Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Pamatujte si,že jste lidi a že se musíte dívat i skrze temný mrak v daleký prostor a vědět,že ZDE trvá všechno jen do času.....
Realita nemá konec v onom bodě, na němž končí naše vědomosti... Profes. Werner Jäger, filolog out06/ukradeno, in/ sklizeno, OG FaQ, dávkování B´cuzz hnojiv
Můj dnešni výtvor akorat se mi nechtelo otacet fotky...
Ta sklenena cast je akvaristicky zvon na cisteni akvarka ja sem ho vyuzil trochu jinak stoji asi tak 30-40kc a sezenete to v kazde akvaristice ... Pak potrebujete dva spunty jeden klasicky od vina a druhy ktery si musite koupit podle velikosti toho zvonu asi 5kc... Pak uz jenom sklenenka a kousek hadicky... Doporucuju udelat turbo kousek nad hladinou tak 2cm a nebo muzete vytahovat sklenku i s tim spuntem...
EDIT
Tak se mi zvon rozbil a uz sem byl ve trech zverimexech a nikde nemeli skleney odkalovaci zvon jenom plastove jedine to obednat z netu postovne
Taaaaak seeeetci sem a sledujte co som zostrojil
je krasna a hned si osvojila moju priazen, po prvom pouziti sa stala mojou oblubenou..
po prvom sluku a dlhom kasli jedna holka poznamenala ze zhuluje jak prasa
PS: Flaska s objemom 5L
Naposledy upravil tojekrasnypocit 01-10-2007 v 10:59 AM
tak sem se taky rozhodnul nějak přispět a nafotil jsem (zatim jen mobilem) svoje "potřeby"
1.moje nejmilejší fajfka
2.-3.- drtička- čtyř patrová se zásobníkem a sítkem
4.- moje ostatní fajfčičky (dřevo, kost. kámen a ta na kraji je spíš prdel fajfka)
5.-6.- propisko-fája, sice nepíše ale je to hezké a nenápadné
7.-balící sada (pouzdro na hotová produkt, pěchovátko,OCB s filtrama)
8.-9.- cestovní krabička na vše co je výše
10.- cestovní krabičky na zelený
11.- vodní dýmka (92cm), mám ještě jednu menší(52cm)
12.- bong (sice jen 12 cm ale i tak je to můj milášček)
Prosím, ignorujte veškeré pravopisné chyby v tomto příspěvku. Děkuji Vám.
Tak ja ted hulim z tohodle home made bongu. Je vyrobeny z 0,5l lahve od neperlive vody (da se pouzit i 0,5l matoni akorat neni pruhledna ) a obycejneho skla za 7kc.... Nazhavenou kancelarskou sponkou udelam otvor akorat na sklo aby tam sedelo a neunikal vzduch... Voda pekne filtruje kour takze to i dost setri plice voda po peti sklech vypada hrozne.... S turbem jde dat jedno sklo na jeden poradny bouch a pak nasleduje
Jdu na dalsi
__________________________________________________________________________________
- K tomu, abys žil svobodne a štastne, musiš obětovat nudu. Neni to vždy snadná obět’-
Tak tuhle fajfčičku mi přivezli rodiče z Peru, je to kondor oni ho tam maj jako posvátnýho ptáka nebo tak něco. Má asi sloužit spíš na ozdobu, ale ... znáte to . Je kamenná tak jsem myslel že to bude cejtit, ale chutná to zní nasládle .