Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
all - jeden môj príbeh: minule som bol skurený a schoval som sa pod deku takú velmi pohodlnú, bol som v tesnom prostredí a začal som sa haluziť ani neviem ako proste to prišlo samo. zrazu som videl ako segra vchádza do bytu, vyzuje sa vojde mojej neteri do izby a zdrbe ju , že tam je neporiadok.....tak som vstal, že či to je pravda, či mi už šibe abo čo.......no a segra nikde, len ten bordel tam ozaj bol.....
tak som vstal a povedal neteri nech si to pouprace kým príde maminka, lebo sa bude hnevať, ona sa chcela hrať, no povedal som, že musí najprv poupratať......šiel som si lahnúť späť a potom si vravím....šak možno som nejaký schyzofrenik, abo čo, čo teraz? a ako som sa zamýšlal, čo trvalo velmi krátko, lebo myšlienky mi ozaj utekali rýchlosťou svetla, tak som vstal a šiel povedať neteri nech to neuprace, že stačí ked to pouprace až ked sa vráti maminka, že nevadí, ale nech povie, že som jej povedal, že si to má poupratať..................išiel som spokojný si lahnúť s myšlienkami ako bude prebiehať budúcnosť, pomedzi to som mal ešte strašne vela haluzí-videní, ale nenamotával som sa na ne ,lebo som sa bál, že zabudnem tú vetu ktorú povedala segra v tom mojom videní na začiatku, vstal som a zapísal si ju..........nakoniec prišla segra a povedala presne tú istú vetu od slova do slova.....
obcas se mi to stane taky, rika se tomu deja-vu. a to ani nemusim byt zkourenej. jenze ja se takovejch veci desim takze kdyz prijde ta situace, ktera se mi uz nekdy presne takhle odehrala v hlave, radsi reknu nebo udelam neco schvalne jinak nez to bylo v tom snu
Ja mavam deja vu aj v normalnom stave a je to haluz. Ale toto, co sa mi stalo vcera!!!! ....Najprv sme boli v jednej hospode, mal som pivo, borovicku, absinth. Potom mi typek dal sisku akurvat tak pre jedneho, no bol to poriadny makak, lebo den pred tym som z neho mnal 3 vodne a mal som stavy jak nikdy!
Domov som dosiel v pohode, no ani som sa dlho nezdrzal. Dal som len tie dve male sisule cez fajku a isiel do mesta s kamosom. Nic sa inak nedialo, len obycajne veci, ze misum ist domov, lebo umrem od hladu a podobne. Tak sme sa rozdelili a siel som dom.
Zastavku pred mojim barakom som mal pocit, ako ked sa prudko postavite, taky tlak v ociach a zle videnie, poznate to...Ale to som stal v kruhu, v strede busu a predstavoval si, ako vsetkych, co nastupili vrazdim a podobne. Potom to doslo. Otrasny tlak v ociach, zacal som postupne vidiet len na bielo. Trolejbus na3x zabrzdil a mna to trikrat hodilo dokolien. Tak som si len s usmevom pokrutil hlavou. Potom som mal pocit, akoby som sa vypinal, ako telka. Potom na par sekund som si myslel, ze umieram. Potom sa postavi chalan, ktoreho som predtym akoze upalil, ze ci mi nie je zle. Tak som len prikyvol. Pyta sa, ci tlak? Nieco som mu odpovedal, no ani som ho poriadne nevidel, len som proste vedel, ze je tam, ako aj ostatni. No, nakoniec zastavil bus, lenze ja som nevidel schody a ani ako vysoko su od zeme. Nejako som sa dostal von a vrazil ramenom do stlpa. Zastal som a hovorim si, ze nemozem ist cez cestu, ked nic nevidim. Vsetko bolo biele. No potom sa veci, co boli odomna asi tak meter menimi na cierne tiene. No idiot nakureny, nezapaci sa mi to!? Aj auta som tak videl. Stale som vsak videl rozmazane, no cestu som prejst zvladol, lebo auta bboli tiez cierne. Potom si hovorim, ze aha, ja vidim cierno-bielo plus cervena- jeden chalan mar cervenu sitovku. Neved som pri vchode rozlysit kluce, , lebo boli biele ako vsetko naokolo, tak som ich dal na cierny podklad, moju budnu a bolo to. Dosiel som domov a konecne som videl normalne. Prve co bol si hovorim: ,,Jaky ochotny chalan, chcel mi pomoct a ja som ho chcel upalit!"
