Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
huleni ve skole me nestvalo, obcas jsem to zkusil ale nyni v praci to radeji nepraktikuju, nevim jak by na me kolegine koukaly (pracuji take jako programator) kdybych prisel napaleny jak svi***
radeji si dam doma v pohode pri tom se podivam na hvezdy a zasednu k PC kde si neco zahraju, nejlepe nejake auta ty jsou pri tom nej. Nebo zahulim venku s kamosi to jetaky pohodka ..
bb growers!
takže před prácí zahulím,dám visine a jdu makat.Sotva se dostávám z euforie tak končí směna já mám úkol splněn a jdu domů.no není to krásné......Pokud člověk nemá zodpovědnost např.(doktor,instruktor na tandemu atd.) tak proč nehulit.Jo a zahulte si a běžte si skočti na tandemu ze 4Km.Něco nepopsatelného.......................
Marihuana je jedna z nejobdivuhodnějších rostlin planety
Dělam sem půl roku na stavbě zhulény imrvere bavilo mě to bo snikým nemusím nic řešit znám svůj ůkol a rychleji to uběhne fáračka...teď dělám v reklamce ůplně nový věci a v práci nefajčím bo bych se pořád na něco ptal a vypadal bychjag trouba...radši počkám zafajčím si vklidu po práci
Myslim si ze pokud je clovek v klidu a nedela zbytecnej stres, tak muze fajcit kde chce. Ja osobne nehulim v praci, ale dost casto tam zmastenej dorazim. Pokud je prace vas konicek tak v ni hulit urcite...pokud je to votravna hloupost do ktery se ti kazdej den nechce, tak nehul.
Podle morálních kodexů by se v práci hulit nemělo (viz. alkohol), ale pomineme-li fakt tento a zbylý problém podrobíme řádné analýze, zjistíme, že odpověd je zcella jednoduchá.
Všechno se odvíjí od individuality kadého jedince. Jsou lidé, kteří i po sebemenším šloučku jsou téměř okamžitě nepoužitelní a stejně tak jsou lidé, kteří nemají problém po konzumaci poloviny jamajské úrody otočit kamion na pětníku, onen pětník sebrat, čtouce při tom chemicko-fyzikální tabulky psané tradiční svahilštinou, takoví lidé, co na tácku 30x30 cm odnesou 7 hrnků kafe, mlíko a cukřenku. Toto podmíněno jest schopností uvědomění si situace a mentální kontroly sebe sama, aneb schopností říci sám sobě, co ještě můžu a co už ne. Samozřejmě záleží také na tom, jakou práci vykonáváme. Pokud se jedná o čistě kreativní práci, kde není dán přesný výsledek Vašeho snažení(např. fotograf, malíř, spisovatel, do jisté míry i překladatel), troufám si řící, že pokud se nevyskytujete ve velkém (nebo jinak pro tento účel nevhodném) kolektivu , můžete se zhulit až do té míry, kdy ještě udržíte pracovní nástroj v rukou. Naopak existují povolání, kde je potřeba striktně se držet pravidel (soustruh apod.) a tím pádem je případná kreativita nežádoucí, lze hulení také schválit, ovšem pouze za předpokladu, že z Vaší práce se Vám stala rutina a jste schopni ji dělat "po slepu"(nebrat doslova) a že jste schopni udržet svou fantazii ve své hlavě ("jůů, tady přesně doprostřed toho tišťáku by se hodila zelená dioda....hm, nejsou tam na ni ďoury...to je jedni, chvíst to tam" ). Dále jsou zde povolání komunikativní (prodavač, učitel, nějaký obchodní jednatel o bůhví co ještě) u kterých je velký problém právě s onou komunikací, nehledě na to, že když se celou dobu musíte naprosto koncentrovat, tak si svůj stávek ani příliš neužijete. Naprosto pro hulení nejvhodnější povolání jsou ta, kde je velmi málo lidí, s kým přijdete do styku [např. skladník (ovšem ne příliš frekventovaný sklad), ...], tím pádem má váš stav nerušený průběh plný prožitků z pravého hulení . A pak jsou tu ještě vysněná povolání (majitel coffe shopu, balič jointů v coffe shopu, hlídač tropického ostrova, ...), kde hulení máte více-méně v popisu práce.
