Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahojte,jsem novacek, jak v tomto forum, tak v pestovani v homeboxu a hned do zacatku mam problem se zloutnutim listu,PH se snazim drzet 5,6-6,5,teplota 31stupnu,600watovka.Zacalo to asi tak 4-5 dni pred prepnutim na kvet na dolnich velkych listech u jedne az dvou rostlin,ted jsou desaty den v kvetu a je toho cim dal tim vic. Dale se udelaly jako kdyby takove umirajici konecky listu na vrchnim patre u jedne rostliny a mam pocit, ze to zacina uz i u druhe. Posilam fotky pro lepsi predstavu(to listi je zleva do prava takove stadium prubehu zloutnuti). Moc dekuji za radu nebo pomoc. Co se týká hnojení, dával jsem vždy 2,5ml na litr, i když na obalu psali, že se má dávat 1-5ml na litr. Čili něco mezi. Dnes jsem pořádně prohlížel kytky a našel jsem zase na horním patře toto viz.foto v příloze. Myslíte, že to je tedy tím hořčíkem?
Prosím, zkuste mi pomoct, protože nechci přijít o kytky
Zdravicko panove....resim jednu vec ktere nerozumim pac jsem to jeste za svou karieru nevidel...Listy mi trci vzhuru!!!Kytky jsou krasne zelene,na prvni pohled jim nic nechybi...jen ty Stoporene listy...take dalsi poznatek...nepribyvaji na palickach.Dikes.
Původní příspěvek od sundance Zdravicko panove....resim jednu vec ktere nerozumim pac jsem to jeste za svou karieru nevidel...Listy mi trci vzhuru!!!Kytky jsou krasne zelene,na prvni pohled jim nic nechybi...jen ty Stoporene listy...take dalsi poznatek...nepribyvaji na palickach.Dikes.
Tak jak jsou nahoru, tak se ti tahají ke světlu ne ?
zdravim všechny. jsem začátečník a potřeboval bych poradit, mám problém s jednou rostlinkou, roste ale strašně pomalu oproti ostatním, tady mám foto , obě kytky jsou stejnou dobu na stejnym místě , vlhkost udržuji mezi 40-60 a teplota je 22-27 odruda je L.S.D od Barneys někdo mi říkal že tahle odruda roste každá rostlina jinak ale že by to bylo až takhle rozdílně, to se mi nezdá. poradí někdo? DÍKY
Zdravím Groveři, může mně někdo poradit, zasadil jsem do skleniku Syrup (Budha seeds) a z 5 ti semen vzešel jeden takový řekl bych MUTANT. Nad děložními lístky má, řekl bych jeden list ve tvaru trychtýře, viděl to někdo, mám mu ukončit životní cytlus, aby se dál neztrápil ?Hlavně aby neohrozil další čtyři holky.Dík za názory.
vidíš-li jezdit veverku na ultra malém motocyklu, nejspíše je vše v pořádku.
Zdravim,
1.-2. foto - stretli ste sa s niecim podobnym??? Skusenosti malo, no na zaklade citania usudzujem problem s prvou rastlinouna deficit dusiku - zltnutie spodnych listov od koncov smerom ku stonke, no neviem co maju znamenat tie skvrny. Este pozorujem zdrevnatenie stonky od zeme po prve poschodie.
3.-4. foto - takuto skvrnu nachadzam na dalsich dvoch rastlinach.
Nenasiel som tu nic podobneho, ak som nieco prehliadol sorry. Dik za kazdu reakciu
Zdravim, LUDIA NECHCE MI DOVOLIT PRIDAT FOTKY, AJ TO NACITAVA CHVILU A NAKONIEC NIC NEVYPISE, ANI CI SA STALA CHYBA ANI NIC, LEN TAM NIESU, NEVIETE PORADIT?
Stretli ste sa s niecim podobnym??? Skusenosti malo, no na zaklade citania usudzujem problem s prvou rastlinouna deficit dusiku - zltnutie spodnych listov od koncov smerom ku stonke, no neviem co maju znamenat tie skvrny. Este pozorujem zdrevnatenie stonky od zeme po prve poschodie.
Nenasiel som tu nic podobneho, ak som nieco prehliadol sorry. Dik za kazdu reakciu
Původní příspěvek od ejA Zdravim, LUDIA NECHCE MI DOVOLIT PRIDAT FOTKY, AJ TO NACITAVA CHVILU A NAKONIEC NIC NEVYPISE, ANI CI SA STALA CHYBA ANI NIC, LEN TAM NIESU, NEVIETE PORADIT?
Musíš udělat dvě věci..
1. Zatrhnout políčko "automaticky přizpůsobit na povolenou velikost"
2.Když to nepomůže,musíš sám snížit kvalitu fotky před uploadem..
Na dalsich dvoch rastlinach sa im na spodnych listoch robi nieco taketo. S citania to vyzera na nedostatok Magnezia, no nieosm si isty. Docital som sa, ze sa dava do 3,5L jedna lyzicka rozdrvenej horker soli (siran horecny), no neviem ci polievkovej alebo malej, lebo rozdiell medzi nimi moze byt aj 2oj 3oj nasobok, ma s tym niekto skusenost, nechcem to prehnat. Dakujem.
[B]Pomoc prosim[B]
Sledujte ako sa to stihlo rozvinut tri dni na to!!! Chce to akutny zasah, tie skvrny nakoniec uplne usychaju. Nemoze to byt od slnka? Mame to tu teraz rekordne teploty.