Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dneska maras.
Na ICQ mi psal kámoš, proč jsem mu včeera volal, a vlastně proč jsem s ním ani nemluvil.
Prý slyšel jen totální hlášky a svíjel se jak cyp.
Já jsem měl ruku v kapse a asi sem nějak odblokoval klávesnici, spustil menu, nalistoval jeho jméno v seznamu a dal volat.
Mobil sem měl v kapse, ale kámoš tomu dobře rozuměl, tak sem asi i spustil hansfree.
Jak mi to poslal, tak jsem si vzpoměl, že jak jsem včera vytáh mobil, tak měl odblokovanou klávesnici.
Jinak jak mi to napsal, hned sem se díval do historie hovorů a tam, že jsem mu včera volal zhruba minutu a sežralo to okolo 10 Kč.
Tak to my jsme jednoho krasnyho dne odpoledne se zkurili.A rekli si ze zawalime do muzea.Jenze jak jsme byli fseci w pytli tak kamos tam pozhazowal jakesi weci(diky bohu, ze se tem wecem nic nestalo) a ja tam chodil s cigarem(wuuubec sem newedel , ze ho mam, az nas wyhodili tak jsem si fsiml, coz byla otazky 5 minut)!!!
Původní příspěvek od phmh já po hulení někdy omdlívám a myslím že to je hlaně tabákem co hulím v jointech,a když neomdlím a rozdejchám to tak se přinejmenším pozvracím,ale pak už je to v pohodě
dřív se mi to stávalo častějc,ale teď už jsem to vychytal a někdy na party se to dá zopakovat,jinak brutální zážitky v životě moc nemám,ůřady a banky rád nemám tak si to tam aspoň užívám jak ve filmu,a na to zapamatování si důležitých info´s je nej se trochu víc koncentrovat ,a někdy se vám podaří narazit na podobnýho typa člověka který vám ůplně rozumí a ani to na vás nepozná že jste si daly jointa už předtím než jste si zašly do banky
no panacku tak na to bacha.....ja se jednou zhulenej slozil na benzine.....tak na pet vterin,amos nade mnou stal a rikal mi,at si z nej nedelamprdel...a ja pomalu prestaval videt a tak....no a tak asi v listopadu jsem si zahulil po trech dnech a nocich srani se s domaci siti,vysel schody a na nich omdlel....dozadu
za dva dny sem se probral na jipce,zavazanou hlavujeste jak lei pod tema schodama,tak nade mnou moje mati s babickou....uplne vytresteny,ubreceny a tresou se mnou a ja si rikam....kurva...to mam ale blby sny
no,pak nejaky ekg,eeg,ct rentgeny....a prej sem zdravej jako ripa...teda skoro....takze ted palim opatrne
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
hm,ted koukam,ze se to tu fakt dost toci a ruznych omdlivanich...jeden hulil malo,druhej uz par let,jeden po triceti brjach,druhej po dvou praskach ze skla,jeden sportovec,druhej smazka.......jenom ja musim omdlit na schodech nad dlazebnima kostkama!:/
Některé drogy nejsou zakázané, protože jsou nebezpečné, ale jsou nebezpečné, protože jsou zakázané
Je tomu asi 10 minut co přišli tři kámové z volný hodiny (já měl ruštinu :-() A tomu jednoumu kámo vi sme vsugerovali, že má modrý zuby, tak šel k zrcadlu na hajzl podíval se a fuckt je viděl modrý. My se řezali smíchy (teda ti co něco měli, ale i tak to byla prdel.
A eště ten v*l věděl skoro všechny odpovědi v křížovce a tak nám je diktoval. Z toho vyplívá, že kdo hulí, ten umí.
Dělám co mě baví, vytvářím hry.
Seed your weed (Itch.io)
Wolf Souls (Steam)
+ pár deskovek
Sugesce je mocná věc Nám se několikrát podařilo někomu vsugeorvat, že tam vůbec nejsme. Že jsme duchové a vidí nás jen on, a koolemjdoucí si myslej, že je blázen, protože si povídá sám se sebou...
Mne sa asi pre 2tyzdnami stala taka haluzz na ktoru budem este dlho spominat.Kamrat robil kolačiky tak som si na ochutnavku 1 dal asi po 40minutach som prisiel do dalsieho kamarata a tam sme dali este 2-3 natahovacky to uz som bol rozbity z tých praskov uz ubehla asi 1h 15min od kedy som ziedol koláčik.Kuknem na kamosove radio a to sa vlnilo ako keby plavalo na hladine po chvilke sa zacalo natahovat hore potom dole.Ked som prisiel domov tak som zacal jest nejaký kexik ako si tak zujem pocujem zvonit telefon prestanem žuť telefon nezvoni zacal som žuť telefon zvoni,to sa opakovalo aspon 10krát potom som z toho bol tak totalne v p... , ze som radsej siel spat. :-)
Sakra já si tenhle thread potřebuju nějak savnout/vytisknout. Nemá někdo tušení jak? Právě, že "Zformátovat pro tisk" ani "Stáhnout téma do Palma" nejde.
