Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
me zkusenosti s floweryfield.com jsou jenom pozitivni. Skladem maji velke mnozstvi klonu, takze neni problem na miste vybrat cokoliv. Kvalita klonu byla pokazde na perfektni urovni - krasne zelene, vzrostle, perfektne zakorenene. Zadny z klonu nikdy nechcipnul, 100% kvet vsech a celkovy objem vypestovaneho materialu je vzdycky vysoky. Naopak s rizkama z CZ jsem mel casto problemy - komplikovana domluva, nejistota genetiky a kvality rizku, sem tam nakej rizek umrel, vynosy ne zcela uspokojujici... Za klony z Vidne se sice da vice penez (cca 9EUR za klon + benzin + dalnicni znamka), ale ve finale se to vsecko vrati.
...no nevím..u mě jen negativní..a řezy od nás od 'kolegů' super za zlomek ceny.ale musíš znát ty pravý no....ale samossebou pokud jsi majetný a nevadí ti že dáš za osazení skříně cca 6000 tak ok...přeju to každýmu
..nicméně za ty peníze to většinou nestojí....z praxe
2x víc, tedy cca 200-250 (podle kurzu) za předpěst co jde hned přepnout mi nepřijde žádnej extrém, zvlášť když si uvědomim že ceny sou nastavený pro rakušáky... blbý že malý klony maj za stejnou cenu.
Já byl ve Flowery Field vždy spokojenej a ten výběr... naopak to vidim hůř s tou českou kvalitou od kolegů, ikdyž tu sou poctivý matkaři, rozhodně to neni pravidlo.
https://www.floweryfield.com/produk...elle-produktion
O podminkach kde to maj si necha spousta ceskejch matkaru jen zdat... sice by me vic zajimalo jak delaj samotny selekce matek. Ale to bysme chteli moc... v holandsku ti taky nareknou kde tu travu v kofiku vzali.
My potřebovala promluviti si zblízka s malá hojivá bylinka. Ať svět prolétáva se kolem okolo. - Sulik
by me vic zajimalo jak delaj samotny selekce matek
to by aj mna zaujimalo, napr. SuperLemonHaze od GHS je dostupny len vo fem. forme (ako vsetko od GHS), pochybujem ze king im dal regular zrno (ale mozno sa mylim ).
Ahoj, nejezdí někdo z Vás do FF pravidelně pro klony? Pokud ano, našel by se někdo, kdo by mi za úplatu pár kousků přivezl? Mají tam léčebnou odrůdu, kterou potřebuji CBD Crew - Theraphy. Bohužel tam ze zdravotních důvodů nejsem schopen dojet Pokud by někdo z Vás tam měl cestu, bral bych. Kdyžtak PM, samozřejmě za tu starost dlužný nezůstanu. Klidně zaplatím předem. Děkuji
Jen tak jsi hoden volnosti a bytí, když rveš se o ně den co den.
Kamos jezdí do Vídně z Brna já beru od kluku z ceska a nemyslim ze čeští matkari od kterých sem bral sou horší spis naopak ale je pravda ze beru od ověřených mistrů opakovaně zmiňovaný v bílé listině
Takze doporučení koukejte na bílou listinu 😚
A zároveň jim tímto děkuji jmenovat nebudu
Mal som možnosť navštíviť Flowery Fields vo Viedni, za 10€ krásne 30cm prekorenené rezy v RW kockách, odroda Lemon Zkittles. Inak do miestnosti s rezmi ma nechceli pustiť, v obchode mali však niekoľko rozložených stanov a v niektorých boli krásne rozrastené rastlinky. Snáď sa to raz zlomí aj u nás a nakupovanie klonov bude bežná vec.