Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S tím stavem zhulení je to zajímavé, protože v Anglii udělali nějaký test co je pro řidiče horší, jestli chlast nebo tráva (dali polovinu povolené dávky alkoholu proti jednomu jointu) a došli k tomu, že ti co pili měli víc nehod ale ti co hulili hůř drželi přímý směr auta. Huliči prý jsou schopni sledovat dlouhodobý cíl ale nejsou schopni se držet bílé čáry.
Tak nevím.
ja sem taky jen prach obycejnej studenti gymplu...do skoly zasadne nehulimm, mozna jeste tak pred D, Z, nebo necim takovim, ale pri matice, nebo programku bych se asi posral....
taq ja bych navazal na ten prispeveq vo tom rizeni...neco na tom bude, kdyz drajvuju najaranej(to je polsky..,he), taq je fuckt(to zase kombinace cz z aj) ze se tezko drzim ty bili carky narysovany na asfalte, ale zato se o dost vic soustredim na bezpecnou vdalenost od urcitejch bodu a aut...tagze na tom neco prafdy bude
jinaak..koukam, ze tu skoro fsichni makaj u compu a ten zbytek se na to studuje...
ja jinaac delam tedkonst malire pokoju(akorat tady se tomu rika decorator). v praci palim podle toho, kde makam. Nejvic v lete na outsidech a na velkej fuskach(treba na hotelech). kdyz sme v bytech nebo domech, taq se snazim jenom chlastat :-)
studujem VS muzic. umeni (bicie, perkusie) v skole som zhuleny furt lebo na tejto skole skoro kazdy(zhulte sa na maderu a sadnice si za bice). S dvoma profmi som uz zahulil ale niektory to netoleruju tak si musim pred cvikami kvapnut do oci VISINE alebo ine kvapky aby som nemal oci jak redkovky.
Ma to svoje dosledky: 1rocnik som opakoval, druhy tiez a medzi kazdym ukoncenim rocnikom som si rok prerusil. som tretiak a mam 27 ale bavi ma to.
jas em jeste studentik ale uz fakt jenom par mesicu...a pak asi vejska...zatim nemam moc predstavuale urcite to zkusim...ted mame zrovna matiku a je tona pytel...tak se majte cus...
Student dodelavajici ekonomku....jinak plati i pro me co napsal crap, "tvarim se dulezite, porad hulim a jinak se flakam...ale to se brzy zmeni jelikoz budu asi pokracovat ve studiu v zahranici...v amstru..)))))))
hullto to je maserina nejvetsi....od dneska se divam policajtum do tvare jestli tam nejsou videt 'poznavaci znameni'...oci usklibky a tak...kam se hrabe alkajda na thc community....)
a jeste jeden comment neda mi to....po precteni celyho threadu mam na to pravo, taky to uz ctu asi 2 hodky....chtel bych navazat na to co rika High_Land o lidskem a financnim potencialu hulicu, zakladani big firmy....a zkombinovat to s tady zminenou represi....pro me jak to tak vypada tak za chvilku budeme mit enough power abychom si na zakonodarcich vylobbovali uplne VSECHNO co chceme a potrebujeme k zivotu..)) Vzdyt vlastne ten thread neni nic jinyho nez kultura huleni zakorenena ve spolecnosti...a ne ve spolecnosti socek a fetek, ale normal produktivnich a jinak bezne vyspelejch lidi....sem velice pozitivne naladen a konecne du spat...
Dělám redaktorku a jestli opravdu začnu hulit, tak si nedovedu představit interwiev nebo čtení paré, po vlastní zkušenosti bych v tom stavu neměla reprezentovat žádnej měsíčíník Po přečtení předchozích příspěvků, jsem příjemně překvapená, že ne všichni huliči jsou imbecilové
doufám že už dostuduju VUT FAST. Tipl bych, že tady hulí tak 50% lidí ( z těch co znám 70% hulí, 40% pěstuje). Ve škole nehulím, nemá to smysl. Při práci na projektech taky ne, to toho víc podělám a oprava mi zabere víc času než kreslení.
Zatím to vypadá že půjdu na civilku, tak budu mít konečně čas na upgrade pěstírny
Tak to já studuju kybernetiku a do toho pracuju jako programator - zkrátka komper.
Před pár lety jsem chodil s jednou holkou a štvalo mě, že nemůžu moje dovednosdti nějak uplatnit k tomu abych jí udělal radost. Tak jsem přemýšlel, jak to dát do hromady a nakonec mě napad celkem donrej nápad. Jsem si napsal prográmek, kterej měl nějaký text a ten byl zakódovaný(nedal se přečíst jinak než tim prográmkem) no a ten program daný text po spuštění zobrazil, ten soubor smazal a sebe taky - takže už se to nedalo otevřít. A timto zpusobem jsem ji napsal dopis z neupřimnějších s vědomím, ze si to přečte a pak se to vypaří... Až po po pár letech mi sdělila, že si to z tý obrazovky jednoduše opsala... Jo hlavně že jesem to měl kódavaný.