Podobně je to i se řízením - kdo je tak vyježděný, že na záchodě hledá ruční brzdu, může jezdit na hulený jenom když dokáže zvládnout svou opičku".
Na základě této analýzy jasně vyvozujeme, že stejně tak, jako pro někoho je riziko zhulit se, i kdyby třeba na poště lepil známky, tak může existovat soudce, který se chodí zkuřovat každou přestávku na cígo.
Osobně mám zkušenosti jenom se skladničením.
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
Původní příspěvek od CzechMan Podle morálních kodexů by se v práci hulit nemělo (viz. alkohol), ale pomineme-li fakt tento a zbylý problém podrobíme řádné analýze, zjistíme, že odpověd je zcella jednoduchá.
citace:
Na základě této analýzy jasně vyvozujeme, že stejně tak, jako pro někoho je riziko zhulit se, i kdyby třeba na poště lepil známky, tak může existovat soudce, který se chodí zkuřovat každou přestávku na cígo.
Mno, já se na věc dívám z pohledu malíře a smysl čehokoliv z této definice ne a nenalézám. Ale věřím, že skladníci jsou vůči farizejům rozuměj - právníkům, - blahosklonnější? nO...
HydePark - White Phoenix
"Jo kámo, kdybych věděl co myslíš tim horizontálně nebo vertikálně. Každopádně porostou kolmo k zemi!"
Murphyho zákony nemusel vymyslet Murphy, nýbrž někdo, kdo se jmenoval stejně.
Původní příspěvek od Hyde
Ale věřím, že skladníci jsou vůči farizejům rozuměj - právníkům, - blahosklonnější? nO...
spis sem to myslel tak, ze soudce rozhoduje o osudech ostatnich, tak to by nemuselo byt zas tak dobre, kdyby byl vycadeny
.......a beztak sem to psal na šrot, tak co?
clandestino: "Selský skepticismus říká, že na Zemi je takové množství kultur, že nějaká se svými mýty do reality trefit musela."
-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-
A:"Ty pořád něco chceš! Víš co dělají v Tibetu když něco chtějí? Vzdají se nščeho jiného."
B:"Opravdu? Proto jsou asi tak silná světová velmoc."
_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_-_
Líza:"Jak oslovíte arcibiskupa?"
školník Willy:"Já ti zakroutím kejhákem ty černoprdelníku!"
custe pracanti taky neco prihodim zhruba dva roky delam v jedne radeji nejmenovane tovarnicce (automobilovy prumysl) kde pracuju jako robotik operator kazdy den cucham nepredstavitelne mnozstvi laku a ruznych barev a redidel a cistidel takze se radsi v praci zhulim a do sve prace si zakutim vice mne to bavi a strach z toho ze by mne dymkove koureni nejak zneschopnilo a nebyl bych schopny fungovat v praci nemam ba naopak uvolni se mne stres atd takze komu to v praci neskodi at si da
Původní příspěvek od PiosOne Hlavně o tom, jak vycházíte s kolegy, se šéfem apd. Protože mě to docela zajímá. Třeba přijdem na to, že dobry nápady a objevy dělají většinou kuřácí trávy a firmy nám budou proplácet naše domácí pěstírny, popř. vozit z Amstru konopí A nyní již přenechám místo dizkuzi...
Ahoj to s temi kuraky travy ma neco do sebe kdyz u nas v praci byl kreativni tym ktery vymyslel novou filozofiii pro zbytek zamestnancu (telemarketing) tak 4 lidi ze 7 palili pritom na celem oddeleni je to ta 8 z 50 kdyz jsme to rozjeli plnime plan na 200 % go tráva go
Co oživit trochu tohle téma, pánové?
