Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pitr90, může být. Já reagoval na fotku growoliho.
Měl jsem párkrát plíseň, ale pouze v palicich. Na listech mi to v indoor nikdy nedělalo. Plíseň zjistíš pomocí mikroskopu. Na netu najdeš fotky plísní pod mikroskopem (stačí ten kapesní co máme na tch)
Hezky, jen jestli muzu poradit. Jestli takle budes pryc celej pest porid si nejakou zavlahu bo ti to vyschne. Treba tohle neni spatny https://pestovani.cz/?Drip&post_type=product
A lepsi mit na jeden kvetinac treba dve hadice. Ona obcas naka zaschne, tak at mas jistotu.
Ou, tak sem jsem nedosel. Reagoval jsem na prvni stranku. Prosel jsem sle par stan zpatky a nikde jsem nevidel ofukovej vetrak. Tak nevim jestli si ho nesundal aby se to nesirilo, nebo proc ho tam namas. Je dost dulezitej prave proti plisnim, protoze profukuje cerstvym vzduchem a i vysusuje listy. Tam kde se nemeni vzduch byva vlhkost a casem i plisen.
Tak jsem to projel a co stim mas je mi uz jasny. Davas jim od patyho dne PKcko ktery oni ale vubec nezerou. Postrebuji tak 20 dni jeste dost dusiku (rustovou hnojku) a pk nezerou. Takze se ti tam to PK hromadi a meni celou skalu prvku v hline ktery potom zabranujou jinejm prvkum se vstrebavat. Mel jsi to cely prolejt tak dva dny ale durch cistou vodou s enzymama, klidne 10 litru na 5 litru hliny. Zase presnej priklad vymejsleni zazraku. Kup si jednu radu hnojek od jednoho vyrobce, vem si k tomu tabulku a jed presne podle tabulky. Dodrzuj Ph a budes v pohode. V kokosu i hline je dobry hnojkama radsi setrit a klidne jednou vodou a jednou hnojku, nebo kazdejch 20 dni poradne prolit. Urcite tim nic nepokazis. Stim jak si jim dsl coudy pak ta kytks umira a hnije skoro sama.
Vetrak tam je je nad verem namířeny na kytky a jede nonstop točí se dokola přes cely prostor...jinak pk jsem jim začal dávat u kvetu...hlavní problém byla predhnojena hlína..psali 6 týdnu tak jsem jim skoro cely růst nic nedával až ke konci chvíli hnojivo na růst s hnojivem na květ pak už jen hnojivo na květ...ano mám úplně vše od plagronu na nové kolo kromě calmagu...poslední dny jim dávám jen enzymy a a vodu a calmag a kytky jsou lepší...akorát to hejno musek..a pravdu mas tyo jak se dávalo pk tak kytky úplně černé viz poslední foto...hodně chyb hlavně už nikdy ta predhnojena hlína teď už jedu v canna coco a uvidime
Zítra hodím fotky boxu ale palice mi přijdou lepší po tom ostrihani jsem vážně rad za to ze lidi tady pisou a radi...třeba tohle bude rada pro někoho kdo to pos.re tak jako já a pořadí si s tím dříve jinak nějaká rada kromě lepicich pásku co na ty svilusky ať mi nelitaji po celém bytě ? Zda jim něco chutná do čeho budou sedět ? Ano uv killer by pomohl ale to bych se já a můj pes a má holka moc nevyspali😂😂😂a mě pěstování by brzo skončilo 😂 stačilo ze predpest je v ložnici
To jsem nevedel ani ze existuje hnojivo proti smutnicim. Jestli tam mas lepovy desky a odchytavas to, tak bych tam nic nelil a vydrzel do hlistic. Smutnice nejsou takovy zakernaci jako treba svilusky.