Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdravím, moje otázka zní, jaká je životnost elektromagentického předřadníku typu MARI 600W. Mám za to, že rapidně poklesl výkon i přes pravidelnou výměnu výbojek. Díky za odpovědi.
Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je potřeba mít ve stanu zapnutý vetrak i odvetravani pořad, nebo jestli to stačí zapnutý jen třeba 18 hodin se světlem?
za hodinu svícení 1kW tak si spocitej za kolik kč mas 1 kWh a vynasob hodinami ? 18/6 nebo 12/12
18/6 (14dni na rustu) 18*14*cena za kWh
12/12 (cca 65dní kvet) 12*65*cena za kWh
-----------------------------------
cca 6000,- za sklizen u litru, pokud sem pocital, ze bys platil 6kč za jednu kWh ... zalezi na tarifu atd..
Původní příspěvek od GrowPlace poolys- NTS nebrat, jsou hodne poruchove. Jsou lepsi znacky za podobne penize.
Grow palace, tak ktere znacky bys teda doporucil jako lepsi ci spolehlivejsi?
zajimave ze kdyz jsem mel problem s predchozim predradnikem lumatek, tak jsem hned musel do growshopu pro novy a kdyz jsem jim rekl ze chci kvalitni tak mi doporucili NTS a ted ctu zde ze se to nedoporucuje, tak to beru tak ze v tom growshopu mi radili spatne a predradnik nebude spolehlivy :/ ted nemam moznost pestovani, ale az budu mit tak z toho stejne nebudu mit dobry pocit..
Určitě Lumatek a GIB, z těch levnějších Lumii. Pokazit se může cokoliv a kdykoliv, člověk se ale musí dívat na značku jako celek, tobě se třeba Lumatek pokazil, ale v globálu má tato značka nejméně reklamací, společně s GIB.
Záleží na konkrétním kusu, na který člověk narazí, mám zákazníky co jsou s NTS spokojení, ale zase celkově více reklamací.
Původní příspěvek od GrowPlace Určitě Lumatek a GIB, z těch levnějších Lumii. Pokazit se může cokoliv a kdykoliv, člověk se ale musí dívat na značku jako celek, tobě se třeba Lumatek pokazil, ale v globálu má tato značka nejméně reklamací, společně s GIB.
Záleží na konkrétním kusu, na který člověk narazí, mám zákazníky co jsou s NTS spokojení, ale zase celkově více reklamací.
Ok diky za odpoved! jj takze se s tim musim proste smirit no :-)
Ten lumatek mam porad u sebe, cely je jakoby novy jen proste tam vevnitr nejaka soucastka umrela a zasmrdelo to, tj spalenina... da se to nejak opravit nebo nejake smysluplne vyuzit?
prijde mi skoda to vyhazovat, to bych to radeji nekomu daroval uz jen kvuli ekologii...
Já myslím, že se opravit dá, záleží co uvnitř odešlo, nejlepší by bylo, kdybys to dal nějakému elektrikářovi ať na to mrkne, teda pokud to nemáš už v záruce.
Třeba budeš mít štěstí na dobrý kus
Hale moc sem toho nerozlustil,ale vidím tam bidny stinidlo a pokud se nepletu tak magnetickej predradrnik. 400€ je podle mě dost na to,ze to bude taková hobby parada,i když nevím,třeba je to kvalitka,ale pochybuju. Sezenes napr, od zdejších členů kvalitní cajky za minimálně stejný prachy si myslím. Ale to je můj názor.
Good luck drak!
Ser na Béma, Topola, Špidlu a Zemana
zpívej dokola se mnou ganja marihuana
papírky bonga, do toho tráva
ubal to s náma, zduň to, dej si páva.