Jak jste na tom aktuálně vy?
Mě v minulý práci nabonzovali, tak jsem si šel k šéfovi líznout, v tu dobu jsem z toho ještě nebyl moudrej a mohl jsem je s tím výsledkem poslat do pr***, když jsem nebyl skrz to nikde zaevidovanej.
Teď už bych šel jedině na krev skrz to, že jsem chronickej kuřák travky.
Aktuálně v novym zaměstnání nehulim a asi ani nebudu, ona pak ta práce taky celkem přestane bavit, jak si zvyknete tam bejt zhulený a už je to daleko horší než předtím.
i když teď teda dělám v IT a občas jsem přemýšlel, že bych tady už něco smotnul, ale nechám to radši na doma, všude dobře - doma nejlíp ))
jo mimochodem mi šéf ostrahy u přijímacího pohovoru povídal: Kdo by tady chtěl kouřit, tak tu máme vymezený prostory, které jsou tam a tam, kdo by tady chtěl kouřit něco jinýho, tak určitě ne v areálu, takže nevim, jestli jsem naivní nebo mi tim chtěl naznačit, že jim nevadí, jak si vyhuluješ, hlavně když to neni na pozemku firmy. A to je to státní podnik.
Jinak na tomhle pohovoru jsem dokonce řekl, že jsem rekreační kuřák mařky a mym snem je mít krámek v Denveru, kde budu prodávat a pěstovat svoje byliny pod záštitou legalizace)))) docela jsem čuměl, když mi přišla nabídka pracovní pozice
Kamo taky sem delal v IT a parkrat sem zakouril... no pak sem toho uz moc nikdy neudelal, vzdycky sem zacal delat picoviny okolo a musel to dohanet po vecerech (mel sem to takovy volnejsi takze to nakonec taky slo). Ted makam rukama... cista hlava a huleni mi nedela problem. Ono asi dost zalezi co kdo dela... kdyz clovek musi trochu vic premejslet nebo snad ridit, tak radsi nehulit.
Jinak spis zalezi na konretnich lidech nez na tom jaka firma to je (statni nebo ne to je fuk)... dneska uz sou lidi tolerantni, ja si po dvou mesicich v novym zamestnani zapalil brcko pred mistrem o pauze (typek o dva roky starsi, hned druhej den v praci po nastupu tykacka), ale zase sou tam i konici pred kterejma to musis schovavat (takovy bonzaci jak si zminoval vyse).
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Původní příspěvek od CzechMan Podle morálních kodexů by se v práci hulit nemělo (viz. alkohol), ale pomineme-li fakt tento a zbylý problém podrobíme řádné analýze, zjistíme, že odpověd je zcella jednoduchá.
