Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
...ale čistejch plic taky ne!
Myslim, že 15 neni nejnižší věk, dneska je to nejspíš tak, že když začneš v 15(hulit, ne pěstit), tak už seš vopožděnej a myslim si, že hulit z frajeřiny neni dobrý. Tim se nechci zde přítomných dotknout, čest jim, že věděj, co hulej.
P.S.Vysvětlete spolužačkám, že na sebe nemaj pořvávat všude(hlavně ne přede mnou)že sou zhulený, je to nechutný
ja mám 17 rokov a ked sa zamyslim nad životom je to akoby včera keď som sa hrával na dvore ked my bolo 9,chcem tým povedať že život strašne rýchlo plynie a ani sa nenazdáme a budeme sedieť pred telkou ako 80ročný dedkovia a spomínať na mladosť.Einstein mal pravdu čas je relatívny.
tak mne je 21 ale vyspelosťou sa citim na17 ,18- z puberty sa dostanem asi po dovršení30ky.Proste po psychyckej stranke som sa zasekol niekde medzi17 až19 rokom života-možno je to tym že v 17ke som sa dostal vdaka kamošom ku tripom...atd-možem len konštatovať že lsd ma poznačilo na cely život(a už tu sračku nechcem ani vidieť )-nieje to tak zla vec ale ja som začal s konzumaciou priliš mlady,priliš skoro na to aby ma to nepoznačilo . -možem len komentovať že teras si musim odsrať to čo som si navaril. .-občas mam stavy uzkosti,bezmocnosti .- fet som radšej nechal ale ganju mam proste rad:growerenie mi roby neskutočnu radosť(snad väčšiu ako hulenie samotne) moje kite su moje dietky
Naposledy upravil loweNature 07-01-2005 v 22:21 PM
táhne mi na 20 a chtěj po mě občanku i v trafice! -To by mě zajímalo, do kolika budu vypadat jako patnáctka. Mě to .cet docela stresuje, budu si připadat stará, těch náct je přecijen taková omluva pro každou kravinu