Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
osbně nemám zkušenost s HB, ale vlastním jak Darkroom, tak i Darkstreet obě verze 2 a obě zakoupeny úplně nové, mám je v naprosto tmavé místnosti bez oken, jen s odtahem do komína a sotva sem tam rosvíti 4 vertikální lampy, dvě v každém, tak sem měl v pokoji jen dva lampiony, vypadalo to jak kdyby je někdo všude propichal špendlíky no hrůza... naposledy, už žádné "boxy" nechci ani vidět..
HB jsem koupil v roce 2007, (v Berlíně za cca 120 Euro-už tenkrát tam byla cena podstatně nižší).
Složit /rozložit max 15 minut. Prosvítání v ploše žádný, materiál hutný!
Zipy kryté širokým lemem se zajištěním suchým zipem. Jediná místa event. průsvitu: Nedostečně utažené rukávy prostupů. Odklopené krytky zasíťovaných nasávacích oken na bocích dole. Komu to vadí musí instalovat, také do připraveného rukávu, nasávací zahnutou rouru, pak nebude nic vidět. Pokud nezajistíte nasávání, stěny každého měkkého boxu se prohnou při chodu odsávacího ventilátoru, (jak už někdo na foru popisoval). Je logické, že co odsaji , musím také někudy dovnitř dodat :-)
HB bych vytknul, že neměl uvnitř nahoře závěsnou rampu na světlo a další technologii, jenom příčně dvě trubky, tzn.musí se něco dobastlit. Mělo by to být v nabídce alespoň jako option s možností přikoupení.
Spokojenost s vnitřkem jsem již popsal dříve. Nikdy jsem nelitoval, že jsem do něho šel! :-)
Když přijde na porovnávání bílých a stříbrných boxů, tak mrkněte na tohle video z testování, které prováděl Mr. José v Elektrotechnickém ústavu v Praze. Závěr si udělejte sami... http://www.youtube.com/watch?v=IMBaPNAlAIg
Zdravím. Už to tu hľadám hodnú chvíľu ale neviem nájsť tému kam by som mohol dať moju otázku =D Ide len o to že našiel som si malý set homebox no neviem si porovnať či nie je ta cena moc vysoká. Mne sa ani moc nezdá ale rád si nechám poradiť. http://www.biohobby.sk/homebox-watt...ath=116_239_277 Najprv som si chcel nejaký homebox zostaviť sám ale nie som žiadny kutil =D
má někdo zkušenost s novýma boxama od HB - GrowLab ???
cena je skoro stejná jak u kalsických HB a navíc tam je pár věcí... takže asi museli někde ubrat?.. nevim jestli do toho jit nebo ne. Zaujalo mě na tom, že by to mělo mít více tepelne izolace takže bych nemusel mít kolem boxu polistiren:-D
Zdravim, jsem majitelem 3x boxu Dark street 120x120x180 pouzivam je uz 9 mesicu a otviram je kazdy den aspon jednou a nemam vubec zadny problem !! Zipsy drzi jak z kamene vubec zadny problem zadne zadrhavani ci parani nebo neco podobneho.. Dark street sem doporucil cca dalsim 5 lidem a kazdy si je nemuze vynachvalit... !!! Jen malej dodatek na kazdem Dark streetu mam polozenou cc 15kg mramorovou desku na ktere mam predradnik + v boxu mam zavesenej filtr, ventilator , stinidlo takze box nese cca 23kg a zvlada to uplne v pohode.
Zdravim, ja narazil na tento box http://grower-shop.eu/growrite/1135...stebni-box.html . Stoji jen 3000. Mam ho doma a reknu ze rozhodne neprosvita nikde kde to namate otevrene kuli vzduchu. Coz me moc nestve protoze v kvetu to mam nastaveny aby to svitilo prez den. Jak rikam nikde jsem o tom nenasel ani zminku tak se pokusim popsat protoze nemam fotak a k mobilu nemam kabel.
Rozmer:100 x 100 x 200 cm
Folie: Tak to si nejsem jisty, ale je stribrna , na obrazku vipada jak bila.
