Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Asi si me nepochopil bracho....je to jeho vlastni rozhodnuti...ja znam taky hnusny stavy....a dik zes byl tak sprostej..nadavat si nemusel!!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
nic ve zlim chlapiku, jenom nemam rad takovy ty namachrovany typky, co ze sebe delaj kingy a nakladaj lidem kolem sebe, kolikrat upe zybtecne.. nevim o koho de, toho typa neznam tak tezko posoudit.. vis jak to myslim..
Nevim, to fakt nevim..a nevim jak sis vubec mohl dovolit to posuzovat, kdyz vubec neznas ty siuace!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
Proč ne? Když jsem trávil měsíc ve Španělsku,tak jsem celou dobu nekouřil nic jinýho,krásný pokouření. A když jsem vytáhl na španěláky trávu,tak mi ji hned brali z ruk,výměnou za hašiš samosebou Už aby bylo léto a já tam byl zase ...
"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin
Ja sem si daval prvni POŘÁDNEJ suchac ohnul jsem se ke stolu natahnul a pak se mi vsecno zavlnilo zamotala hlava a nebejt tam bratr kteryho sem se chytil tak bych byl na zemi od ty doby se mi to nestalo.
Hasis.....?
hasis ano, preferuji hasish nez brut, myslim ze se v nem skveta vice vyhod, je chutnejsi, ucinejsi, skladnejsi... atd.jezdim si pro nej do Holandska, pro maroco, afgan, ci kralovskej nepaj, to sou dobrutky... ) a abych nezapomel po hasisi clovek neni tak unavenej jak po hulu.jo hasis, ta vune pryskyrice hmmmm .
ne ne, abych nezavrhovaj brut, ten mam taky rad, ruznorodejsi chute, ale kdybych si mel vybrat ke koureni, tak bych sach po dobrym hasisi
Hash určitě ANO! Zrovna včera sem měl takový ten nejlepší stav pro mě,kterého lze dosáhnout. Jen sem mluvil furt jak by sme my 3 kámoši bojovali na nože se 3mi vojáky Specnaz,jen sem si představoval jak by sme totálně dostali na prdel a uplně dlouho sem měl ty největší záchvaty smíchu,kdy je člověk neschopen ničeho,jen mít obličej svraštělý v tom nezadržitelném smíchu :-D
SLÁVA HAŠIŠI!!!