Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj prosím o pomoc mám něco s listy jsou ještě malinké, tak aby mi neumřeli. Fialový řapíky větších listů a nové se kroutí. Na mém tématu jsou fotky a bližší popis. Mám dojem, že je to problém s hnojením. Řekl bych málo dusíku?
Mám pocit, že jde o Padlí. Doufám, že si mýlim. Neni to moc rozšířený ale dříve už jsem se setkal s touto chorobou a celkem rychle se šířila. Holky mám dneska přesně v 33 dnu květu a dávám si otázku, zda-li je mohu ještě pokropit nějakým pesticidem. Děkuji
Ahoj mám problém se zloutnutím listů, pouzivam plagron royal mix, hnojiva od plagronu podle tabulek. Měřím ph ktere drzím od 5,8 do 6,5. Celou dobu v pohode, ovšem v cca 14-20. dnu květu zacaly odspoda zloutnout listy viz foto. Nevíte co s tím?
ec metr právě nemám, myslel jsem ze stačí jet podle tabulek, jj právě si taky myslím, ze mají malo zivin, zkusim zalejvat castejc a s trochou vic hnojiv. Dávám alga bloom, green sensation a enzymy, ph zkusim drzet na tech 6,5
Tak třeba by jsi sem mohl dát nějaký fotky, rozepsat se trochu víc, co pěstuješ, jak, kde... A taky si napřed projdi pár vláken v sekci Nemoci a problémy, kam by mělo patřit i tohle Tvoje vlákno. A nejspíš tam najdeš odpověď na to, jaký máš problém, pokud ovšem víš, co znamené slovo "hledat".
Zdravím mám problém s kytkami jedna se o bílou wdovu+ skunk. Jsem začátečník.
Půda: pelargonie +perlit+písek=10l květinač
délka růstu asi měsíc a půl
svitim 250w 16h
celkem byly kytky hnojené 2 krát hnojivem na růst od te dobý jsou konce listu ztočene nahoru a některé dokonce usychaj a jsou flekate viz obrázky. četl jsem že by to mohlo byt nedostatkem Mg. Dodal jsem jim mg dvakrát za týden ale nelepší se to, jinak zalívam 300ml vodu denně na kytku. asi špatné ph nebo se pletu?
K tomu mému problému viz výše. Myslím si ze je to způsobený špatným ph. Tak jsem zalil s ph 6,5 a zároveň jsem změřil vodu která zespod vytekla z květináčů a ta byla 6,8. Ovšem tady nastává problém protoze kazdou předchozí zálivku jsem měl ph 5,8-6,5. Substrát Plagron Royalmix má ph 5,8-6,2. Jinak hnojím podle tabulek plagronu takze nechápu kde je problém. Mohl by mi někdo prosím poradit co zlepšit? nebo čím by to mohlo být způsobené?