Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Slíbené noční foto ma tendenci se to furt nafukovat tak nevim jestli to malinko neprodlouzim zejtra chci svitit naposled ale mozna to o 2 dny protahnu a dal bych jeste jeden flush .. Ten rízek od tipka co mi nerek co to je je fakt obalenej kouknete a kdyz tak dejte vedet
✂✂✂✂✂✂✂✂✂✂🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
A mužete začít tipovat samodrejmne o K +
2 nejbližší typy oceněním
Zdarec diky za kazdej tip .. Jsem vul a nejak jsem to prepocital .. Ty 3 kali dogy jeste nejsou .. Pocitam ze jim jeste dam tyden a tento model uz musim sklidit ten uz je ready tady foto a celkove kolik bylo budu informovat ale rozhodne to neni jako Bohem a jeho 120,g na kytce je to takova obalena bonzai
TAKZE MAM TADY VYSLEDEK JAKO CELKOVE BYCH TO ZHRNUL JAKO CELKEM POVEDENY GROW MEL JSEM NEJAKY PROBLEMI S PADLI ALE JINAK TO BYLO V POHO NA RUST CFL 125W A KVET JEN PHILIPS MASTER SON T PIA 250 w
Teda vysledek neni uplne na vahu najlepsi ale ma to vybornou chut
celkove tedy 107 gramíku
Jsem spokojen bavilo me to Diky borcum za kazdou radu hlavne ohledne padli diky chlapi 👏👏👏👏✌👌👌👌👍👍👍👍
Výtěz tipovačky je !ZAU! a druhe místo KROBAK parada karma leti diky za tipy !
Jeste diky za rady ohledne dlouheho flushingu fakt je to znat tech 13 dni vody Mejte se a growu zdareeeec !