Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
štěstí???..kolego jaký štěstí..dražší semena??a lepší seedbanky??
..dutch passion,šmejd kterej hermí alezou s toho paskvily o jednotnosti se taky nedá mluvit obzvláště známé modely jako blue berry atd.(odjel sem toho od nich moře)
..g.h.s,šmejd opět hermatění každá kytka jiná opět paskvily..obzvláště pak arjanovy haze1,2,3..o kalasnikova ani nemluvim.(taky odjeto hodně)
..barny farm..katastrofa s hermáčema..nicméně jsem jim dal ještě šanci..dostal jsem utopia haze..tak uvidíme..mělo by to bejt mex
ministry of canabis se trochu zlepšili..ale taky vesměs sračka
mužu tady toho vypsat daleko víc...zbytečně...
Super banka je serious seeds..jasně..ale dávat 3500za 10semen?.fakt sorry
..u natural seeds sem vživotě neměl hermáče,paskvily,mutanty a já nevím co ještě..takže nevim jestli se dá mluvit o štěstí...a podle kréda cena/výkon,výnos..je to prostě good a myslim si že lidí kteří se mnou souhlasí je tu dost
obecně jsou na tom podlé mého prostě líp menší seed banky který nabízejí max do 10ti strainů..maj to víc pod kontrolou
..suma sumarum prostě za ty peníze je to po,ěrně kvalitní hulení a že je občas nejednotný je mi uplně jedno, od toho je tu ohýbání a training....asi tak
Kolik packu semen jsi jel od natural? Ja videl vysledky ze tri..
Pro mne je nejednotnost znamka toho ze si s tim nekdo moc prace nedal.
Serious Seeds jsou super, naprosto potvrzuju. Cena je vysoka, ale vzhledem k tomu ze si to pak muzes naklonovat i docela opravnena..
"Nechci radit, nechci kázat, chci jen apelovat, že život je jak joint, kterej se musíme naučit pokuřovat." - Dědek, 6 Polnic Oficiální Suvenýry Grower pouze pro členy
Původní příspěvek od dmtart štěstí???..kolego jaký štěstí..dražší semena??a lepší seedbanky??
..dutch passion,šmejd kterej hermí alezou s toho paskvily o jednotnosti se taky nedá mluvit obzvláště známé modely jako blue berry atd.(odjel sem toho od nich moře)
..g.h.s,šmejd opět hermatění každá kytka jiná opět paskvily..obzvláště pak arjanovy haze1,2,3..o kalasnikova ani nemluvim.(taky odjeto hodně)
..barny farm..katastrofa s hermáčema..nicméně jsem jim dal ještě šanci..dostal jsem utopia haze..tak uvidíme..mělo by to bejt mex
ministry of canabis se trochu zlepšili..ale taky vesměs sračka
mužu tady toho vypsat daleko víc...zbytečně...
Super banka je serious seeds..jasně..ale dávat 3500za 10semen?.fakt sorry
..u natural seeds sem vživotě neměl hermáče,paskvily,mutanty a já nevím co ještě..takže nevim jestli se dá mluvit o štěstí...a podle kréda cena/výkon,výnos..je to prostě good a myslim si že lidí kteří se mnou souhlasí je tu dost
obecně jsou na tom podlé mého prostě líp menší seed banky který nabízejí max do 10ti strainů..maj to víc pod kontrolou
..suma sumarum prostě za ty peníze je to po,ěrně kvalitní hulení a že je občas nejednotný je mi uplně jedno, od toho je tu ohýbání a training....asi tak
. Přesně jak píšeš,ty co si snaží držet rádoby tradici jako Dutch Passion atd to jsou hrozný nesmysli ty kytky co mi z toho lezli.. radši bych dal těch pár korun naturalu než třeba Dutch Passion nebo ještě větší zlo GHS..a ta klíčivost u Dutch Passion o tom ani nemluvím 😀😀
...za mě asi nej nej seed banka...ale ta cena ku..a..!!..:-(..jim zaplatím rád, dávají i záruku dle sériových čísel a pošlou nový semena..lepší ale sehnat matkaře..jinak každý kolo prachy za semena je docela ranec..mám jednoho co jede ak47 a warlock a za dvacet klonů baj vočko 2500..to je rozdíl než 3500 nebo 3000 za 10semen..ale kdo na to má a chce to.. tak naplnit skřín 20ti semenama za šestku..jedině od serious seeds..
..bubblegun sem jel minulý kolo a upozornuju že sem si v květu připadal jak v maďarský továrně na Haribo..neskutečná vůně ovocný žvejkačky dohromady s vonavejma stromečkama..;-))
..je mi líto že to musím říct ale už si lidi dost stěžujou i na sensi seeds..což mě dost mrzí protože byli celkem v pohodě...stejně tak malinká španělská sweet seeds..jel sem je léta..sweet chees,black jack,s.a.d..leč i oni už podlehli komerčnímu pohledu na věc..
..a kdysi poměrně slušný buldog seeds už sou na tom dneska podobně jako ferari..bohatnou na klíčenkách a tričkách a šlechtění 'dle mpho' už je ben okrajová záležitost..protože těd chrlej samý sračky..měl jsem od nich kdysi zamatkovaný diesel a byla to šupa..ted?z 10ti semen 6×hermouš...hrůza..uff sem se nák rozepsal
dojem ze semen od natural, ať už jsou původem odkudkoliv, je super... mám odjeto somango, chocolope, chronic a ak - klíčivost 100%, průběh pěstování v pohodě, bez paskvilů, hermáčů atp... sklizeň lehce nadprůměrná (na moje poměry ...pod 750 cca 0,5kg sušiny). S ohledem na předchozí příspěvky musim dodat, že co model to stejný kytky, opravdu jsem nezaznamenal patrnější rozdíly. Namrskal jsem z toho pár klonů, který ve skleníku udělaly super práci. V půlce října daly hromadu pěknejch tvrdejch palic. Teď mám v boxech "novinku" rosenthal bud, sweet orange, vdovu, jack x ak, amnesii a znovu ak a chronic. Na začátku 5. týdne květnu vypadaj solidně, obalený paličkama. Jediná amnesia stagnuje a na začátku 5. týdne květu začíná "nasazovat" malinký paličky. Suma sumarum: natural seeds spokojenost vevnitrř i venku
U Natural Seeds mě zarazila jejich velmi nízká cená, měl jsem možnost jet jen asi dva jejich fem. modely, s automatama od této banky zkušenost nemám, ale pro mě velké překvapení. Skoro všehny rostliny stejná stavba, nádherně se větví a nemají tendenci k hermení ani kryplení, v květu nádherné kompaktní palice které jsem u mnohem dražších bank někdy bohužel neviděl podle jejich recenzí a ceny
Ja se chystám tedka od pondělí rozjed 4 × ed rozenthal a 4× super skank od natural seeds indoor takže kdo bude chtít bude moci sledovati jak to pojede a co to přinese
zdar ..mno..fast verzi jsem měl to "štěstí" pěstovat pouze 1krát..Jack 47 fast verze od sweet seeds a to co mi z toho vyrostlo se stavbou 'kytky' ani konopí nepodobalo...řidký mrnavý..přišlo mi to jako takový ty prezenty co rozdávají na cannafestu,od určitý doby tyhle rádoby "dárky"ani nesázim..když sekdysi šlechtili první automatky Lowrider atd. vypadali asitak o stopro.líp než to co vyrostlo z tý Fast verze,,,ale mohl jsem mít jen smůlu
Původní příspěvek od maksix Zdravíčko chlapy zkoušely jste někdo ty feminizované fast verze? Dík
Čau, jelikož je to novinka, tak asi na outdoor ne-zkusim letos venku toho Toxic hulka a Afghan power...tomu Skunk one (Early Skunk x Original Skunk) moc nevěřim, jelikož jsem měl od nich kdysi ten Early skunk a moc early mi nepřipadal-v půlce řijna vůbec nebyl hotovej, tak uvidíme...
Začlo to pokusem, skončilo závislostí na pěstování. Rostlina je duch. Rostlina nemá duši. Duch je vyrovnanost. Rostlina je tedy také vyrovnanost. Nemá strach, za ničím se nehoní. Žije teď a tady. Rostlina dává jen to, co člověk potřebuje. Příroda potřeby lidí zná. Dělá to přirozeně a prostě, neboť ji nepřekáží rozum. Rostliny nám umožňují, abychom pochopili svůj vlastní život.