Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Skusenosti mam s Growland.sk, Grower.sk, Growshop Vrutky - vsetko spokojnost, hlavne Growland - vpohode jednanie, vzdycky zavolaju , Grower - neskutocna rychlost, raz sa mi stalo, ze objednam seeds a za 20 min pisu, ze uz poslane. Cize maximalna spokojnost.
Cez vikend som bol v Prahe, cize som si nemohol odpustit navstevu Growshopu, konkretne na Zizkove a pohodaaa. Velky vyber, prijemna obsluha a vpoho ceny - doniesol som Walkabout za 514 kc, kedze maju teraz akciu 14%. A samozrejme katalog a Konoptikum..
Nevím jak vy , ale ja s Pražským Growshop.cz mám dobré zkušenosti.
Vždy když něco potřebuju a jedu tam , tak vím že se o mně dobře postarají.
Při koupi vybavení jsem dostal neskutečnou slevu (cca 2000,-) , tričko zdarma
a pár cennejch rad při výběru genetiky , nelitoval jsem a nelituju ani ted kdykoliv
tam jdu... ale je fakt , že někdy maj docela slušně vyčouzeno
http://eshop.growroom.cz/ , NESPOKOJENOST uz kdysi sem tam bral veci a fakt divny jednani Gejza je vykoureny maslo, posledne kdyz sem chtel substraty nemeli na sklade nic ani posranej buffer na srovnani ph...jednani na hovno uplnej nezajem...meli by to radsi zavrit...a je videt ze o kram nemaji vubec zajem...podle toho to tam taky vypada, fakt desny...ja uz cca 4roky beru veci z http://www.growelectric.cz/ ..naprosta spokojenost !!!!! do growroomu sem zasel jednou za pul roku kdyz sem potreboval neco mensiho a nevyplatila by se me postovny ale uz tam asi nikdy nejdu !!! ahooooj
Poslední dobou mě dostávaj některé growshopy a to že jich je převážná většina v mém okolí s prošlou dobou u hnojiv a uplně nejlepčí je když začne típek stebe dělat magora že to je datum výroby..Někteří prodejci aspon uznají a snaží se slevit ale u bio hnojiv je to celkem problém když je datum min.spotřeby už půl roku staré a lahvička byla třeba zrovna tech půl roku v prošlé době v teploučku a na světle v krámě..A proto by mě zajímalo jak to funguje na krámě neb ve skladě když je prošlá doba trvanlivosti,,někam se to vrací neb se to snaží prodat a udat pod cenou???
Dobrým,pěstovaní jen se daří - a čórkám,ať na prach ruce shoří
Pěstuj-Neprodávej-Sklízej-Nekraď ToisHoolisCannabis
Tak jsem tento týden objednal zboží z growshop.cz, v pondělí jsem jim poslal peníze na účet který mi poslali v mailu a poslal jsem jim i obratem potvrzení o platbě. Ve středu jsem psal email jestli peníze dorazily, ale bez odpovědi. Ve čtvrtek jsem zkusil druhý email. Opět bez odpovědi. V pátek jsem to nevydržel a zavolal jim co se děje. Odpověd byla že zboží sice mají ale čekají na potvrzení od účetní že peníze přišly. Na to že peníze jsem poslal v pondělí a máme stejnou banku pěkně dlouhá doba.
Takže growshop.cz jsem zkusil poprvé a asi i naposled. Minimální komunikativnost a pomalost opravdu nemám rád a to stále nevím kdy mi zboží dojde a jestli vůbec dojde.
Tak mi dnes konečně dorazila objednávka, stálo mě to dva emaily, tři telefonáty a trochu nervů ale už je vše v pořádku. Nakonec se i omluvili za chybu a v balení poslali reklamní papírové filtry, balík samolepek Growshop a vydání Konoptikum, nevím jestli to je normální nebo součást omluvy, berte s rezervou.
Rád a opět se vracím k growgarden.cz za výborný přístup a dobré ceny zatím také neměním.Ještě jsem spokojen s medigrower.cz dobře popsané léčivky a výběr toho co stojí za to v léčení dodání není problém.
Původní příspěvek od M4r1hu4n3 Tak jsem tento týden objednal zboží z growshop.cz, v pondělí jsem jim poslal peníze na účet který mi poslali v mailu a poslal jsem jim i obratem potvrzení o platbě. Ve středu jsem psal email jestli peníze dorazily, ale bez odpovědi. Ve čtvrtek jsem zkusil druhý email. Opět bez odpovědi. V pátek jsem to nevydržel a zavolal jim co se děje. Odpověd byla že zboží sice mají ale čekají na potvrzení od účetní že peníze přišly. Na to že peníze jsem poslal v pondělí a máme stejnou banku pěkně dlouhá doba.
Takže growshop.cz jsem zkusil poprvé a asi i naposled. Minimální komunikativnost a pomalost opravdu nemám rád a to stále nevím kdy mi zboží dojde a jestli vůbec dojde.
Jen potvrzuju,úplně stejná zkušenost..
V úterý jsem objednal semena,přišel obratem mail kam poslat platbu a že zboží pošlou,okamžitě,jak pošlu potvrzení o platbě..
Ve středu jsem peníze poslal i z potvrzením o platbě,elektr.výpisem..
Je sobota a žádný kontakt z jejich strany..,ani potvrzovací mail,nic..
Jsou nekomunikativní,pomalí,zřejmě permanentně vyhulený..
A už vůbec nechápu,proč chtěj posílat potvrzení o platbě,když stejně pak čekají na echo od účetní,že peníze mají připsány na účtu..
Oproti tomu jsem objednal zboží,jednu věc za 23,- USD z USA,přes ebay..,platba paypal.Také v úterý,ještě ten samý den potvrzení o provedeném nákupu i platbě z ebay.com i z paypal.
Druhý den,ve středu, mi přišel mail od ebay i přímo od firmy od které je zboží odesíláno,že vše je v pořádku a že zboží bylo zabaleno a odesláno a už je na cestě..!!!!
Tak si myslím,že z USA to dorazí asi dřív,než z Prahy..
Tak je to tu..Zboží s USA a od Jahody objednáno minulý týden ve stejný den,úterý..
Během úterý a středy jsem dostal 3 maily od ebay a od dodavatele,že je to zaplacené a posílají to..Dnes to mám doma..
Od Jahody nulová komunikace,až včera po mém urgujícím mailu napsali,že se omlouvají a dnes snad pošlou..Takže S Philadelphie je to tu dřív,než z Prahy..
Normálně se na maily vykašli. Volat, volat volat. Když jsem tam volal podruhé tak mi řekli že se na to podívají, po dvou hodinách volám zas a oni na mě zapomněli! Takže pokud chceš něco od jahody tak ti nezbude nic jiného než je urgovat jinak si tam dál budou pálit a kašlat na kšeft.