Při návštěvě kámoše v Jindř.Hradci jsme se šli po návštěvě vyhlídky a milém rozprávění příhod po delším setkání také pobavit do jednoho klubu za jeho přáteli, který je už myslím zavřený(ulička naproti kinu na Horňáku-hrávaly se tam turnaje ve fotbálku,byl tam i kulec,šipky a místnůstka s netem- týpci z J.H. vědí). Po fotbálku a šipkách jsme se šli občerstvit na terásku na brko a když jsme se vraceli, tak jsem zahlídl gamblroom a dostal chuť protočit svítivýho syčáka. Kamarádi moc nadšení nebyli, chtěli hrát fotbálek, ale navrhl jsem, že rychle investuju jen dvacku. Jediná holka tamtéž, kámošova kamarádka, pohledná a prsatá to slečna, kterou jsem viděl poprvé, mě přemouvala ať nehraju, že za dvacku se stejně nedá nic pořádnýho vyhrát a ať se věnuju jim. Já dobře naladěn, jsem odvětil, že vyhraju za tu dvacku dvě kila, ať se jde podívat se mnou a ať se se mnou klidně vsadí, že vyhraju. Nevím kde jsem tehdy vzal tolik sebevědomí, asi jsem prožíval zdařilé období. Nevěděla o co, mě po chvilce troufale napadlo, pokud opravdu vyhraju, tak mi na terase nechá sáhnout na její krásná ňadra. Po chvilce začervenání souhlasila, protože si byla jistá, že vyhraje ona. Nevěděla co si na mě vymyslet, sázku jsme uzavřeli že " si na mě pak něco vymyslí, ale ať se nebojim, že to určitě bude hustý". Odebrali jsme se ve dvou prohrát mou dvacku a holka po prvím protočení nevěřila očím. Na první dvoukorunu přišli z fleku šašci za dvě kila. Ó Bóže, děkuju Ti za shovívavost ! Hned vybíračka peněz, kluci koukali a to ještě nevěděli o sázce. Šli jsme ve čtyřech ven zrealizovat rozřešení, pro posílení odpálili dalšího nezmara . Pod rouškou tmy jsem šmátral pod nadzvednutým svetrem, zvedám podprdu a holka cuká, prej na holý jsme se nedomluvily. No samozřejmě že jsem tvrdě stál za svým a už za chvíli pěkně rejdil po naběhnutých bradavkách. Paráda!!! Výlet do J.H.se skutečně vydařil. Ale co to za chvíli slyším??? Můj kámoš kňourá po kámošce, ať mu dá taky sáhnout, když už jsme u toho. Já se tlemil jak hovado tomu žádostivýmu přemlouvání . No věřili byste tomu? A přece jen, bylo to holčičí osmnáctiletý mládě, který mělo pro srandu uděláno. Kámoš si po dloouuuhým přemlouvání sáhnul taky a jeho kámoš jakbysmet. Ne,že by to byla nějaká dávačka, skromná tichá holka, ale byli dlouhodobý kámoši, takže to měli snazší. Má výhra v tu chvíli značně devalvovala, avšak potěšení ostatních mě bylo náplastí. Ani jsem se nedozvěděl, čeho jsem zůstal ušetřen, kdybych sázku prohrál... Fuckt parádní večer...
Hej mě se teď stala drsně věc voe... Stojim v kuchyni, dělam si parky ne... Šahnu na kastrol a najednou jeb a jebla mě elektrika ne.... Se mnou to kousel smyklo, psycho... Ale ta nejvíc psycho věc je, že mame plynovy sporak... Uauuuu
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
haha tak valim tu do Ovy do Spasitele nebo jak se ten červneny črč menuje... hahaha
Tloustnete po hulení? *** METAN City Headquaters *** BORAT fan thread
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pot is a plant, it grows from the ground, if god did not smoke it, it wouldn't been around.
Jednou sem hulil s kamošem poblíž zastávky tahal sem prda a v tom najednou se mě zatmělo před očima. Ofoukl mě takový vánek a už sem valil ze svahu v alpách (nejlepší je že v alpách sem v životě nebyl) a pak sem se probral nazemi hýbal sem rukama jako při lyžování a kamoš se na mě čučel co blbnu. Brutal jak svina
Jo, musí to být uzaviratelny, protoze jinak se to smícha a to je pak v píči.
tak to už je pár let s manželkou sme zahulily za pár minut mě začlo šíleně bouchat srdce a svíralo mě na prsou stará na kaši na hubě rohlik zved sem se že si pudu pro vodu po pár krocích se mě zamotala šiška a praštil sebou na zem stará v šoku povidám ji ať zavolá záchranku vonaže né že to přejde no po chvíly to přešlo ale měly sme voba nahnáno pár tejdnů sem se bál dát špeka ale už je to vpoho takový stavy sem od tý doby neměl