Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
himym, big bang, simpsni, misfits, south park, house, supernatural a tak porad dokola, tyden za tydnem
Oh Danny Boy the pipes, the pipes are calling, from glen to glen and down the mountain side
The summer's gone and all the roses dying, 'tis you 'tis you must go and I must bide
But come ye back when summer's in the meadow or when the valley's hushed and white with snow
'Tis I'll be there in sunshine or in shadow Oh Danny Boy, Oh Danny Boy I love you so
Simpsonovi samozdrejme Hlavne litaci vlak kterej lita "jenomg kdyz je happy" asi vsicni tusite jaka rostlina bude tim palivem... serie 22 dil 8- predvanocni hadky
Klasika HYMIM, Big Bang. Misfits, ale poslednu seriu som nevidel. Heroes, aj ked s poslednymi dielmi som mal problem.
Battlestar Galactica.
Babylon 5 dal som dokonca 2x bo som si nepamatal koniec z pred mnoho rokov Je to sranda
Velmi sa mi pacil serial Juni Kokki - http://www.csfd.cz/film/157315-juni-kokki/ , celkom som sa zamotal v tych ich menach a nazvoch. Dam este raz Inak treba pretrpiet prve 3 diely, potom sa to otoci a je to jebot. Dobre fantasy.
Ghost in the shell - Stand alone complex jednoznacne.
http://www.csfd.cz/film/268090-walking-dead-the/
(trailery na youtube)
2ročky zpátky jsem četl komix, ze kterýho tenhle seriál mmj. vychází. (komix v současnosti taky stále běží..)
1. serie super, první půlka druhé horší, ale pak už se to zase rozjíždí..
Pokuď se nenecháte odradit všeobecnýma klišé tohodle žánru, myslím že stojí za to.
Spartakus se dobře rozjel, poslední ep. 2x05 zatim úplně top
Taky zkouknuta konečně 6S dextera, tam se to vleče všecko klasicky..
A za 15dni novej díl southparku
Pojďte si zahrát karetní hru BANG ! online.
Z obalu filmu Evil Bong2 : "In 3-D If Your're Stoned !"
Tok mých myšlenek je rychlejší, než proud mých slov.
Ze seriálu Simpsonovi, Futurama, Top Gear... Co se týče filmů největší zážitek byl pro mně Obchodník se smrtí (v podstatě jsem pod vlivem vykoumal to, že všechny války jsou zbytečné ), a Samotáři, které jsem sice vyděl snad tisíckrát ale vždycky si v tom dokážu najít něco nového :-)
Původní příspěvek od H.U.L. Ten novej Sherlock. Díval se někdo? Docela dobrej seroš
Vynikající seriál produkce BBC.Pro zajímavost, herec představující doktora Watsona ,Martin Freeman si také zahrál hlavní roli (Bilbo Pytlík)v novém filmu Petera Jacksona, Hobit: Neočekávaná cesta
Původní příspěvek od cinzano A co takhle nějakou manga či anime ^-^
Myslím si že suprové anime je:
Soul Eater speciálně v 9 díle jsem se dosti nachechtal
Baka to Test to Shoukanjuu, Gintama a další mohl bych tu udělat seznam ale na to jsem extrémně línej :P
No a manga... no moc nečtu, ale třeba "Rave Master" je taky dobra kravina