Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od DVORKA Jinak je škoda, že je tady povětšinou haš shitovej a proto ho řada lidu nemá ráda...
- to mě právě sere....jednou sem měl ňákej asi fakt ten lepčí - prdík mě odrovnal totálně nahadry, ale od té doby, káždej hášek, co sem hulil, tak teda nic moc, né, že by nezkuřoval, ale nikdy už to nebyly takové šlupky...
Jasne.My sme tiež mali vraj z Maroka.
Skadial bol naozaj sa asi nedozviem,
ale hulilo sa to tiež vo velkom a zhulovalo welmi dobre.
Welmi zaujimava
až orientalna chut a vona a tie učinky-
dost huste,ono na rozdiel od ganje v čoklite xyba CBN,
takže stav neni taqy unavujuci.preto sa mi hašik osvedčil napr.
na futbalik,na party.Pohodka,rozhodne ano !
Marihuana nevyčlenuje človeka zo spoločnosti,ona mu iba otvori oči a zmení pohlad na svet !
hašiš nekouřim moc často a když, tak to je spíš tak na chuť, nikdy me totiž hašiš nezhulil, nechapu proc. Ale kdyz je plasťák tak jsem vždycky moooc na sračky
čauky jak čmoudite hašiš,myslim co vás líp zkouří jestli sucháč,brko nebo jen do skleněnky.Já jsem vždycky víc na sračky,ze sucháče než z brka.A z čeho to vás nejvíc nakouří?
Zdar
Kamos mel egyptskej has pres vodnici a vypravel nam v jakejch srackach prej byl...hrozne dlouho....a byl prej upe jinde..to nezazil, dycky kdyz se s nama zhuli, tak ma upe jiny stavy nez my, je zaseklej a nerekne ani slovo...jedine kdyz se nekdo zepta jestli jedem dal, tak rekne ze jo.....takze ja pro hash ne!
Keep rolling blunts, lighting bongs, smoking water pipes, drinking beer, smoking cigarettes (but only STARTs) … Nic ti nevynahradí, ten pocit, když šlukuješ ganju, kterou si celý rok sázíš, zaléváš, hýčkáš, stříháš a nakonec sklízíš!
Growing: ►Outdoor grow o7◄ ►Outdoor grow o8◄
Others: ►Jak na Blunta◄ ►Hulení přes ovoce◄
tak to musite bejt asi dobry kamosi.. chudak typ, nemel bys byt takova mrdka jako ostatni kery se ho ptaj jestli jedeme dal.. sam znam tyhle stavy co je clovek na kasi,a rikam ti ze se ti to muze stat taky, a pak se te nekaj debilek zepta "heheh jedeme dal??" a ty zhulenej napadrt reknes co jinyho nez jo.. fuck that!