Tak to bola maximalna supa, no bolo to asi az po hodine a pol od hulenia a po troch hodinach od pitia, pricom som nebol ani ozraty.
PIS´
Stalo se vam nekdy, nebo stava se vam, ze kdyz se nahulite, tak se vam spatne chodi, kdyz jsem hulil hodne a pak jsem sel, tak se me podlamovali kolena, a zdalo se me, ze na me kazdy kouka a bavi se o me, nebo jsem nebyl schopny mluvit a normalne se vyjadrovat, nakonec to koncilo depresemi a pocitem, ze umiram, nepravidelne me tlouklo srdce, bylo me slabo, nekdy me bylo hrozny teplo, jindy zima, nemohl jsem spat, pravidelne jsem se budil v pul3rano a usnul jsem az na totalni unavu ve dne, nebyl jsem schopny spat po tme, jediny co me pomohlo kdyz me bylo spatne, sedel jsem treba3hodiny na zachode jen tak a nebo jsem lustil krizovky, pak me bylo tak spatne, ze jsem jezdil na vysetreni po nemocnicich, bylo me fakt zle, ale krev, tlak a EKG byly vzdycky normalni, vsehno bylo podle doktoru jen psychycke, tak jsem zacal jist prasky na uklidneni, uz to budou skoro2roky a od te doby jsem se zhulil jen2x a byl jsem tak zhuleny, ze jsem musel jit okamzite spat, jinak obcas ubalim a odpalim, ale jinak jsem prestal, protoze jsem rad, ze me ty stavy prestali pronasledovat. Jinak pestovat budu dal, je to muj konicek, hulit nemusim, ale pestovat budu
Zdar.Já se jednou zbořila tak,nevím co mě to napadlo,ale že se podívám na televizní noviny.Tak se tak čučím...a úplná haluz,já sem normálně věděla co se stane...měla sem pocit,že se ty zprávy opakujou...nekecám,úplně mě to dostalo...
ted o vekendu....s partičkou sme byli na různejch místech ( v autě, kámoš řídil)....padlo dost špeků....pak sme měli jednoho odvézt do jinýho města, jel tam za babou, ale nechtělose mu eště domů, tak sme tam tak jezdili, a že dáme eště špeka....krutou chvíli sme hledali nějaký klidný místečko, už měš to sralo jak se porád nemůžem dohodnout kam zajedem.... ...našli sme takovou odbočku do lesa, nakonci byl plot a vrata...takjakože joo, a hned další špek, fajka.....vychutnáváme, musika výborně masíruje...světla....kua to sou asi fízli....ale neee....kurva Jo ! Byla zima, auto zavřený, totál dým ....fízli vystoupili a dou k autu....všichni sme otevřeli okýnka a čuměli na ně...všechen kouř se vyavalil za auta....docela prdel, chtěli jen doklady, týpek to asi čtvrt hodiny kontroloval v autě, druhej stál u nás a svítil baterkou dovnitř....ale jak sme byli zmaštěný (+ vitamin) tak sme zavřeli okýnka, týpek venku klepal kosu a zase musika na plno a děsná prdel, uplně sme zapoměli že sou tam fízli, dvakrát totál záchvat smíchu ale strašnej..... no pak odjeli a ten typ co sme ho původně chtělo odvézt ukazuje do báglu, a tam mrtě lampy, ...nakonec všechno dobře dopadlo.... :-) byla to jazda
Moc to asi nepatří sem,spíš bych to klasifikoval jako k*revský flashback
Asi bych mel víc hulit protože ráno sem cestou do školy viděl rozpálenou 307 ku ve svodidlech.Byla modrá.Ale ve škole mi 30 lidí řeklo že byla červená.docela mazeca to sme si byl fakt jistý..ůplně na 100% ..dal ybch za to ruku do ohně.
