Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takze borci furt nevim co ted s tema docela velkejma rizkama (30-40 cm), kdyz ne na konci brezna ven (problem s nakvetenim, v breznu rovnodennost 12/12), jak je mam udrzovat v presaditelne kondici treba do konce dubna. Zastrihavat ? Mam to pod zarivkama a roste to jak prase.
Já bych je zkusil teda radikálně zkrátit, ale asi podle situace. Nemáš třeba foto? Jinak nemyslíš, že na konci března je ještě brzo to dávat ven?? Možná na to bude letos počasí, to dát dřív, ale já bych se bál mrazíků.
Z těch ostříhaných větviček bych udělal další řízky.
Kardinal Durand:
jestli chceš sterilizovat tak do trouby na +-200 a tak 10 minut. ale počítej s tim že se ti prosmradí byteček, přinejmenším kuchyň
jungle brother:
lepší by to bylo bez tý lampičky. kytky to určitě postřehnou ale neni to tak hrozný, nepřepínaj se na květ...možná něco jak kdyby tě někdo během noci budil a tys byl mírně nevyspalej a tim pádem i míň výkonnej. sám dávám světlo raději dál nebo vůbec
k tej sterilizacii.... jednoznacne do tej truby na tych 200 stupnov min. 10 minut..... ja pred sterilizaciou este hlinu trocha prevlhcim.... Nasipem ju na pekac a trocha popolievam - premiesam a peciem..... RADIM ZAVRIET DVERE DO KUCHYNE A PORIADNE OTVORIT OKNO....
... btw: cez tyzden som bol v zahradnictve.... ci maju sterilizovanu zeminu???.... kua mi povedali ze kazda zemina co sa predava je sterilizovana = tyvole nech si nesere dohuby ked stale kazdy z nej chytne vosky/slivusky he heh cuzz
to -->Kardinal
tak tak, na na vreciach vobec neni pisane ci je zemina sterilizovana alebo neni (aspon na tych s ktorimi som prisiel do styku ja), a este cuza v asi naj zahradnictve tu unas v meste mi bude vykladat ze je to 100% sterilizovane.... no tak to si potom neviem predstavit ako tam tie parazity vznikly....
radsej 20 min prace so sterilizaciou jaksa potom srat so skodcami...
Se přídám.. Doma sem někde našel substrát pro muškáty, vypek sem ho v troubě a s nějakejma sviňema sem problémy.. Hlína byla super.. Jedinej problém mi pak dělaly slimáci.. Ty přilezli vod sousedů:P
sak tak tak.... kto ide aj balkony v panelaku tak sa mu razdva mozu kitiz zasvinit od susedov... atd... , ale zase to neni az take hrozne ako pri niektorych kupovanych "sterilizovanych" zeminach...
- pisal som ze hlinu pred pecenim zalievam.... robi to niekto z vas, alebo akym sposobom ju peciete?
no ludia,,tak ja som dal semenu uz asi pred mesiacom von,do zeme,,,a teraz som tam prsiiel,,a oni tam su male rastlinky,,sice maju iba jedno poschodie,,ale su pekne,,listy su dost velke a vyzeraju celkom zdravo,,takze ak mate dajake nonamy,,ktore by ste mozno dokazali oluzotovat,,,,skuste ich uz teraz dat a von a iba zakrayt flasov s dierkami,,,,,mne to vyslo,,,,sice maju iba max 5 cm,,ale uz su vonku,,a to uz o skoro dva mesiace skorej,,jak budu davat ostatny
Tak to máš dobrý asi máš štěstí, že ti to nezmrzlo. Jinak nejsou trochu namodralý? Kdyžtak přidej foto. Já taky plánuju dávat ven semínka no name. Myslíte, že to je blbost to dávat teďka???
Zas na druhou stranu, když to přikreješ petkou, tak se těch malých mrazíků bát ani nemusíš. Ale zas, když tak kytka už je větší, tak ji to skolí i když je přikrytá. Já bych to taky zkusil.
Predpestovanie je doležitá vec, podľa mojho názoru a to z viacerých hladísk. 1. malé rastlinky su vonku rychlo zranitelné ( zver, počasie ) 2. predpestovanie sa može začat skor ako pestovanie vonku 3. doma ich mas ako zranitelne stale na očiach a este je to dobry zaklad na konecny vysledok, aj ked pri pestovani vonku vpliva na to strasne vela faktorov.
hh,,,mam tu jedno foto,,,to je fotene vtedy,,,,,,,ale asi v stedu bude upgrade ,,,,zajtra sa za nimi idem mrknut,,,lebo teraz tu bola dost kosa,,cez den iba 7stupnov,,,,no ja som z okolia Brratislavy,,,pocasie bolo fajn,,,cez den byvalo od 14-18stupnov,,a cez noc tak asi 3-5stupnov,,,,,no bolo to dost zazrak,,som nedufal,,ze vylezu,,,,,ale sand to preziju,,,a modre vobec nie su,,,,maju krasnu zalanku kaya farbu,,,,,,BOH mi pomaaha a zehna,,,,,