Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ukrajina, Moldavsko, a UK
Bylo hrozne zajímavý pozorovat jak vtehle zaostalejch zemích roste hrozne často u cest nějaké konopí. Bohužel sem tam byl s rodicema před x lety a nemohl sem jim říct ať zastaví auto..
předevčírem... Yangzhou, Čína B)... brko na půl s týpkem z Neapole... miluju tyhlety náhodná setkání stejně naladěných lidí... ovšem cena za materiál ukrutná, přibližně 1300Kč/g :-(
new zealand skoro dva roky v kuse a dalších spoustu zajimavých věcí jako lsd (i v kapkách) nikde jinde sem se stím ani nepotkal , houby čerstvě trhané na Coronet Peaku lyžařské středisko výška kol 1600-2000 , MDMA na nake loučce ve Wellingtnon , ach to ani není pravda co sem tam zažíval ((( české stereo je někdy trochu tvrdé,sry za OT musel sem .
Thajsko - Bangkok, Bang lamung a Pattaya... Na letisku, hneď som kúpil nejaký model od domorodca. Ako som tak kúril, tak SBSkári z letiska asi šesť ich bolo za mnou... ale ušiel som, no trošku som podlúdil a nevedel som sa dostať vypečený na hotel... ani ma nenapadlo, že GPS v teléfóne... tak som blúdil po Bangkoku asi 10 hodín... až potom som nastupil na tuktuk (taký trojkolesový špatný taxi) a on ma doviezol až na hotel... a ešte mi ten taxikár chcel predať heroín 10g za 120 bathov... Magor...
to ThomasK. konkretne ve Welly sem se díky jednomu lokálnímu dostal k pokrývači střech (nikdy před tím sem to nedělal ) jinak tak různě hodně flákal všude kolem ale bez práce nejsou peníze a bez peněz není sranda.
Já hulil nejdál v živogošče v chorvatsku s kamaradama od vodnich atrakci (jezdim tam kazdej rok uz se zname). Dali sme si vždycky brčko a pak jsme jeli někoho vozit na kruhy na to že mi ani nebylo 18, byl jsme zhulenej jak papuč a loď sem řídil poprvé tak mi to řízení předali s ledovým klidem