Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
oi123: No co nebudem se smát, ale medaili ti za to nedáme . U indooru je to jedno. Životní cyklus rostliny je řízený délkou osvětlení (zjednodušeně řečeno). Indoor je právě od toho, abys nebyl závislý na ročním období.
PS: Ale hlavně si do ***** čtěte celý FAQ a trochu myslete (pokud jste toho schopni), než něco píšete. Pak se nebudete ptát na takové blbosti. Myslím to vážně a bez urážky. Lidi neschopí jít do něčeho alespoň se základními informacemi a trochou uvažování nejsou přínosem komunitě. Předevčírem se mě jeden nejmenovaný člen zeptal jestli mu kytka poroste ve sklepě kde je teplota 5C To už je opravdu vidět, že se tu nějak slézají brouci pytlíci co nikdy neměli v květináči ani obyčejnou pokojovku a nemají k tomu vztah - jenom se někde doslechli, že "ona ta tráva je asi dobrý byznys". Omlouvám se za OT.
Původní příspěvek od AFA Zdarek tak teda uz to zacina....objednal jsem si komponenty na indoor a cekam cekam a jeste nic neprislo k sakru moc se tesim na prvni kost
Tak hned jak ti to dojde, tak si založ téma v Indoor galerce, ať se můžeš pochlubit
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
oi123>jak uz rikal tarna,indoor je od toho ze muzes zasadit kdykoliv v rocnim obdobi...Dulezita je vsak teplota kterou mas uvnitr skrine...Neni zase pravda ze to plesknes nekam do sklepa kde mate 0 stupnu a najivne si myslet ze ti to ta zarivka vahreje...Podle me je ideal pokojova teplota...tech 23 stupnu...24...ale kdyz bude 20,myslim ze se nic nedeje...CTI FAQ
zdar kluci sem tady novej ale muzu vam rict ze alobal na stěny nedavejte je to na prt ,, alobal je totiž matnej a proto neodráží tolik světla , prostě a sprostě tam dejte bílou folii , natřete bílou barvou (lesklou) a pořádnou vrstvou a nebo gdyž už ten hliník tak ten co se davá za radiátory proti úniku tepla ten je lesklej a ma na druhy straně polistyren
zahradnicek: Taky když piješ hodně redbull(nebo cokoliv jiného v plechovce - to neni reklama), tak ten plech není špatný, ale je s tím trochu sraní ty plechovky rozstříhávat
Caute seruste.....som tu cerstvy jak ranna kava...nepouzivam nic take specialne hlina z baumaxu 5-6PpH hnojivo pre izbove rastlinki vo vode skrupiny svetlo mam 150w(to co sa pouziva napr. na stavbach)...rastu jak dive..ale slabu stonku maju...precO? ..co im chyba ze stonka je slaba....musim kiticky mat podoprete drotmi aby nelahli k zemi ..hh..p.s.vapniku dostavaju az az...
Hahahaha, Taxem asi nejvic nejtrapnejsi looser, co si vymejsli vlastni typy pěstění Porušil jsem snad všechny kroky a zásady :P V rychlosti to shrnu : Do 9 kvetinacu jsem hodil 9 řízků (potom co dva dny stály jentak bokem - byl sem nekde out na kalbě . Zasazeno do Royalty mixu a syceno Plagronem start jsem je soup do terarka rozmery 75 šířka, 150 dylka i vyska. Pustil na ne 400 sodík a svítil tejden 24h nonstop. Odvetrani malym socka vetrackem o polomeru tak 13cm, lampu jsem zvedal tak po tom tydnu a presel na svetlo 18/6. Rostly mega rychle zalejvam 2x denne az do tedka (ale poucim se). Vcelku hubeny stonky - ale uz vim cim to je (malo vítr). Po 3 tydnech jsem prepnul na sviceni 8/16tma pac proste se uz do terarka nevejdou a palej se o lampu jsou snad vsechny 3x zohybany kolinkama. Presel jsem na plagron plod a qět; mno a tedka se teda uz 2 tejdny osypavaj - na nekterejch palicky teprv narustaj a jiny uz jsou celkem velky. Nevim jaktoze este zijou,ale asi proto, ze si celou dobu rikam (a hlavne tomu verim), ze je to jen kytka - a ta se dokaze leccemu adaptovat - jasne kdyz se s tim pipla bude to mit vic thc a bude to chutnejsi,ale zatim na to nemam nejak cas atd. Nicmene nejdriv sem resil a teprve ted merim,ale myslim ze uplnej pruser to nebude (lajcky od oka) nicmene zacnu zde poctiveji procitat zkusenejsi!! Dekuji za rady a omluvu za tu prasarnu co sem vyrobil :-) snad mi neukamenujete. Hey
to ma nenapadlo ja hlupak..ofuk to musim vyskusat..fakt dik za rady...uz mam 5 poschodia a stale nevidim pohlavie rastlin..no nic...pofotim poslem s pozdravom jeden s vas...
Zdravim vas rastlinkomilovny ludia...rastu mi dve krasne samicky..jedna ma cca30cm a druha 80cm....na tej velkej este stale nevydim sisticky..chcel som sa spitat do kedy budem cakat na plody kym sa yancu vobec rysovat?:P s pozdravom vyhulenec...!