Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nakoľko nemáš možnosť serióznej analýzy vypestovaného produktu na jednotlivé kanabiody, osobne som za mix viacerých rôzne zastúpených THC a CBD odrôd k výrobe širokospektrálne použiteľnej masti s univerzálnym liečebným účinkom s čo najvyšším množstvom liečivých látok.
A měl by si nějaké tipy na odrůdy které by se dali použít ? Jinak zkušenosti s konopnou mastí mám pozitivní, perfektně hojí rány a na opary je taky super
Co najviac klasických THC modelov npr. Jack H. Skunk, atď kombinovať s viac CBD modelmi , npr -https://www.royalqueenseeds.cz/36-lekarske-konopnych-semen
tým podľa môjho názoru docieliš želaný výsledok vo forme širokospektrálne pôsobiacej masti. Ideálne vypestovať to organicky. Bushka dokonca vo svojej knihe doporučuje do liečebných prípravkov rastliny vypestované vonku. čo je však pre vačšinu z nás nemožné.
Pokud by měl někdo zájem,Bushka pořádá víkendové konopné workshopy,kde naučí a vysvětlí vše ohledně léčení a výroby,jak masti,tak ostatních produktů z konopí.Stačí ji vyhledat na fb.
Původní příspěvek od kulis4580 ahoj má někdo zkušenost s mícháním propolisu do masti ve finální fázi tj. konkretne v jakém poměru přibližně na kilo vazelíny? :-)
Zdravím
Nedávám propolis,ale včelí vosk.Dávám ho tam až na konec.Až je mast scezená a připravená do kelímků.Dávám 100g na 1l masti.Nastrouhám ho a dám jen do teplé masti a míchám než se rozpustí pak hned do kelímků.De o to že ten vosk má nízkou teplotu tání a při vyšších teplotách ty účinný látky degradují.Nemělo by to přesáhnout 80 stupňů.Takže mast zahřeju,rozpustím potom zcedím a vypnu zdroj tepla.Nechám zchládnout a pak teprv dám ten nastrouhanej vosk.Snad si rozumíme.
Zdárek
po trávě se nechodí po trávě se směje
Základní pohyb všeho stvoření je prostý:tam a zpátky
Zdravím, objevil jsem v druhém týdnu květu hermáče. Má smysl je přidat do masti? Na mast mám připravené paldy z venkovky, listí z předešlých kol in, tak jestli tam přidat i ty tři? Nebude to vzhledem k (ne) zralosti zbytečné??
Zdravím .. potřeboval bych konopnou mast. Kdo by byl ochotný prodát? Udělali se mi bercáky na nohou a už od edna 2017 to léčím na kožním ... kontroly každé 3 měsíce a ty jejich sračky jsou k hownu. Dejte prosím info nebo kontakt na človíčka co se výrobou mastí zabývá. Můj mejl Fakus333ovi@seznam.cz
Původní příspěvek od anonym267 zkoušeli jste kombinovat mast i s chilli?
čus, já jsem to kombinoval s chilly a ještě s Tea Tree kapkami, které to i hezky provoní. Je to výborné na záněty, ale nesmí se to aplikovat na otevřené rány... pochopitelně....
VSTŘEBÁVÁNÍ MASTI
Mám výbornou zkušenost se vstřebáváním masti udělané z bambuckého máslo. Vpíjí se opravdu rychle a teče za tělesné teploty, proto také lze velmi dobře použít na aplikaci pomocí inj.stříkačky do konečníku, kde dokázala perfektně vyhojit chronický zánět análních žláz u psa. (nápad mi vnuknul jeden chovatel, který to vyzkoušel)
Mast byla udělaná z odrudy Z7 od CBD crew s vysokým obsahem CBD