Já jsem měl podobnou příhodu jak freshman:O víkendu bylo pěkně a tak jsme s kamošem vytáhli motorku,že se projedeme lesem do jedné vesnice-posedíme,popijeme,zahulíme,uvidíme.....Zpátky jsme jeli zpukaný jak hovada a já řídil,když najednou vidíme ňáký auto.Oba dva jsme z toho byli úplně vychlámaný,až do té doby,než jsem si uvědomil,že nemám papíry,ale jenom papírky....Tak jsem přidal plyn na plný peck,a už jsme byli fuč.Benga se za náma vůbec nehonili-prostě na nás srali....Pak jsme si oddechli,že jsme to dali a zhulili jsme dalšího špeka....
kua mne sa dneska stalo ze prisiel som domov skureny jak prasa, som si dal jednu kacku heh tak dojdem domov a mama na mna ze preco mama take rozsirene zrenicky (ja fakt neviem preco). a ja na nu ze neviem ze kukaj do svetla heh tak kukla do svetla do zrkadla a vazne som mal rozsirene zrenice, kua ale ja som piko nebral len som hulil heh tak
o vejkendu sem byl s kamošem v Brňe v Hánoi (možná někdo zná) všeci na sračky a zhulený lidi jen tak běhaj venku, prostě normálka my tam tak sedime venku a hulime z faje nějakej Holand... tak tak sedime, když najednou nějakej randál vubec sme nevěděli co to je za haluz, že to deme omrknout, obešli sme celý to místo kde sme byly a nikde nic... že sem nám to asi zdálo tak že jeste zahulime, tak sme se vrátily na to místo kde sme seděli před tím a jak si sedáme tak zas strašnej randál se podivam pod sebe a my sedime na autě, kerý má hodně citlivej alarm.. strašná haluz.. pak sme si uvědomyli že to musel být strašnej bordel, že deme radši do vnitř. Mno a asi tak za 10minut přijely benga, tak sme s kamošem zahulily a šli pryč.. fakt se omluvám těm co tam byly a chytly z tooho stejnej stih jak já :P
v tuhle sobotu co byla(myslim 18.3.2006) odjeli rodiče do rakouska a přenechali mi byt, jak se patří musel jsem to nejak oslavit tak jsem pozval 2 kamoše aby přišli přespat. brali jsme okolo 2g skunku. začali jseme balit okolo 7 hodiny večerní, po tom (okolo 7:15) jsem to odpálili. co jsem fakt nikdy nečekal, že Prodigi videoklipy tak rozsekávaj, kamard totiž přines dvd plne tech klipu a koukali jsem na ne, při tom jsem se pohupovali do rytmu, no pohupovali, spis jsme se rozvibrovali
a nejvetsi haluze prisly kdyz jsem "vybrovali" a ja koukal na nasi kočku(celá černá jenom tyrkysově žluté oči) jak se pohybuje do rytmu, jak jsem to povedel kamosum, tak ty se začali tak tlemit, že to ustalo asi po 20 min. v nedeli jsem byli u jednoho parovodu, ze soboty nam zbylo na brčko, a tak jsem ho odpalili, kamose nic jineho nenapadlo, že pujdeme list po tom parovodě, kterej byl asi 50m dlouhy, pak nasledovala pravouhla pravotociva zatacka a dalsich 50m rovne. jak jsem byly na sračky tak jsem "omylem" neudržel rovnováhu a na poslednich 10 m jsem spadnul z toho parovodu. abych jeste doplnil, tak byl vysokej asi 2m a z toho 0,5m byl snih(na zemi). tot vse.
peace LosLamos
tak sem si vzpomela na takovou jednu storku... byli sme jako třída na vodě, třídní nám dal malejm hajzlíkum pořádně do těla a aby sme večer neprudili-ujeli sme za den 45 km po vodě (vodáci chápou, co je to za štreku), večer sme se sice nemohli moc hejbat, ale ubalit 2 jointíky sme zvládli. vyběhli sme za kemp, kde sme mysleli že nebude ani noha. stáli sme na takovej prašnej cestě, když najednou auto. ppáč byla tma a ono svítilo, tak sme nic neviděli. hulime hulime, auto přejelo, a my překvapeny zjistili, že to byly benga. no nic. hulime dal, kdyz to auto hodilo zpatecku. pochopitelně sme hodili zpátečku i my, byly tam náky sračky, kdo vi co, když při našem statečnem uteku zjistim, ze kamoska se sekla. visela tam na ostáči, nemohla dál ale jointa hrdine zachranila. tak tam tak visela a hulila. kolem ty benga. no já už zkouřena-fakt sem se mohla jenom tlemit. ono to sice neni tak brutální, ale usměvný