Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Síň Slávy » Nejbrutálnější zážitky po hulení
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
« 102 103 104 105 106 »
Autor
Téma 
Richi
Nový Člen

Karma uživatele Richi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1649

hafo husty s mackou... asi psycho stawy.. kamosova kocka kdyz sme znrtneni na zahrade prinde a slinta ..newim proc mozna chce taky komatacka

Richi

Old Post 02-02-2006 v 11:14 AM
Richi je offline   Profil uživatele Richi   Find more posts by Richi   Foto galerie člena Richi   Click here to Send Richi a Private Message   Add Richi to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Richi! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
impozant
Stálý Člen

Karma uživatele impozant - 29% Pěstitelská

Příspěvek č. 1650

to je hnusan situacia, nam sa to stalo na jednej party ale nemali sme pri sebe ganju ale nieco ine

Old Post 02-02-2006 v 16:13 PM
impozant je offline   Profil uživatele impozant   Find more posts by impozant   Foto galerie člena impozant   Click here to Send impozant a Private Message   Add impozant to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
chuck53
Stálý Člen

Karma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% PěstitelskáKarma uživatele chuck53 - 48% Pěstitelská

Příspěvek č. 1651

Včera mě kámoš pozval na prda,že pokecáme a tak.Vzal sme z domu flašku šampáňa kerou už mám doma tak týden že to prubnem.No tak kámoš byl uplne zkureny a uz nechtel hulit.takze si nedal ani prda a ja sem tam musel zbořit dvě skla...Byly to dobré drogy protože už po prvním prdu sem mel telefon z kamošem a ten rozhovor byl takový dynamický:-D....No pak sme stali ze dame cigo a ja sem sledoval pohled pred sebou ,ale ten se pomalu ale jiste zaplnoval modrýma tečkama až sem videl jen modro a nic jiného..Tak sem říkal tyo kámo máš to dobré už ani nevidíma on jako že jojo pohoda a potom to přešlo...ale za chvíli jsem přestal slyšet..to už sice nebyla taková prdel jako předtím ale taky zajimavý zážitek...a potom sem šel domů a zabil nějak 4 hodiny času ani nevim jak..Ale jak říkám,dal sem 4prdy a měl sem problémy z chůzí čest

Old Post 03-02-2006 v 08:21 AM
chuck53 je offline   Profil uživatele chuck53   Find more posts by chuck53   Foto galerie člena chuck53   Click here to Send chuck53 a Private Message   Add chuck53 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 1652

chuck:ty taky nic nevydrzis...

Ježíšův 1. outdoor (2004)
Ježíšův Boží outdoor (2006)-ukradeno/sklizeno
Choroby, škůdci-by HavanaJoe
George Orwell-1984

Chuck Norris shot the sheriff, but he round-house kicked the deputy.

Old Post 03-02-2006 v 09:06 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
triss
Stálý Člen

Karma uživatele triss - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1653

chuck: jee stalo se mi něco podobnýho a víckrát..ale tak něják že mi ten pohled jako by odplul pryč a pak sem chvilku vůbec nic neviděla

Old Post 03-02-2006 v 11:51 AM
triss je offline   Profil uživatele triss   Find more posts by triss   Foto galerie člena triss   Click here to Send triss a Private Message   Add triss to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
khook
Stálý Člen

Karma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% PěstitelskáKarma uživatele khook - 94% Pěstitelská

Organika tak to je mela Příspěvek č. 1654

get smile

Old Post 03-02-2006 v 12:13 PM
khook je offline   Profil uživatele khook   Find more posts by khook   Foto galerie člena khook   Click here to Send khook a Private Message   Add khook to your buddy list     Navštiv homepage uživatele khook! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kubinkoBa
Nový Člen

Karma uživatele kubinkoBa - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 1655

no ja som si krasne rozbil papulu zhuleni sem byl u kamosa a nejake sme pohulovali urodu z moravy outdoor nejaka kristalica asi tak 2 g sme zhuli pres bongo a pak si jedu v klidku domu a jelikos on bydli v meste a ja peknej kousek od nej tak prisla ta hezka cesta no v meste kde bylo asi 2 lidi na m stverecnej sem jel s kapuci na hlavje a s ocima jak neony jedu si jedu kourim cigaro poslocham mp3 a pak drrrb jedna lapma hlvou rovno za 100 bodov a obzru se nikdo si niceho ani nevsim jenom dve holky sme sami smali tak sem se otcil zazrel sem je a usmal se i ja ze jakej sem blbej a jak sem otocenej na ne a smneju se pak dalsi lampa a top uz byl konec uz jsem se stydel zhulenej jak prase tak sem uz musel(O:

Old Post 04-02-2006 v 11:33 AM
kubinkoBa je offline   Profil uživatele kubinkoBa   Find more posts by kubinkoBa   Foto galerie člena kubinkoBa   Click here to Send kubinkoBa a Private Message   Add kubinkoBa to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
FlickerBird
Stálý Člen

