Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Včera mě kámoš pozval na prda,že pokecáme a tak.Vzal sme z domu flašku šampáňa kerou už mám doma tak týden že to prubnem.No tak kámoš byl uplne zkureny a uz nechtel hulit.takze si nedal ani prda a ja sem tam musel zbořit dvě skla...Byly to dobré drogy protože už po prvním prdu sem mel telefon z kamošem a ten rozhovor byl takový dynamický:-D....No pak sme stali ze dame cigo a ja sem sledoval pohled pred sebou ,ale ten se pomalu ale jiste zaplnoval modrýma tečkama až sem videl jen modro a nic jiného..Tak sem říkal tyo kámo máš to dobré už ani nevidíma on jako že jojo pohoda a potom to přešlo...ale za chvíli jsem přestal slyšet..to už sice nebyla taková prdel jako předtím ale taky zajimavý zážitek...a potom sem šel domů a zabil nějak 4 hodiny času ani nevim jak..Ale jak říkám,dal sem 4prdy a měl sem problémy z chůzí čest
no ja som si krasne rozbil papulu zhuleni sem byl u kamosa a nejake sme pohulovali urodu z moravy outdoor nejaka kristalica asi tak 2 g sme zhuli pres bongo a pak si jedu v klidku domu a jelikos on bydli v meste a ja peknej kousek od nej tak prisla ta hezka cesta no v meste kde bylo asi 2 lidi na m stverecnej sem jel s kapuci na hlavje a s ocima jak neony jedu si jedu kourim cigaro poslocham mp3 a pak drrrb jedna lapma hlvou rovno za 100 bodov a obzru se nikdo si niceho ani nevsim jenom dve holky sme sami smali tak sem se otcil zazrel sem je a usmal se i ja ze jakej sem blbej a jak sem otocenej na ne a smneju se pak dalsi lampa a top uz byl konec uz jsem se stydel zhulenej jak prase tak sem uz musel(O:
no já dostal včera strašně blbý nápad, zkouřil sjme dvě malé skla něčeho strašně vražedného a na to v nejlepší jízdě cigáro z tabáku Red bull.. no sotva jsem dolezl do obýváku tak jsem sebou fláknul na divan a tak 10 minut sem se nemohl pohnout pak jsme se nějak sebral a začal tu smršť rozdýchávat nic se nemá přehánět
# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever
to mi se stalo neco podobneho,jak tu psal nekdo s tema modryma teckama co se zvetsovaly[akorat ze u me byli cerne]...
dal sem si asi 8prdu z JH a pak to prislo...prestal sem videt, pak slyset a nakonec sem se vyvratil dozadu na lavicku...
A nejhorsi na tom bylo ze to bylo o prestavce,kdyz sem este cho skoly
nastesti to po chvilce ustoupilo,a ani sme se neucily-nejaka skolni akce-miss OA nebo co...
jednou sme sli s kamosem po mliku totalne vyjety a nemohli sme najit cestu domu...dvakrat sme obesli jeden blok, nez sme zjistili, ze nevime jak dal, cesta byla velice haluzivni a moc si to nepamatuju, ale sou to kruty stavy
jj,po mlíku sou wždycky nejbrutálnější stawy. Nejwražednější je to,jak to pomaloooučku nabíhá...
Kámoš jednou uwařil asi litr,narwal do toho celou kytku vč. palic,spoustu sladidel a jiných dobrot,chutnalo to úplně úžasně a stačil panák,aby byl člowěk w prdeli celej den.
V 13 jsem si u něj dal,za půl hoďky sem musel walit domů a w šalině už sem byl tak na sračky,že sem nebyl schopnej si ani číst třes rukou,totálně rozostřený widění apod. 100x lepší než "nákěj chlast"
přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...