Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
A klíčenie nie je trestné na Slovensku ani v Čechách.
Všetko čo zaistia pándle ide na skúmanie, a keď neobsahuje THC - seš volnej
A nech mi tu tvrdí kto chce čo chce, nie je to tak a odmietam sa s vami hadat )
Původní příspěvek od Ajtaktak Hej, cirkulacny systém ma mensiu spotrebu hnojiv.
Nádrž na roztok mam 130 litrovú.
A klíčenie nie je trestné na Slovensku ani v Čechách.
Všetko čo zaistia pándle ide na skúmanie, a keď neobsahuje THC - seš volnej
A nech mi tu tvrdí kto chce čo chce, nie je to tak a odmietam sa s vami hadat )
a je v tom nejakej rozdil??? je to presne tak jak rikas, ale bohuzel i ten priblej rizek ma THC a je z toho problem. a pokud se to dostane az k soudu, tak to hodne zalezi na soudci.
no jestli to bude vypadat jak ten tank co dorucili me, tak potespanbuh, ale lakalo me taky dlouho no, ja premejslel nad timhle https://www.hotchilli.cz/rdwc-pro-5...ro-100cm-55ltr/ ale nakonec zvitezil rozum a postavil jsem si co mam ted. hlavni argument byla udrzba, ktera u tohohle bude fakt peklo to ti povidam.
a jestli si na to beres pujcku, tak tam dej fakt ten kokos, jinak si zadelavas na problemy.
to rdwc pro je top mega-frajerina ale toľko sa neodvážim investovať Na tom XL 8 POT RDWC sa jedná o akú údržbu? Tam by to malo fungovať tak, že si celý roztok riešiš v tom kýbli so zeleným vekom, ni? A prečo ten kokos? Aké problémy hrozia v opačnom prípade?
Keď nemáš čo húliť, niesi to ty.
You'll see how tough i am... after i defeat the Golden thief bug...
to rdwc pro je top mega-frajerina ale toľko sa neodvážim investovať Na tom XL 8 POT RDWC sa jedná o akú údržbu? Tam by to malo fungovať tak, že si celý roztok riešiš v tom kýbli so zeleným vekom, ni? A prečo ten kokos? Aké problémy hrozia v opačnom prípade?
nevim jaky mas financni moznosti, ale neni nic prijemnyho si vzit pujcku, nasypat to vsechno do toho, a kdyz ti to nahodou failne [hydro vetsi pravdepodobnost nez kokos] +u toho hydra cim vetsi "scale'' tim vetsi riziko nejakejch problemu , tak to cely sponzorovat neni levna zalezitost a na dvoumetrovym stanu uz je to znat... elektrika, hnojiva, voda, najem, klony, cistici prostredky,tvoje prace, cas, atd.. muze to stat dost penez. ty mas sice dost vyhodu, ze jsem ti tu prozradil zakladni postupy co se tyce vyzivy, ale nez bych se pustil do neceho vetsiho v hydru na pujcku, tak bych predtim raci odjel par zkusebnich kol v mensim meritku, aby sis byl aspon trochu jistej, ze se ti nebude dit to same co treba kcb.
citace:
Původní příspěvek od JetiX
tNa tom XL 8 POT RDWC sa jedná o akú údržbu? Tam by to malo fungovať tak, že si celý roztok riešiš v tom kýbli so zeleným vekom
no pohadka je to sice krasna, ale praxe byva vetsinou o neco slozitejsi. [to poznas sam po case experimentovani s temahle pre/builded systemama, uz jsem jich par projel a vsechny jsou delany jako by nekdo myslel s hlavou v prdeli.]
predstav si to jen rozebrat a vycistit, vsechny ty trubicky a spojky a hadicky, peklo...
navic pokud chces efektivitu, tak tady je dost nizka, pac 8 kytek budes muset drzet minimalne 10/14 dni na rustu [mozna i vic abys to zaplnil] a podminka je pristup ke stanu ze vsech stran.
+ to neni jenom to hydro, potrebujes chiller, bluelab guardian atd.
