Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Spodní listy začínají žloutnout tímto spůsobem, stalo se zatím pouze na 2 květinách z 8. Všechny zalévám stejnou zálevkou.
Je to normální reakce kvetin v tomhle stadiu ?
Mám taky pár problemů, kytky nějak stagnujou a listy pomalu, ale jiste zacinaj jit "dokytek". Objevuje se na nich vsechno mozne az na svilusky teda. Fakt uz nevim cim to je.
Vlhkost kolem 60%
Hnojivo v pohode a ph kolem 6,5.
Přiklám fota mých listů, kde se mi objevil následující problém, týká se pouze vrchních relativně nových listů a postupujete od konečků listů. Na čepeli krásně symetricky přesně mezi žilkováním listy hnědnou.
Ph si hlidam, hlavně se to objevilo pouze asi na 3 kytkach z 8. Použivam stejnou zalivku na vsechny.
Viete mi niekto poradit, mne ani nezltnu tieto listky (okrem jednej raslinky) ale zltnu mi uz na takmer kazdej rastlinka tie uplne prvotne listky, ktore este niesu ani zubate, uz na 2 raslinkach som ich odrezal...
nic podobnýho sem tu nenašel tak se taky podělim o svůj problémek. Trpí s tim jen jedna kytka ze 4 stejných klonů z jedné matky. Je to na pár listech, nevidim v tom však nějakej problém.
Co myslite cim to je? zacalo to tak tyzden dva dozadu, povodne to vyzeralo na nedostatok dusika, tak som zacal pridavat fishmix avsak bez zmeny. EC drzim do 2.0 a som 34 den 12/12. Teploty mam v pohode, chloroza vyzera tiez inak (a mam tam len 250w). Nejake napady? Dik
Původní příspěvek od darxtar Co myslite cim to je? zacalo to tak tyzden dva dozadu, povodne to vyzeralo na nedostatok dusika, tak som zacal pridavat fishmix avsak bez zmeny. EC drzim do 2.0 a som 34 den 12/12. Teploty mam v pohode, chloroza vyzera tiez inak (a mam tam len 250w). Nejake napady? Dik
Čau , podle mě máš vysoky pH a proto kytka nebere nekteré mikroprvky , v tvém případě železo .
citace:
Původní příspěvek od Banány nic podobnýho sem tu nenašel tak se taky podělim o svůj problémek. Trpí s tim jen jedna kytka ze 4 stejných klonů z jedné matky. Je to na pár listech, nevidim v tom však nějakej problém.
Tak to je genetikou , s tim nic neuděláš , mě se takhle kroutí Chronik nebo Ultimate Power Plant .
citace:
Původní příspěvek od Milanec Zdravím groweři, na listech jedné květinky mi vyskočili nažloutlé podélné proužky, nevíte, čím to může být způsobeno?
Dik za reakciu, no pH drzim ako vzdy v rozmedzi 6.0 - 6.3, skusim prekalibrovat este merak, ale nezda sa mi to. Nikdy som s pH nemaval problemy a to ani s kvapockovymi testermi. Tvrdis zelezo? No pouzivam uz 3 kolo biobizz, cca 3. tyzden som vynech grow a hnojil cca 1.2-1.5ec s BioBloom a pridaval aj TopMax. Po mesiaci som zacal pridavat PK. Posledne 3 zalivky obsahovali aj fishmix, prave kvoli tomu zltnutiu a blednutiu. Inak TopMax davam teraz 4ml/l a obsahuje radu mikroprvkov vratane zeleza. Dam na teba a najblizsie zalejem pH 5.6 a uvidim co to da, ale takou rychlostou akou mi to zacalo zltnut by to pH muselo byt daleko nad 7 a to mi pride nepravdepodobne.