Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Jsem zvědavý, zda carlos se bude mít k tomu, aby těm, co vyhráli poslal nějakou tu cenu, vím, o to tady nejde, ale jde o princip!!!
[/B]
První tři by měli ceny obdržet určitě, alespoň tohle psal Carlos v threadu o RXCC 1.2.2006: " Současně vrcholí anketa o Grower Outdoor Cup, kde již ceny z growshopu figurují .. čili pokud jste se zúčastnili a nedali nikomu hlas... učiňte tak."
Takže enjoy it
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
1. místo: xmalcolm.......36 bodů
2. místo: st. jan...........24 bodů
3. místo: dudušek........21 bodů
Frajerina, diky - usetril jsi mi praci (rozhodne to nehodlam prepocitavat ).
Vítězům gratuluji, všem zúčastněným děkuji za výtečné fotografie.
1. místo - xmalcolm - se může těšit na kompaktní zářivku CFL dle svého výběru z nabídky sponzora www.cfl.cz.
2. a 3. místo - st. Jan a dudušek - dostanou triko Grower a kuřácký set (drtička, filtry, papirky).
Kontaktujte mě prosím do PM ohledně převzetí.
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
gratulujem vyhercom...
fotky tu uverejne boli vazne nadherne, a to vsetky!!!
dalej dakujem za vsetky hlasy, necakal som to
a dik za zucastnenie sa vsetkym z vas....
Původní příspěvek od drtikol kapnete bozskou, kdo ten outdoor jeste huli?
Já také, a vypadá to, že bude dost až do letošní sklizně
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Chtěl bych se zepatat zbylých dvou členů a to st.jan a xmalcona, zda obdrželi od carlose slíbené ceny? Já byl s Carlosem domluvený na osobním předání, nedostavil se, pak mně to měl minimálně 3krát posílat poštou a nic nedošlo. Na poslední cca 5Pmek mi ani neodpověděl. Klasika, tohle se dalo čekat, o tomhle jsem přesně psal, že něvěřím tomu, že mi něco pošle v příspěvku 182. Je tohle normální?? Slibovat lidem věci a pak je není ani po půlroce schopen slíbit?