Tú výhodu si uvedomujem a u mňa budeš mať vždy brko ubalené Vrátim sa ja pekne na zem a budem riešiť 120x120 mám sa ešte čo učiť a chcem toho vyskúšať viac, kým si najdem to čo mi vyhovuje. Toho aliena si ale raz do green cube zaobstarám... Skúsim popozerať nejaký coco drip ako písali ajtaktak s weedburger
Původní příspěvek od JetiX Tú výhodu si uvedomujem a u mňa budeš mať vždy brko ubalené Vrátim sa ja pekne na zem a budem riešiť 120x120 mám sa ešte čo učiť a chcem toho vyskúšať viac, kým si najdem to čo mi vyhovuje. Toho aliena si ale raz do green cube zaobstarám... Skúsim popozerať nejaký coco drip ako písali ajtaktak s weedburger
rozumim ti, taky ho jednou prubnu, ikdyz vim, ze jsou to vyhozeny prachy a budu nasranej
a ten bublak si tam nech ne? podle me je dobrej na pomer cena vykon, 600kilo dej do novy greencube a kup 400w [ja bych volil LEC CMH 315w philips] pro bublak a budes mit dva krasny setupy, jeden hydro druhej kokots [pak si taky muzes nazivo uzit rozdil mezi nimi] ja osobne nedam dopustit na superjemnej a cistej kour z vody.
Ten bublák tam nechám na maminu pravda mne sa to páči, zatial tam ale prdnem 250 mh, do greencube šupnem ebb flow stôl a na to tie kokosové rohože potom?
Inak critical si zvykol bez kamoša rýchlo. Teploty vybehli hore, bo boli vypnuté ventilátory počas fotenia, vrchy nepresiahnu teplotu 25 stupňov, po obede zas dolejem vodu. Svetlo je tiež uš vyššie.
rohoze jsou rockwool, ne kokos a bublak se na maminu nehodi [ale nebudu plkat nikdy jsem neklonoval ani nemel matku] nemam na to misto ani cas a navic jsem linej, takze jsem raci kdyz to udela nekdo jinej za me
jo ty uz vlastne mas 250tku takze ji nemusis ani kupovat co? to je pak jasna volba.
furt rikas, ze ti vadi palit jeden model dlouho tak to chce dva bloom stany
nebo namixovat vic modelu no, ale na to ja jsem vyslovene alergickej.
Majú aj kokosové tie rohoze tak neviem čo je lepšie. Ja som práve myslel že mama v bubbleri bude super, chcem ho nechať bežať, klony potom nadrbem rovno do xstreamu... počkaj to je chujovina, potrebujem to asi nasadiť do rw kociek a potom... ok toto ešte nemám domyslené ano mám 250 aj s predradnikom, takze to je super, na moje potreby úplne dostačujúce, čiže 60x60 na matku.
Pokial z greencubu vytiahnem aspoň pol kila hula tak dva mesiace vydržím kým sklidim další model a potom uz môžem striedať do budúcna bude treba ešte jeden stan to je fakt. Chcem robiť aj olej, haš, všakovaké podobne dobroty a hlavne si narobiť zásoby na horšie časy. A nechať si topky poriadne dozrieť, lebo zatiaľ všetko spotrebujem kým to stihne dozrieť
Původní příspěvek od JetiX Majú aj kokosové tie rohoze tak neviem čo je lepšie.
nojo, vidis to, maj je i kokos, ale imho rockwool lepsi.
citace:
Původní příspěvek od JetiX Ja som práve myslel že mama v bubbleri bude super, chcem ho nechať bežať, klony potom nadrbem rovno do xstreamu... počkaj to je chujovina, potrebujem to asi nasadiť do rw kociek a potom... ok toto ešte nemám domyslené ano mám 250 aj s predradnikom, takze to je super, na moje potreby úplne dostačujúce, čiže 60x60 na matku.
ten cloner co sis koupil mas prave delanej na hydro.. tam se zadne rw kostky nedavaji, klony prsknes z cloneru rovnou do kosicku, ale kdyz budes sikovnej tak je zahrabes i do kokosu.
ta matka v bublaku se mi proste nezda pac jestli jsem to pochopil dobre, tak vybrat si dobrou matku je docela veda, chce to aspon trochu vedet co delas a jeste to zabere spoustu penez, casu a prace.. a cumet pak na to jak veskery usili sezrala jedna zajebana plisen, by me jeblo...