Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jelikož a protože mám ráda Sci-fi a Fantasy, tak jsem se vzhlédla v jedné postavě ze Silmarilionu od J.R.R.Tolkiena. Takže díky pane Tolkiene, byl jste fakt hlavička. Jinak ho teď používám skoro všude.
Mlč nebo řekni něco, co je moudřejší než mlčení.
------------------------------------------------
Pythágoras
všichni mate tekyve duchaplne...to mi dury začal říkat mu bratr a pry to v angličtině znamená hovno nebo něco tak...tak jse mi začlo říkat proti mé vůli...dal jsem si před to aspoň dj..když s tím troške koketuju..
DDT, ala pesticid hojne pouzivany v 60,70-tych rokoch,
najprv si mysleli, ze je nevinny, ba dokonca prospesny, ale ked mu ponukli svoju dusu zacal ukazovat svoju pravu tvar bestie s tvarou neviniatka ktorej nic a nikto neujde--tak to som ja
Moje přezdívka, vnikla z mého jména, je dedičná, říkali tak mému tátovy, dědovy, pradědovy, otci mého pradědy, otci otce mého pradědy a tak dál až tomu pra-pra-pra co lívance vymyslel
No tenhle nick sem si vymyslel, kdyz sem se kdysi dávno registroval do Napsteru, to byl jeste zadara. No od te doby ho zadavam vsude kde to po mne chce nejaky jmeno (treba instalace nelegalne ziskanych programu, windows atd.) No kdyz sem se mel registrovat sem, tak sem chtel pouzit muj nick, kterej pouzivam vsude jinde a mam ho rad, ale tak nejak sem se bal, abych nebyl nekym odhalenej Tak sem radsi zvolil tenhle hnusnej, nic nerikajici nick
můj vznikl velice jednoduše , přesto není z mý hlavy ...
používám ho jen tady, vystřídala jsem jich už poměrně hodně a přichází se na další a další ... uvidíme za pár let většinu si už teď nepamatuju ani já ...
Múj nick vznikl tím že kdysi dano sem pařil star wars jedi knight a hrál jsem za sithy a nevěděl jak se pojmenuju tak vzniklo shadoow ja už si to nepamatuju byl jsem skouřenej:-)
já používám jen dva, tenhle vznikl prozaicky, mydlím si a poslouchám doma jazzik, tak naprosto spontálně napíšu na icq jazzik, což mi zůstalo jinak používám ještě rickenharp, což je jméno hlavního hrdiny v mojí oblíbené kyberpunkové povídce Volná zóna, kdo nezná kyberpunk nechť si přečtě cokliv od Williama Gibsona nebo Neila Stephansona, naprostá nádhera
Ja jsem PsYcHeM uz od 7. tridy zakladky, tzn. uz 8 let. Je to moje hlavni jmeno a krome nejblizsi rodiny mi tak rikali nekdy i ucitele a profesori. Puvod teto prezdivky se ztraci v hlubinach casu, prozradim jen, ze je to produkt fantazie (naka zahadna asociace) jednoho meho spoluzaka a velice se ujal. Jsem sice PsYcHo, ale naprosto psychicky vyrovnane PsYcHo, ne vysinuty magor, jak by se podle prezdivky mohlo predpokladat. Termin PsYcHo zde ma zcela jiny vyznam a rozmer.
jo a to "84" za PsYcHeM znamena rok narozeni, protoze po svete beha mnoho trapnych duplikatu, ale ten pravy, jedinecny, uchvacujici a uzasny PsYcHo84, ten je jen jeden.