Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
sorry ale absolutně se mi nedaří přidat fotky a ani mi nejde smazat ten tímpádem "nedokončený příspěvek" natural seeds.píše mi to že nejsem admin a že nemám oprávnění...tak se omlouvám za zbytečné zasírání témy...přijde mi to tak ohromě komplikovaný a zaházený volovinama..nenašel sem to nikde 'jak přidat foto'..tak nevim asi budu raketovým inženýrem
..jo to jsem našel ale nevím..myslel sem že mi to nabídne ODKUD chci foto přidat ale říká to pouze..připojit foto z galerie..a jak to do ty galerie dostat to nevím,jak říkám totálně únavně komplikovaný..že tě přejde elán něco vkládat..ale děkuji
Čau kluci..tak se mi konečně podařilo sem vložit foto...teda snad..😁😂🤐
..směs natural seeds..gws,og kusu,ed Rosenthal..a ještě dva kusy Utopia haze od Barrnyho..jsou pěkný ale nejriddsi...stlumeno na 400w..jinak660NXE od GIB lighting,,,líp se mi to fotí...těch zlutejch košťat si nevšimejte...jsou přebrány z bubleru a nějak ten můj soil nepochopily...🤔🤐..ty dva žloutky vzadu ty žloutnou že zrajou.to je jeden muj kříž-chees/demon auto Tao..Fast se moc nepovedl..jsou moc malý,příště víc sativky.ale dělá mi to hlavě dobrej bordel😙. zpětnej kříž to napraví....
Původní příspěvek od dmtart Čau kluci..tak se mi konečně podařilo sem vložit foto...teda snad..😁😂🤐
..směs natural seeds..gws,og kusu,ed Rosenthal..a ještě dva kusy Utopia haze od Barrnyho..jsou pěkný ale nejriddsi...stlumeno na 400w..jinak660NXE od GIB lighting,,,líp se mi to fotí...těch zlutejch košťat si nevšimejte...jsou přebrány z bubleru a nějak ten můj soil nepochopily...🤔🤐..ty dva žloutky vzadu ty žloutnou že zrajou.to je jeden muj kříž-chees/demon auto Tao..Fast se moc nepovedl..jsou moc malý,příště víc sativky.ale dělá mi to hlavě dobrej bordel😙. zpětnej kříž to napraví....
Ahoj.takze naposledy..fakt to nejde dělám to ze smartphonu a děkuji moc a vřele kolegovi .. FOTOSYNTÉZA.. Díky kámo 😌 prostě se dostanu až k 'odeslat soubory jpg..nebo tak nějak a dokonce mi to píše že náhled byl vytvořen.... ale nebyl..😖🤔no nic..🤗
..prosím moc admina ať tu hrůzu po mě smaze..mě to jak jinak,,,nejde🤗🤐
zkusenost je takova, ze je to dost o nahode, model bud +- ustaleny nebo kazdy pes jina ves, amnesia na 3 mesice. WW+ somango odolne indiky na zachazeni. klicivost stopro nebo temer stopro. kytky rychle razi ven ze substratu. vzdy je tam nejaka supermanovska a nejaci kryplici. vzdy.