Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
skoro permanentne zhulenej divadelni reziser Dodo Gombar napsal, jak jinak nez zhulenej, divadelni hru Hugo Karas (dostala pred par lety cenu za nejlepsi puvodni ceskou hru), ktera je krome jineho o huleni. je tam particka mladejch lidi, ktery spolu "zijou" - tri kluci a jedna holka a je mezi nima zvlasti vztah. zcasti jsou jako brachove a segra a zaroven je ta holka pro ne vsechny jejich "prvni" laska. jmenuje se Sedma. v tehle hre absolvovali kamaradi na skole, vcetne toho nejlepsiho, ktery se jednou zhuleny prerekl a mluvil o me jako o Sedme (moje jmeno se tomu castecne blizi) a vzapeti to okomentoval "no vlastne jsem se ani moc nespetl". jsou veci, ktery clovek nezapomene a pak si na ne vzpomene, kdyz si vybira nick na grower
No, já sem někdy četl nějakou knížku a tam byl jeden super typ, jmenoval s Reewe. No a vod tý doby jsem si to daval jako přezdívku vsude na netu a ve hrach.
No a s Reewe se vyklubal časem Reewer...
No, tak sem se konečně prolouskal touhle záplavou příspěvků a musím uznat že věčina Growerů má opravdu originelní nápady při vytváření svých nicků. Některý ména mě fakt zaujaly - to se asi vymyslet nedá, to musí napsat sám život. Good
Aleš, Praha 6: Říkám:"V noci je ten nejsprávnější čas na myšlenky, otázky a odpovědi. Žádný mobil vám nezvoní, nikdo vás neruší a máte spoustu času..."
sice jsem tu zatím jenom jako sympatizant-pasivní pozorovatel, ale můj nick se sestává z názvu hudebního stylu, kterej považuju za naprosto ideální pro tu správnou náladičku a druhá část je zkrácenina z "vee-doubleyou" čili "vee-dub", což je můj současnej vzduchem chlazenej VW brouk. Jinde na netu jsem pod nikem, kterej už to auto konkrétně určuje a proto z pohopitelnejch důvodů neuvádim.
Mno, jasom sa cely zivot snazl vymysliet daky nick a vzdy ked som daco vymyslem ma to casom omrzelo. Ale v prvaku na gympli ma volali Škreko vdaka mojim qualitnym hlasifkam, (keby som xcel aj okna by praskali :-) ). Nikdy ma aj tak nik nevolal vymyslenym nickom, tak som sa rozhodol byt do smrti Skreko, nick nikdy uz nemenim a mam pokoj, vsade ma poznaju.
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
Heh, len raz sam mi stala interesting wec, bol som na fore hysterky a napisal dajaky typek ze sa vola Skreko ze co to robim s jeho menom, napisal som ze to iba nick, oz ze fpoho.
Ale sranda ked sa dakto vola ako Vas nick, ze?
"I am only ganja farmer ", Skreko
"Peace on the earth depens on peace in the peoples hearths.", Dalai Lama
mno Alver je jmeno z jednoho HCcka.... Pouzivam ho vsude...
Pozn. Dj. Fractum
http://ukazuseti.wz.cz/ATT00002.gif
Drak byl odjakživa poslem strachu, obdivu, úcty. Lidé se mu klanili, uctívali jej a obětovali se mu.
Nic z toho nepotřebuji, pouze re5pekt.
_--==#{Alver}#==--_
Moj niick je vlastne prvych 5 pismenok mojho priezviska, na skole ma volaju adam a to sa mi zdalo byt dost pouzivane ako krstne meno, tak som prihodil to O a mam dopohody nick...
Tak muj nick pochazi z knizky Harry Potter a je to bájný pták Fénix - jinak Fawkes je primeni cloveka kerej v roce 1836 vyhodil do povetri Londynsky parlament 36 sudy sterlnyho prachu nebo nak tak
a chtel bych pochvalit zakladatele tohodle fora ze skvelej napad
No je to pěkný jak se tu každej wodhalil s těma nickama já ho taky piloval Rendy to je jasný mí name a MCAir myslím Air je vduch MC požívaj rapeři ale i irové nebo skoti tak sem vyslel volnej jako vzduch prostě freedom jak fpohodě relax a hezky to vypadá teda mě se to líbý a holkám taky jinak to používám vždycky fšude jako pohodu mí druhý name tak asi takhle toje .