Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Diky za radu,chtel jsem jeste zaptat?jaky mam pouzit vetrak na odtah(pouzivam obycejny na PC-staci?)jo a nebude vadit ta vlhkost elektrice nebo svetlu-pouzivam CFL Dual Spektrum-muze to nejak ji znicit? diky. vlhkosti zdar
ja zatim nepestuju a studuju.koupil jsem spustu zarizeni pro pestovani,udelal jsem skrin.dnes mi prisla zvlhkovacka-vypada pekne
Neznám parametry tvé skříně, ale pro většinu skříněk je akorátní nějaký ufíčko.Jak silný by jsi měl najít ve FAQ.Pokud nebude voda kondenzovat přímo na elektronice, nemělo by to vadit.
no a jak ji dam pryc chtel jsem si koupit naky odvlchcovac ale videl jsem jenom nad 10 000 hlavne to zere jak svina nevis nakou fintu dik
zrovna jsem koukal na tvy foto chci vyskouset roztahovani pres to pletivo stvy skusenosti vyplati se ps... kolik jsi sklidil 2indor 400w zajimalo by meto dik
Původní příspěvek od Apofiss Neznám parametry tvé skříně, ale pro většinu skříněk je akorátní nějaký ufíčko.Jak silný by jsi měl najít ve FAQ.Pokud nebude voda kondenzovat přímo na elektronice, nemělo by to vadit.
breblizne ten postup vyroby vim-ale chci videt vsecko na 100%-abych to nepodelat. asi pred 3 mesice jsem videl ten postup prace z fotkama-ale ten tread jsem stratil.dik a zdar
Mám stejný problém s vlhkostí jako sandokan,,příliš velká aji když vůbec nezvlhčuji,nevím jestli mám dobrý hydrobudík,ale když ho vytáhnu ze skříně tak ta vlhkost je v místnosti 70%,zrovna tak ve skříni..nevíte někdo co stím?