Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
já jenom když nemám co na práci a mám na to náladu..tzn většinou o víkendu,ale občas i v tejdnu si dám,když je čas,ale jelikož mám ted před maturou tak toho je času kurva doprdele málo
No hulim už dlouho, ale posledních pár let hulim každej den a nepamatuju si,že bych vynechal.pondělí až čtvrtek 2 brka(ne malý) v pátek 3 a o výkendu 4-5.No a pak k tomu probíhá ochutnávka od kamarádů.Takže bych to shrnul něco přes 20 š.
Nezbývá nám nic jiného než hulit a ze všeho si dělat prdel
dost casto v poslednej dobe trochu ma to mrzi, ale viem ze to neni nic co by ma mohlo nejako ohrozit (ovplyvnit) a to z toho dovodu ze byvam v nudnom mestecku, okolo same dediny a ked uz aj nieco odpalime tak vacsinou preto ze sa sakra nudime...potom sa na vsetko pozera inak a hned je zabava
hlavne si nevyhulme sedu koru
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
Tak jak kdy.... treba obden,parkrat do tydne apd. Ted 11.11 to bude presne mesic co jsem si k tomu ani necuchnul, nebot sem uz svyho power planta zcadil za cca 2mesice a mel sem toho docela dost 1-2 gramiky denne pohodicka ....vbc mi to nechybi este pockam do 20 prosince az mi dozraje SSHcko a SAGE a pak to mozna dozenu neee nikam to nespecha zatim nemam potrebu az na ty nudy ve skole mno...... dobreee priznavam se kdyz jdu ven tak si dam praska ae to je jen v patek,sobotu a smitec! ae svoje sem nemel uz mesic to nekecam !!! tos to nejde si nedat v tak prijemne spolecnosti
když sem byl mladej ,tak nebyl problem 8 jointu za den.. zvlášt po sklizni ,ale co sem starší tak hulim max 3x do tejdne a to spis kdyz jdu na pivko a taky uz sem fotr od rodiny ..
Přes den to moc nevyhledávám ale večer pár hodin před spaním je ideální-téměř každej den. Jinak-i kdybych měl neomezeně tak 2brčka maximálně za večer, víc nemá smysl, pokud to je dobrej model.
I když po sklizni, o svátcích nebo zvláštních příležitostech se to může dostat na 4-8brk denně.
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.