Klasika je asi ze ma vyvod na potrubi 120 nahore a po stranach na cooltube. Dole ma take dva vyvody na porubi 120. Krome hlavniho vchodu ma jeste mensi otvory po obou stranach. Dale ctyri obdelnikove otvory na stranach pro privod vzduchu , tyto otvory je mozny zakryt previslou tkaninou se suchym zipem. Dale jsou tu dva otvory na kabely. Vsechny otvory se daji perfektne zavrit, tak ze ani kapka nejde ven. Ale tim si zamezite privod vzduch. A pokud muzu soudit za tyden zipy tak pohoda ale samozrejme jsem na to jemnej.
Tak doufam ze jsem vam nejak prispel.
Jeste k tomu growershop.eu - nejspis bude novejsi nabot moje obednavka mela cislo neco nad 200, ale jinej kde tuto skrin maji jsem nenasel. Vlastne je to stesti ze ji mam, nebot jim trvalo pres tyden nez to odeslali, nebylo je mozne kontaktovat , dokonce jsem jim psal ze rusim obednavu. Druhy den jsem si obednal jinou skrin u klecky a kdyz jsem prisel na mail tak tam byle zprava ze mi ji posilaji. Mel jsem obednane dve (jedna pro kamose) + 2xpythamin+25Kvetniku. Kvetniky neprisli.
Jo a nemohli by jste se mi ozvat vi co ma mate take skrin 100*100 rad bych vyresil kolik tam dat kytek , nejaky upgrady co mate a tak.
Původní příspěvek od Walda Nemáte zkušenosti s BudBoxem white?, zajímá mě pevnost konstrukce a materiál stanu, zda neprosvítá jako DarkRoom.
BudBox ted mám a spokojenost , sic střibrnej ale neprosvítá , přes zip to má dobrý krytí , ne taková laple jako na HB ale taky učiná , zip je celkem bytelnej , otvíram to i nekolikrát denně , konstrukce je gud , pevná , tyče jsou na koncích rozlišený podle barev na plastovejch ucpavkach takže je poznaš a ty plastovy kříže co to držej jsou taky dost bytelný , děr je tam taky dost a maj dokonce dvojitej rukáv se stahovánim , takže v pohodě , Hlava
Já mám zkušenosti s darkroom (stříbrná úprava), používal jsem ho 5 let.
Zpracování je velice dobré, spousta otvorů, boční samostatné dveře, pevná konstrukce, pevné švy, trochu se zadrhávají zipy v obloucích, ale to je maličkost.
Trochu mě zde zklamalo prosvítání boxu, který na bočních dveřích ve tmě dost prosvítal, vypadalo to jako propíchané od špendlíku, takový efekt noční oblohy :-), ale přes den světlo nebylo vůbec patrné.
- Hodnotím celkové zpracování jako slušné.
Teď jsem si koupil BudBox white a zpracování je skvělý,
prosvítání nulové, zipy se vůbec nezadrhávají. Oproti darkroom chybí pouze popruhy na uchycení filtru a větráku (nahradil jsem obyč popruhy).
- Hodnotím celkové zpracování jako perfektní.
Bílý box jsem zvolil po přečtění tohoto velice zajímavého měření silver/white boxů, kde bílé boxy vykazují lepší odraz PAR:
Já mam momentálně pučenej HOMEBOX LIGHT a je uplně naprd prosvítá a to jakože dost.
Mě by spíš zajímalo jak u těhle boxů řešíte světlolamy na pasivním přítahu.. nebo neřešíte ?
jinak sem hrdým majitelem Bud Boxu 75x75x160, určitě jsou na trhu lepší stany, ale mě tento vyhovuje, nikde neprosvítá, zpracování je kvalitn a otvorů je akorát, bral sem prostě zlatou střední cestu
Škoda jen, že jsem nevzal bílej . . . :/
Zdravim. POprosil by som o radu. Viete niekdo o nejakom growboxe o rozmeroch (80-100)x60x(160-180)? Hladal som na nete ale ziadne take rozmery som nenasiel. Ze by sa nevyrabali? Iny rozmer sa mi nezmesti do miestnosti.Najlepsie Darkroom. Stahoval som sa a do boxu 60x60 by sa mi dost veci nezmestilo z byvalej skrine.Vopred dakujem za odpoved.