Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Hulím pořád! Hulil sem na střední, kam sem teda ani moc nechodil. Hulil sem na vejšce, kam sem taky moc nechodil. A teď hulím jako Ing. v práci, kam teda bohužel chodím.
JJ u nás ve škole teďka zavedli že když učitelé/profesoři budou mít podezření že sme pod vlivem jakékoliv navykové látky tak aoutomaticky do ředitelny a volaj fízly kamrádovi taklhe zavřeli pidi pjestírnu byl zhulenej přijeli fízlové udělali testy(samozřejmně pozitivní)
a hned sociálka a stim spojená prohlídka bytu chodim za nim do děcáku jelikož matka šla bručet a nemněl fotra zdrhnul od nich celkem veselej příbjeh
ve skole me chytly 2x jak balim brko pri hodine a nikdy me nic neudelaly ... na mysli mam ucnak tam mely pochopeni ... na zakladce to byl jinej narez to uz bych nekde taky brucel este ze sem zacal hulit tak pozde
Původní příspěvek od nero JJ u nás ve škole teďka zavedli že když učitelé/profesoři budou mít podezření že sme pod vlivem jakékoliv navykové látky tak aoutomaticky do ředitelny a volaj fízly kamrádovi taklhe zavřeli pidi pjestírnu byl zhulenej přijeli fízlové udělali testy(samozřejmně pozitivní)
a hned sociálka a stim spojená prohlídka bytu chodim za nim do děcáku jelikož matka šla bručet a nemněl fotra zdrhnul od nich celkem veselej příbjeh
u nás taky tuto prasárnu zavedli... já osobně si myslím že je to hnupina, učitelky mi den před tím říkala ( která to o mně ais ví ) že si mám dávat bacha na to co nosím do školy a komu to dávat atd .... na druhý den učil říkal že jak nás uvidí tak sme v řiti
LIVE in PEACE
WORK in PEACE
<a href="http://hightimes.com/gallery/ht_admin/5462/5210">mazec</a>
Původní příspěvek od nero JJ u nás ve škole teďka zavedli že když učitelé/profesoři budou mít podezření že sme pod vlivem jakékoliv navykové látky tak aoutomaticky do ředitelny a volaj fízly
No na gymplu takový věci nikdo neřeší a pálí se tam o 106. Asi si myslí, že jejich pomyslná "elita" národa na takové věci ani nemá pomyšlení...
Do školy zhulenej zásadně nechodím - dřív sem chodil, sice to nikdo nepoznal ani na chování ani na očích, ale mě utíkaly hodiny strašně ale fakt strašně pomalu a hlavně sem při nich usínal a nic si pak nepamatoval.
Původní příspěvek od crackonos
No na gymplu takový věci nikdo neřeší a pálí se tam o 106. Asi si myslí, že jejich pomyslná "elita" národa na takové věci ani nemá pomyšlení...
oho.. přesně tak, taky sem an gymplu a mužu jenom potvrdit, vim jen o jednom kámovi, kterej má nějake problemy s kouřema, ale toho vychytal otec jaxe domlouva se spolužačkou na nějakych kytkách a hned ho bonzl do škooly.. ulet, asi bych ho zabil :-/