Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Nemoci Rostlin a Problémy » !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VII. !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 9 10 11 12 13 »
Autor
Téma 
Mard
Stálý Člen

Karma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% PěstitelskáKarma uživatele Mard - 72% Pěstitelská

Příspěvek č. 161

citace:
Původní příspěvek od Prostěprd
Může kytka plesnivět i v růstové fázi?

Plíseň se vytvoří vždy, když:
1. Je teplo 25-40C
2. Je vlhko 50-90% relativní vlhkosti
3. Existují ve vzduchu spóry plísně.

Takže stačí že je teplo a vlhko, neboť spór plísně je vždy kolem dost.

Old Post 25-10-2015 v 14:00 PM
Mard je offline   Profil uživatele Mard   Find more posts by Mard   Foto galerie člena Mard   Click here to Send Mard a Private Message   Add Mard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rookie
Stálý Člen

Karma uživatele Rookie - 81% PěstitelskáKarma uživatele Rookie - 81% Pěstitelská

Příspěvek č. 162

Ahoj prosím o pomoc mám něco s listy jsou ještě malinké, tak aby mi neumřeli. Fialový řapíky větších listů a nové se kroutí. Na mém tématu jsou fotky a bližší popis.
Mám dojem, že je to problém s hnojením. Řekl bych málo dusíku?

Miminka jsou v bubbleru.

http://grower.cz/forum/showthread.p...679#post1151679

We Are gods,
and the world is our concept. SO MAKE IT GREEN!!!
DWC Hydroponics Super Silver Haze - Grow #1
Aeroponics - Girl Scout Cookies - Grow #2

Naposledy upravil Rookie 25-10-2015 v 15:30 PM

Old Post 25-10-2015 v 14:34 PM
Rookie je offline   Profil uživatele Rookie   Find more posts by Rookie   Foto galerie člena Rookie   Click here to Send Rookie a Private Message   Add Rookie to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1+1=2
Stálý Člen

Karma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 163

Mám pocit, že jde o Padlí. Doufám, že si mýlim. Neni to moc rozšířený ale dříve už jsem se setkal s touto chorobou a celkem rychle se šířila. Holky mám dneska přesně v 33 dnu květu a dávám si otázku, zda-li je mohu ještě pokropit nějakým pesticidem. Děkuji

Old Post 29-10-2015 v 11:28 AM
1+1=2 je offline   Profil uživatele 1+1=2   Find more posts by 1+1=2   Foto galerie člena 1+1=2   Click here to Send 1+1=2 a Private Message   Add 1+1=2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
1+1=2
Stálý Člen

Karma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% PěstitelskáKarma uživatele 1+1=2 - 93% Pěstitelská

Příspěvek č. 164

a ještě jedna fotografie

Old Post 29-10-2015 v 11:29 AM
1+1=2 je offline   Profil uživatele 1+1=2   Find more posts by 1+1=2   Foto galerie člena 1+1=2   Click here to Send 1+1=2 a Private Message   Add 1+1=2 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JayCutler
Nový Člen

Karma uživatele JayCutler - 0% Pěstitelská

zloutnutí listů Příspěvek č. 165

Ahoj mám problém se zloutnutím listů, pouzivam plagron royal mix, hnojiva od plagronu podle tabulek. Měřím ph ktere drzím od 5,8 do 6,5. Celou dobu v pohode, ovšem v cca 14-20. dnu květu zacaly odspoda zloutnout listy viz foto. Nevíte co s tím?

Old Post 01-11-2015 v 15:49 PM
JayCutler je offline   Profil uživatele JayCutler   Find more posts by JayCutler   Foto galerie člena JayCutler   Click here to Send JayCutler a Private Message   Add JayCutler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Jointza
Stálý Člen

Karma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% PěstitelskáKarma uživatele Jointza - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 166

vypadají hladově... máš EC metr? PH by mělo být 6,5. Ph mezi 5,8-6,5 máš 70 jednotek rozdíl. Btw: fotka je docela tmavá

In Ctrl+C, Ctrl+V we trust
Zensation / soil Bush as fuck seed mix Matkárna Jack Cheddar / Amazon
Thc Bomb / Amazon
Fotogalerie

V České republice je 15000 registrovaných jediů a 3000 muslimů. Tzn. že na jednoho muslima připadá pět jediů. Můžeme být v klidu

Old Post 01-11-2015 v 16:03 PM
Jointza je offline   Profil uživatele Jointza   Find more posts by Jointza   Foto galerie člena Jointza   Click here to Send Jointza a Private Message   Add Jointza to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Jointza! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JayCutler
Nový Člen

Příspěvek č. 167

ec metr právě nemám, myslel jsem ze stačí jet podle tabulek, jj právě si taky myslím, ze mají malo zivin, zkusim zalejvat castejc a s trochou vic hnojiv. Dávám alga bloom, green sensation a enzymy, ph zkusim drzet na tech 6,5

