Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tuto rastlinku som chcel povodne nechat,s jednym hlavnym vrcholcom no napokon som sa rozhodol ze bude mat dvavypada ze je riedka a dost vysoka ale nie je to tak ma cca20-30cm to je ta najvecsia a najkrajsia El-Nino
Este som zabudol rastlinky zalievam po 200ml,az kym nevyschne uplne substrat....Zalievku podavam 2 krat z hnojkama a 1 krat voda,no dnes mi ma pricestovat Top Max,tak ten budem pridavat do kazdej zalievky.Tak som sa to docital tak to vyskusame,rastlinkam sa zatial nic nedeje nie su tam ani naznaky prehnojenie,akurat mi zltnu na spodku listy,ale to len preto ze nemaju svetlo a su to uplne tie zaciatocne listocky co vysli ako prve.......
Chcem sa opytat ako si spravit nejaky rizek z rastliniek tak aby som si nemusel kupovat dalsie semena.....ale aby som mohol pokracovat v tej odrode co chcem....co treba spravit staci odstrihnut list a dat ho do vody alebo ako
Koukám že mícháš z destilky... to není úplně nejlíp...
hele musíš si uvědomit že přírodní voda kterou kytka očekává v sobě má určitý množství minerálů (vápník, hořčík a další) a látek ovlivňujících puffrovací schopnost (schopnost udržet si ph). Tydhle příměsi destilovaná voda nemá a o ty bude přírodní život vašich možná někdy až příliš milovaných květin nenávratně ochuzen...
pokud máte doma solidní (použitelnou) vodu zalívejte tím, pokd máte příliš tvrdou (po 5min vaření se na hladině udělá minerální povlak) kupte si konvici na dělání čisté vody (demineralizuje a vyčistí vodu) a řeďte 1:1 popřípadě jinak. Nebo si sem tam zajděte do přírody k nějakýmu prameni, všude jich sou mraky...
Ale rozhodně neochuzuje rostliny o základní prvky výživy určující jejich zdraví !!
tady bych měl zkončit, ale musím podotknout že mikro složka ah dokáže kompenzovat vodu s nízkým ec, tudíž se jí dá opravit voda z kohoutku která je naoupak příliš měkká.
Nazdar vsetkym tak prikladam foto z 19 dna na kvete rastlinkam som dodal do vyzivy Top Max....rastlinkam sa celkom pekne dari sa mi zda ze ten top max asi nieco pomaha....zalievam striedanim,voda +vsetky hnojky,a raz voda a len Top Max.Naposledy som dal zalievku na 3l vody-1ml,Bioo Grow,2ml,alg-A.mic-bio Bloom,1ml Top Max.kazdou zalievkou pridavam.no a s vodou podavam Top Max podla navodu bioo bizz, 1ml na 1l vody postupne pridavam.No a tu su tie foto..Este som zabudol musel som zvecsit skrinu o 20cm,rastlinky sa mi moc vytiahli.....