Všechno se odvíjí od individuality kadého jedince. Jsou lidé, kteří i po sebemenším šloučku jsou téměř okamžitě nepoužitelní a stejně tak jsou lidé, kteří nemají problém po konzumaci poloviny jamajské úrody otočit kamion na pětníku, onen pětník sebrat, čtouce při tom chemicko-fyzikální tabulky psané tradiční svahilštinou, takoví lidé, co na tácku 30x30 cm odnesou 7 hrnků kafe, mlíko a cukřenku. Toto podmíněno jest schopností uvědomění si situace a mentální kontroly sebe sama, aneb schopností říci sám sobě, co ještě můžu a co už ne. Samozřejmě záleží také na tom, jakou práci vykonáváme. Pokud se jedná o čistě kreativní práci, kde není dán přesný výsledek Vašeho snažení(např. fotograf, malíř, spisovatel, do jisté míry i překladatel), troufám si řící, že pokud se nevyskytujete ve velkém (nebo jinak pro tento účel nevhodném) kolektivu , můžete se zhulit až do té míry, kdy ještě udržíte pracovní nástroj v rukou. Naopak existují povolání, kde je potřeba striktně se držet pravidel (soustruh apod.) a tím pádem je případná kreativita nežádoucí, lze hulení také schválit, ovšem pouze za předpokladu, že z Vaší práce se Vám stala rutina a jste schopni ji dělat "po slepu"(nebrat doslova) a že jste schopni udržet svou fantazii ve své hlavě ("jůů, tady přesně doprostřed toho tišťáku by se hodila zelená dioda....hm, nejsou tam na ni ďoury...to je jedni, chvíst to tam" ). Dále jsou zde povolání komunikativní (prodavač, učitel, nějaký obchodní jednatel o bůhví co ještě) u kterých je velký problém právě s onou komunikací, nehledě na to, že když se celou dobu musíte naprosto koncentrovat, tak si svůj stávek ani příliš neužijete. Naprosto pro hulení nejvhodnější povolání jsou ta, kde je velmi málo lidí, s kým přijdete do styku [např. skladník (ovšem ne příliš frekventovaný sklad), ...], tím pádem má váš stav nerušený průběh plný prožitků z pravého hulení . A pak jsou tu ještě vysněná povolání (majitel coffe shopu, balič jointů v coffe shopu, hlídač tropického ostrova, ...), kde hulení máte více-méně v popisu práce.
Podobně je to i se řízením - kdo je tak vyježděný, že na záchodě hledá ruční brzdu, může jezdit na hulený jenom když dokáže zvládnout svou opičku".
Osobně mám zkušenosti jenom se skladničením.
6 let pozadu ale nedalo mi to... je to blbost... čim větší rutina tim větší rizika, ještě se pak zhulit aby se na to člověk nesoustředil už vůbec... no nevim. Znám to z praxe, ty lidi co už to maj zažitý to prostě vojebávaj, s pocitem že maj odmakáno dost a ví přesně co a jak. Zatimco ty co to ještě nemaj tak zažitý se na to víc koncentrujou, kontrolujou, dodržujou přesně postupy.
To samý s řízenim. Já už zažil takovejch schumacherů vyježděnejch co říkali že to vklidu zvládnou... většinou to byly plechy, ale jeden to už nerozdejchal (RIP). Ona taková únava je asi něco jako pár piv... můžeš si nalhávat co chceš, ale stejně dobrý reflexy po jointu nebudeš mít ikdyby ti nedělalo problém vyhulit tu jamajskou úrodu a pořád fungovat. (To že člověk jezdí opatrněji zhulenej, aspoň u mě to tak je, je sice pravda... ale nevíš jakýho kokota potkáš a pak ti ty milisekundy během kterejch reaguješ můžou zachránit život).
Já s tebou v podstatě souhlasim... záleží kdo jak zkousne to brčko i na tom co kdo dělá. Jenom tohle byly hodně špatný příklady.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
Ja si myslím že je to spíše o zvyku než o tom co člověk dělá. Ja jsem strojník (bagrysta) v práci nehulim protože mi to opravdu nedělá dobře. Panikařím, neumím si poradit s kde jakou karvinou atd. Přesto že někteří moji kolegové jsou spálení od chvíle kdy ráno otevřou oči až do chvíle kdy je večer zavřou. Jsou prostě zvyklí být ve stavu a naučili se na tom fungovat. Ja to několikrát zkoušel a nechci. Každý musí sám posoudit jestli chce nebo né.
Já v práci nehulím,pač když se zmastím tak bych bych byl línej a nic bych neudělal,ale je to individuální,záleží jakou práci člověk vykonává ,jak silnej je kuřák a taky co pálí za model
zdarec,no já dělám na soustruhu a kdybych se odpálil asi bych se v těch tolerancích co tam mám neudržel a měl ty rozměry uplně bokem..takže radši ne .. ono je celkově pohodlnější dojít "utahaný" z práce,otevřít pivko,odpálit bong a vyvalit se