Old Post 01-11-2015 v 16:20 PM
JayCutler je offline   Profil uživatele JayCutler   Find more posts by JayCutler   Foto galerie člena JayCutler   Click here to Send JayCutler a Private Message   Add JayCutler to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JayCutler
Nový Člen

Příspěvek č. 168

listy mají celkově dost světle zelenou barvu, na zacatku byly tmavsi, vlhkost 50 procent, teplota 21-26

Old Post 01-11-2015 v 16:24 PM
Kifo
Stálý Člen

Karma uživatele Kifo - 62% PěstitelskáKarma uživatele Kifo - 62% Pěstitelská

Příspěvek č. 169

[účet odstraněn]

Old Post 02-11-2015 v 19:11 PM
Kifo je offline   Profil uživatele Kifo   Find more posts by Kifo   Foto galerie člena Kifo   Click here to Send Kifo a Private Message   Add Kifo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Efendy
Stálý Člen

Karma uživatele Efendy - 47% Pěstitelská

Příspěvek č. 170

Kterým směrem? Nahoru - teplem protože je blízko lampa?

Old Post 02-11-2015 v 19:53 PM
Efendy je offline   Profil uživatele Efendy   Find more posts by Efendy   Foto galerie člena Efendy   Click here to Send Efendy a Private Message   Add Efendy to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 171

[účet odstraněn]

Old Post 02-11-2015 v 20:06 PM
Kifo je offline   Profil uživatele Kifo   Find more posts by Kifo   Foto galerie člena Kifo   Click here to Send Kifo a Private Message   Add Kifo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
frek
Stálý Člen

Karma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% PěstitelskáKarma uživatele frek - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 172

Tak třeba by jsi sem mohl dát nějaký fotky, rozepsat se trochu víc, co pěstuješ, jak, kde... A taky si napřed projdi pár vláken v sekci Nemoci a problémy, kam by mělo patřit i tohle Tvoje vlákno. A nejspíš tam najdeš odpověď na to, jaký máš problém, pokud ovšem víš, co znamené slovo "hledat".

frek.

Ať je Jaro, nebo Zima, pěstování na okně je vždycky prima
Nekonopné pěstování 2012,2013,2014,2015,2016
Outdoor reports NL,TT,LB,SDxD,Op,PS,SQ
"Gram praxe je lepší, než tuna teorie"

Old Post 02-11-2015 v 20:26 PM
frek je offline   Profil uživatele frek   Find more posts by frek   Foto galerie člena frek   Click here to Send frek a Private Message   Add frek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 173

[účet odstraněn]

Old Post 02-11-2015 v 20:27 PM
Kifo
Stálý Člen

Příspěvek č. 174

[účet odstraněn]

Old Post 02-11-2015 v 20:32 PM
Raptile
Nový Člen

Karma uživatele Raptile - 0% Pěstitelská

Obecné Listy usychají Příspěvek č. 175

Zdravím mám problém s kytkami jedna se o bílou wdovu+ skunk. Jsem začátečník.
Půda: pelargonie +perlit+písek=10l květinač
délka růstu asi měsíc a půl
svitim 250w 16h
celkem byly kytky hnojené 2 krát hnojivem na růst od te dobý jsou konce listu ztočene nahoru a některé dokonce usychaj a jsou flekate viz obrázky. četl jsem že by to mohlo byt nedostatkem Mg. Dodal jsem jim mg dvakrát za týden ale nelepší se to, jinak zalívam 300ml vodu denně na kytku. asi špatné ph nebo se pletu?

Díky za rady

http://www.imgup.cz/image/Dh9
http://www.imgup.cz/image/Dhr

Naposledy upravil Raptile 05-11-2015 v 08:15 AM

Old Post 03-11-2015 v 23:26 PM
Raptile je offline   Profil uživatele Raptile   Find more posts by Raptile   Foto galerie člena Raptile   Click here to Send Raptile a Private Message   Add Raptile to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
JayCutler
Nový Člen

Příspěvek č. 176

K tomu mému problému viz výše. Myslím si ze je to způsobený špatným ph. Tak jsem zalil s ph 6,5 a zároveň jsem změřil vodu která zespod vytekla z květináčů a ta byla 6,8. Ovšem tady nastává problém protoze kazdou předchozí zálivku jsem měl ph 5,8-6,5. Substrát Plagron Royalmix má ph 5,8-6,2. Jinak hnojím podle tabulek plagronu takze nechápu kde je problém. Mohl by mi někdo prosím poradit co zlepšit? nebo čím by to mohlo být způsobené?

Old Post 07-11-2015 v 21:32 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 10:54 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 9 10 11 12 13 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
20-04-2024 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VIII. !!! - 1575 odpovědí
15-07-2015 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam VI. !!! - 1201 odpovědí
26-04-2014 - !!!MÁŠ PROBLÉMY S LISTY? Tak piš jenom sem a nikam jinam V. !!! - 1236 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás