Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Kdo je dilino je hold dilino a posere se mu pod rukama všechno ne jenom ilegál...
Znám pár lidí co neuměj poslechnout i přesto, že jsem snima domluvenej.
Dostanou svůj rozum když se zadaří a světě div se většinou to prostě poserou, ať jde o cokoliv.
Nejlepší je, že jejich ega nestrpěj to když jim někdo narovinu řekne co maj dělat. Trochu OT, ale je to taky reakce na to, jestli do 1+1 2x 600W ... vyser se na to, když si o sobě moc myslíš.
Mě by zajímalo kolik lidí sklízejí když mají 10 lamp po 600w , kámoš mi říkal, že má známého, který dělá pod 8x600 w 2,3 kg což mi teda přijde jako peknej brid. ...to vychází cca 300 na lampu, s čímž bych se teda nikde nechlubil, když už bych mel sklep plný trávy a k tomu takové výsledky. ....a to přej jezdí pro klony do Vídně, asi se fakt vyplatí si připlatit, když má pan takové zkušenosti 😀😀😀
Hele známý jede 5× 600w 200 kytek 10 metrů na délku a 3 na šířku..jede to jen dvakrát za rok a to přes zimu a dělá 2,7-3,4 kg na jednu točku....i to je samozřejmě málo..ale jelikož si to dělá podle sebe a nenechá si poradit tak je to jeho boj 😀