Karma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% PěstitelskáKarma uživatele FlickerBird - 53% Pěstitelská

Příspěvek č. 1656

no já dostal včera strašně blbý nápad, zkouřil sjme dvě malé skla něčeho strašně vražedného a na to v nejlepší jízdě cigáro z tabáku Red bull.. no sotva jsem dolezl do obýváku tak jsem sebou fláknul na divan a tak 10 minut sem se nemohl pohnout pak jsme se nějak sebral a začal tu smršť rozdýchávat nic se nemá přehánět

# SpudGuns # OUT07?? #
:: Umění života spočívá ve správném rozhodnutí na co se dřív vysrat. »
:: Fuck off new smileys, fuck off minichat
:: 303 forever

Old Post 04-02-2006 v 11:40 AM
FlickerBird je offline   Profil uživatele FlickerBird   Find more posts by FlickerBird   Foto galerie člena FlickerBird   Click here to Send FlickerBird a Private Message   Add FlickerBird to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lampick
Stálý Člen

Karma uživatele Lampick - 58% Pěstitelská

Příspěvek č. 1657

to mi se stalo neco podobneho,jak tu psal nekdo s tema modryma teckama co se zvetsovaly[akorat ze u me byli cerne]...
dal sem si asi 8prdu z JH a pak to prislo...prestal sem videt, pak slyset a nakonec sem se vyvratil dozadu na lavicku...
A nejhorsi na tom bylo ze to bylo o prestavce,kdyz sem este cho skoly
nastesti to po chvilce ustoupilo,a ani sme se neucily-nejaka skolni akce-miss OA nebo co...

Old Post 04-02-2006 v 11:46 AM
Lampick je offline   Profil uživatele Lampick   Find more posts by Lampick   Foto galerie člena Lampick   Click here to Send Lampick a Private Message   Add Lampick to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mejlak
Nový Člen

Karma uživatele mejlak - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1658

vman: jo souhlas!

jednou sme sli s kamosem po mliku totalne vyjety a nemohli sme najit cestu domu...dvakrat sme obesli jeden blok, nez sme zjistili, ze nevime jak dal, cesta byla velice haluzivni a moc si to nepamatuju, ale sou to kruty stavy

Old Post 04-02-2006 v 12:07 PM
mejlak je offline   Profil uživatele mejlak   Find more posts by mejlak   Foto galerie člena mejlak   Click here to Send mejlak a Private Message   Add mejlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mejlak
Nový Člen

Příspěvek č. 1659

myslim jako dobry!! )

Old Post 04-02-2006 v 12:10 PM
mejlak je offline   Profil uživatele mejlak   Find more posts by mejlak   Foto galerie člena mejlak   Click here to Send mejlak a Private Message   Add mejlak to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Frisbeeman
Stálý Člen

Karma uživatele Frisbeeman - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 1660

jj,po mlíku sou wždycky nejbrutálnější stawy. Nejwražednější je to,jak to pomaloooučku nabíhá...
Kámoš jednou uwařil asi litr,narwal do toho celou kytku vč. palic,spoustu sladidel a jiných dobrot,chutnalo to úplně úžasně a stačil panák,aby byl člowěk w prdeli celej den.
V 13 jsem si u něj dal,za půl hoďky sem musel walit domů a w šalině už sem byl tak na sračky,že sem nebyl schopnej si ani číst třes rukou,totálně rozostřený widění apod. 100x lepší než "nákěj chlast"

přišel sem, widěl sem, zhulil sem se yak doytek...

Old Post 04-02-2006 v 13:25 PM
Frisbeeman je offline   Profil uživatele Frisbeeman   Find more posts by Frisbeeman   Foto galerie člena Frisbeeman   Click here to Send Frisbeeman a Private Message   Add Frisbeeman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1661

ty wole, to jako jsem totalně aut když použíwam to zdwojene W?

Old Post 04-02-2006 v 13:43 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
waterpiper
Stálý Člen

Karma uživatele waterpiper - 14% PěstitelskáKarma uživatele waterpiper - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 1662

Vsichni pouzivaji zdvojene v jen proto, aby byli "in", jedinecni nebo originalni. Je to spis pro smich podle mne. Asi tak.

Life is just a ride.

Old Post 04-02-2006 v 13:49 PM
waterpiper je offline   Profil uživatele waterpiper   Find more posts by waterpiper   Foto galerie člena waterpiper   Click here to Send waterpiper a Private Message   Add waterpiper to your buddy list     Navštiv homepage uživatele waterpiper! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 1663

waterpiper njn, tvůj nick začíná na ...
já to zas tak často nepoužívám, jen občas na ICQ, a jen s některýma lidma.

Old Post 04-02-2006 v 13:54 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
mejlak
Nový Člen

Příspěvek č. 1664

dojty w bych vubec neresil.... tady se resi snad neco jinyho ne!!

Old Post 04-02-2006 v 14:03 PM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:22 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
« 102 103 104 105 106 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás