Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zenga: no ak fanju dobre prevaris vo vode par krat aby sa vsetko z toho dostalo von, tie pachute tak to chuti skvele, trosku bola citi ta specificka chut ale ked to nespoznal ani clovek co travu nema rad a papkal v hojnom pocte tak to bolo super ;-))) zalezi len na tebe ako to bude citit, toja trpezlivost pri vareni je prvorada... a este dodatok aj tosuper bolo, kazdy si pochvaloval...
kurňa,dala bych si... jinak tu knížku "vaříme s konopím" mám taky a je mazaná,sem z tama zkoušela akorát máslo....mňam a chystám se na nějaky koláčky....jen nemám na ty koláčky ňákej dobrej recept...
mel jsem jednou v ruce mleko a rikam si tak co s nim... udelal jsem vanilkovy pudink a byl fakt skveelyy.. vanilkove aroma se vhodne kombinovalo s chuti ganjoveho mleka. chutne a funkcni, doporucuju!
naopak, silne varuju pred varenim pudinku z mleka ktere chuti silne po ganji - je to na pobliti!
zdar ja se chci zeptat jestli je lepsi varit mliko ze suseneho nebo jeste zeleneho cerstve otrhaneho listi kamarád rikal ze to musi byt susene ale ja nevim chci to delat poprve tak zadam o radu dik za odpovet
for Wertes: je jedno ci je susene alebo prave vytrhnute... len ked robiss este z mokreho tak to musis viackrat povarit vo vrelej vode lebo tych nechuti sa zbavujes tazsie ako zo suseneho... ja som naposledy varil z malych samcov a urobil som vyse pollitra mlieko co som myslel ze je tak pre 5 ludi... chytil to jeden odvazlivec, ktory vzdy dopadne rovnako a vypil to skoro cele ))))
asi 2 hodiny nadaval ze to bola obycajna zelina... potom sa vyvracal a dorana uz len spal... no medzitym sme ho hodili obleceneho do vody ako hrdinu ))))))
Mlieko som robil vždy iba z presušených listov (priemernej kvality) úplne na drobno mletých (v rukách) a použil som 4 litre plnotučného mlieka a dve sladké smotany (tuk 33%), prípadne 100g masla, varil som dve hodiny = to úplne stačilo a zostalo mi z toho 2,5 litra THC mlieka, ktoré som precedil a iba trochu ochutil cukrom, to stačí. Nechal stuhnúť a pri podávaní som mal mierku 0,5 dl a vždy to maximálne odrovnalo aj toho najvačšieho huliča. Odskúšané viac krát.
Ide o to čím viac listov tam dáš tým silnejšie...a nikdy som nedával šišky = zbytočné.
Robil som aj maslo, ale to bolo slabé tak už som to viac neskúšal...
Neide o chuť, ale o stav... keď si chcem pochutiť tak navarím niečo iné ... a čím sú listy viac pomleté tak sa tam viac toho zmestí a tým pádom nemusíš dávať kvalitný materiál...
to gona: ked to precedíš tak je to OK nebuď fajnový aj tak chceš byť iba zhulený nie?
chcem sa spytat,aj ked to je asi dost blba otazka.
ale da sa nieco uvarit aj z 1gramu? lebo nic nepestujem a ani nikto koho poznam,a ani nikto koho poznam nepozna niekoho kto pestuje.
tak ked mam chut musim si kupit.no a este nikdy som nemal nic taketo.mlieko a tak.
ved z 1gramu sa nahuli asi kazdy
a co keby som to vyvaril v alkohole? napr vo vodke.alebo v plnotucnom mlieku. bolo by nieco z toho?
hell: myslim ze ano ale neni to to prave. ja jsem treba mel jednu dobu nekolik palek z outu, ktery byly celkom OK, ale na muj vkus trochu slabe, nechtelo se mi je hulit.
tak jsem je teplym vzduchem (ne mikrovlnka!) ususil a rozdrtil na prasek, pak jsem hodil na panvicku olej, chvilku v nem na mirnem (!) plamenu prasek opekl a pak tam svihnul vajicko a udelal smazena vajicka. na chuti to moc poznat nebylo, ucinky to nejaky melo, takze OK, ale na druhe strane .. nic moc. urcite bych do toho nesel kdyby ten material byl hulitelny, nebo kdybych ho nemel hodne.
uvařila sem rostlinej tuk s rozdrceným listí, stonkama, tobolkama od semen, semenama prostě všim, .. vařim to s vodou kterou pak vyleju i s bordelem .. listí úpředtim neproplachuju, škoda skafu ...
to tenhle vyvařenou trávu jsem pak ještě zalila trochou plnotučnýho mlíka a hlavně smetanou /ne na vaření, ta má asi 13% tuku, ale na šlehání, ta má přes 30/, lehce jsem to ohřála, aby se ten zbylej tuk v trávě spojil s tou smetanou .. a nechala při pokojový teplotě přes noc stát, pak jsem to přes utěrku přecedila a dobře vymačkala do formiček na led .. .. do kafe je to výborný