Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Konecne se nekdo ozval s poradnou hudbickou. Nemysli si residenty zna skoro kazdy, vzdyt z nich cerpaj pry i UJD(udajne spolu pred x lety na necem spolupracovali). Strasne moc toho vydali, ale slysel jesme jen tak 3-4 alba- Vyborne je album Eskimos, vrele doporucuju. Co takhle elektronika? Znate naprz.: Future Sound Of London nebo The Orb, to je pohoda. No jo dobry hudby jsou mrdy...Hajhou
Kazdej ma jinej vkus, ale ja si rejradsi losnu treba Sucidal Tendencies, Sepultura, Soulfly, Biohazzard, Fear Factory, Coal Chamber, Mashine Head, Il nino, KoRn atd..
Jinak pak Sound Systems - KoMaTsU, NSK, Fatal Noise, OkkTEK, Metro, Strahov..... atd. Sou to Hukoty na Parties
Ja posloucham podle nalady ruzny styly. Nekdy punk, jindy treba heavy metal a jindy neco uplne jinyho. Hip-hop a techno zrovna dvakrat nemusim (i kdyz... slyseli jste nekdo z vas HC techno?).
Hodne skupin co posloucham se tady uz objevili, takze pridam zas neco novyho.
Silent Stream of Godless Elegy (ceska skupina, bohuzel se uz rozpadla).
Mushroomhead (asi to nikdo znat nebude, ale je to fakt absolutni !!!NAREZ!!!).
Poslední dobou mě hodně chytli System of a down. Ten jehob operní zpěw, to je prostě lahůdka! ale nemám jinak nějak wytříbenej styl. Jedu si Punk, HC, DnB, acid jazz (doporučuju nowou Jazzanowu), dub, semtam jungle a pak takowý diwný styly, kerý ani neumim ani pomenowat. Tam patří třeba The Aloof a teď sem slyšel hrozně úchylný Rusáky-Message fur Frau Muller (ty účka přehlasujte, pro mě je to moc práce).
Myslim, že to je zhruba všecko.
:bounce-takle na všecko trsám)
porad jenom ty stejny ZVUKY jenom pod ruznyma "psyche" nejmama, stejne je to vsechno na jedno brdo...
lidi, az ty vase Residence, a ruzny System of the System system system ("and his father´s father´s fathers..." ) az po eke peke swung cong ping slozej neco jako tohle:
The killer awoke before dawn, he put his boots on
He took a face from the ancient gallery
And he walked on down the hall
He went into the room where his sister lived, and...then he
Paid a visit to his brother, and then he
He walked on down the hall, and
And he came to a door...and he looked inside
Father, yes son, I want to kill you
Mother...I want to...fuck you
(a to se musi slyset, jedenactiminutova apokalypsa ktera nenudi!) od doorsu, nebo neco od stounu, nebo hendrixe, pak zkuste napsat Nejlepsi hudba je...
peace, ale doziraj me nektery lidi (ne vodsad, "technari" co znam) co potom jak si nasadi sluchatka, odkud je pulhodiny slyset jenom duc duc duc duc duc duc duc duc duc duc obcas ducducduc a pak zas duc duc duc... a ten clovek dokaze rict, ze je to HUDBA! do haje co potom je vsechno to ostatni?!?!?
sorry, chapu ze to sliznu, mate na to pravo, ale cela ma averze vuci ty "elektronicky hudbe" je v tom ze prijde uplnej debilek s tunou gelu a sviticima gatama na party, narve do sebe tu xtc a pak "pari". a kdyz vo tom ceknes blby slovo, tak to ani nechtejte vedet jak spustej.
beru czechteky a podobny illegalnosti, tam chodej podle me "lepsi lidi", ale techno ve smysli treba ty lavparajde to teda nenazyvam hudbou.
je mi smutno, kolik lidi se pripravuje vo ty pozitky si pustit super cedecko ve kterym mas pokazdy co hledat, protoze ti co to delaj "to umej!"
jenze zadnej clovek jako jimi morisson a hendrix a barret a vsici ti ostatni se za dva gramce neschovaj
The ice age is coming, the sun is zooming in
Engines stop running and the weed is growing thin. -- The Clash
to se taky těšim)))))
Teď si ovšem užívám nový album P.Gabriela - Je to skvělej muzikant kterej se furt vyvíjí. Každá deska - naprosto jiná. A navíc mi přiblížil elektroniku, kteru jinak moc nemusim. V jeho podání jí snesu - ba až se mi líbí.
KING CRIMSON
The world´s my oyster soup kitchen floor wax bowling ball of museum.....
Ja hlavně valim do hopasu a junglu, ale s tím teknem, je fakt že mně kámoška z Prahy pouštěla NSK a je to fakt úlet hlavně for smokers. Jinak si vážím veškerejch stylů, protože řekněte, music je jedna z věcí, kde neexistuje
jen černá a býlá stránka věci!
Ja posloucham punk-Sex pistols,Totalni nasazeni, Vypsana fiXa, atd. Ale zhuleny si pustim Nirvanu nebo treba Rage Against the Machine.
Ale nejlepsi k huleni je asi reggae,ale spis SKA SKA SKA.