Mam samou outdoor genetiku a nekvete mi jeste nic.Jen semtam nake preflowers.Mozna to je tim ze sem to zasadil pozdejc,tak zacatkem cervna.
.....Nemuze mi nekdo poradit jak to rychleji pomoci nejakych hnojiv nakopnout na ten kvet?Mam doma PLAGRON ALGA BLOOM tak treba tim?
Stineni prave nepripada moc v uvahu...je to doost velky pole a asi bych to nedokaazal realizovat.
DANKE DANKA....peace
já mám Durban a ten měl mít sklizeń v září, ale je půlka srpna a ještě nezačal kvést, tak jsem teda zvědavý... a to jsem si tady na Groweru nechal poradit, že Durban prý kvete brzo, že se hodí do našich podmínek....a prd. Akorát je strašně obrovský.