Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Hašiš? ANO, alebo NIE
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13
Autor
Téma 
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

Asi si me nepochopil bracho....je to jeho vlastni rozhodnuti...ja znam taky hnusny stavy....a dik zes byl tak sprostej..nadavat si nemusel!!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 25-11-2007 v 20:18 PM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
saiklon
Stálý Člen

Karma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% PěstitelskáKarma uživatele saiklon - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

nic ve zlim chlapiku, jenom nemam rad takovy ty namachrovany typky, co ze sebe delaj kingy a nakladaj lidem kolem sebe, kolikrat upe zybtecne.. nevim o koho de, toho typa neznam tak tezko posoudit.. vis jak to myslim..

Old Post 25-11-2007 v 23:15 PM
saiklon je offline   Profil uživatele saiklon   Find more posts by saiklon   Foto galerie člena saiklon   Click here to Send saiklon a Private Message   Add saiklon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FaLda
Stálý Člen

Karma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% PěstitelskáKarma uživatele FaLda - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Nevim, to fakt nevim..a nevim jak sis vubec mohl dovolit to posuzovat, kdyz vubec neznas ty siuace!

Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce

Old Post 26-11-2007 v 06:36 AM
FaLda je offline   Profil uživatele FaLda   Find more posts by FaLda   Foto galerie člena FaLda   Click here to Send FaLda a Private Message   Add FaLda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mishelou
Stálý Člen

Karma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% PěstitelskáKarma uživatele Mishelou - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

Proč ne? Když jsem trávil měsíc ve Španělsku,tak jsem celou dobu nekouřil nic jinýho,krásný pokouření. A když jsem vytáhl na španěláky trávu,tak mi ji hned brali z ruk,výměnou za hašiš samosebou Už aby bylo léto a já tam byl zase ...

Španělsko2007(fotoreport)

"Svět jde do pýče, to je jasné, chce to změnu, to je jasné. Dáme brko? Jasné. " Mishelou
"Až se svět ohlédne za 20. stoletím, bude plakat. Ne proto, že bylo zaplaveno krutostí, ale proto, že dobří lidé mlčeli. "Martin Luther King
"Brko na beka je požitkářský přežitek, který je třeba vymítit!" Mishelou
"We will survive, everyone else will suffer." Putin

Old Post 26-11-2007 v 11:58 AM
Mishelou je offline   Profil uživatele Mishelou   Find more posts by Mishelou   Foto galerie člena Mishelou   Click here to Send Mishelou a Private Message   Add Mishelou to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
faqer
Stálý Člen

Karma uživatele faqer - 25% Pěstitelská

Příspěvek č. 165

Ano. Akurat som si spomenul, ze som ho dlho nemal. Asi si pojdem nieco vyrobit

Old Post 26-11-2007 v 12:31 PM
faqer je offline   Profil uživatele faqer   Find more posts by faqer   Foto galerie člena faqer   Click here to Send faqer a Private Message   Add faqer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Erixon
Stálý Člen

Karma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% PěstitelskáKarma uživatele Erixon - 90% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

Co takhle přejmenovat theard na "Hašiš? ANO nebo JOO"

www.si.to.kurva.vy.googluj.cz/ ;

Old Post 26-11-2007 v 12:39 PM
Erixon je offline   Profil uživatele Erixon   Find more posts by Erixon   Foto galerie člena Erixon   Click here to Send Erixon a Private Message   Add Erixon to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 167

Ještě jsem ho nezkoušel... ale až přijde čas tak určitě zkusim

Old Post 26-11-2007 v 15:21 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
SVP
Nový Člen

Karma uživatele SVP - 50% Pěstitelská

Příspěvek č. 168

Ja sem si daval prvni POŘÁDNEJ suchac ohnul jsem se ke stolu natahnul a pak se mi vsecno zavlnilo zamotala hlava a nebejt tam bratr kteryho sem se chytil tak bych byl na zemi od ty doby se mi to nestalo.

+

Old Post 26-11-2007 v 15:49 PM
SVP je offline   Profil uživatele SVP   Find more posts by SVP   Foto galerie člena SVP   Click here to Send SVP a Private Message   Add SVP to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
gregys
Stálý Člen

Karma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% PěstitelskáKarma uživatele gregys - 90% Pěstitelská

Palec nahoru HASH ANO Příspěvek č. 169

Hash určitě ANO,hlavně posledni dobou co jsem si přečet rúzne návody na výrobu tady na Growru.

img

Old Post 26-11-2007 v 15:49 PM
gregys je offline   Profil uživatele gregys   Find more posts by gregys   Foto galerie člena gregys   Click here to Send gregys a Private Message   Add gregys to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Caligula
Stálý Člen

Karma uživatele Caligula - 89% PěstitelskáKarma uživatele Caligula - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Hasis.....?
hasis ano, preferuji hasish nez brut, myslim ze se v nem skveta vice vyhod, je chutnejsi, ucinejsi, skladnejsi... atd.jezdim si pro nej do Holandska, pro maroco, afgan, ci kralovskej nepaj, to sou dobrutky... ) a abych nezapomel po hasisi clovek neni tak unavenej jak po hulu.jo hasis, ta vune pryskyrice hmmmm .
ne ne, abych nezavrhovaj brut, ten mam taky rad, ruznorodejsi chute, ale kdybych si mel vybrat ke koureni, tak bych sach po dobrym hasisi

God is Love

Naposledy upravil Caligula 27-11-2007 v 18:12 PM

Old Post 27-11-2007 v 16:40 PM
Caligula je offline   Profil uživatele Caligula   Find more posts by Caligula   Foto galerie člena Caligula   Click here to Send Caligula a Private Message   Add Caligula to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 171

Erixon: Jooo

Old Post 27-11-2007 v 17:47 PM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 172

Hash kazdopadne ano nej je suchac (sklenicka) mnam
akorat se mi hur shani mno... o dost hur...

Old Post 16-11-2008 v 22:00 PM
DanekRider
Stálý Člen

Karma uživatele DanekRider - 5% Pěstitelská

Příspěvek č. 173

Hash určitě ANO! Zrovna včera sem měl takový ten nejlepší stav pro mě,kterého lze dosáhnout. Jen sem mluvil furt jak by sme my 3 kámoši bojovali na nože se 3mi vojáky Specnaz,jen sem si představoval jak by sme totálně dostali na prdel a uplně dlouho sem měl ty největší záchvaty smíchu,kdy je člověk neschopen ničeho,jen mít obličej svraštělý v tom nezadržitelném smíchu :-D
SLÁVA HAŠIŠI!!!

Jsem narkoman,fetuju marihuánu.

Old Post 17-11-2008 v 11:17 AM
DanekRider je offline   Profil uživatele DanekRider   Find more posts by DanekRider   Foto galerie člena DanekRider   Click here to Send DanekRider a Private Message   Add DanekRider to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 174

hasis urco ano a nejlipe vlastorucne udelany

Old Post 17-11-2008 v 13:00 PM
c0ga
Stálý Člen

Karma uživatele c0ga - 1% PěstitelskáKarma uživatele c0ga - 1% Pěstitelská

Příspěvek č. 175

Určitě ANO

Old Post 17-11-2008 v 17:19 PM
c0ga je offline   Profil uživatele c0ga   Find more posts by c0ga   Foto galerie člena c0ga   Click here to Send c0ga a Private Message   Add c0ga to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 176

hašišššššš
hašišššš
hašišš

JO!

ale jedině vlastnoruční

Old Post 18-11-2008 v 19:56 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:49 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás